PVV schiet in eigen voet bij coalitiebesprekingen Limburg

Ook Limburg, de enige provincie waar de PVV nog een piepklein kansje maakte om deel uit te mogen uitmaken van het bestuur, zal vermoedelijk van de strapatsen van het PVV krapulaat verschoond blijven, nu blijkt dat de eisen van de PVV v.w.b. het aantal gedeputeerden en de verdeling per coalitiepartij niet uitvoerbaar zijn (en de PVV er wel aan vasthoudt, typisch PVV dus) en de coalitie-onderhandelingen dus zijn opgeschort. Einde oefening waarschijnlijk dus.

Coalitiebesprekingen Limburg opgeschort – Dagblad De Limburger – Limburgs Dagblad

6 gedachten over “PVV schiet in eigen voet bij coalitiebesprekingen Limburg”

  1. Toen ik de titel las, dacht ik: “dat méén je niet” – niet dat ik de PVV ook maar enig bestuurlijk plekje gun 😛 maar een Limburgse coalitie-met-PVV verknoeien staat voor mijn gevoel ongeveer gelijk aan het laten aanbranden van theewater. :mrgreen:

  2. De PVV is net een klein kind: als ze haar zin niet krijgt doet ze niet mee. Ik ben er niet rauwig om.

  3. “PVV schiet in eigen voet bij coalitiebesprekingen Limburg”

    Schieten in eigen voet vind ik altijd beter dan schieten op ongewapende kopers in een winkelcentrum.

  4. Om mij aan de regels te houden betreffende reacties zou ik willen stellen dat de PVV de meest democratische partij van Nederland is. Eindelijk durft iemand te zeggen dat als een rechter vindt dat je schuldig bent, de rechtstaat ernstig bedreigt wordt. Ook vind ik dat wanneer andersdenkenden een lezing willen houden met kritiek, die lezing onmiddelijk verboden moet worden. Wat dat betreft is Limburg wel de meest sociale en democratische provincie van Nederland. Heel verstandig van CDA en VVD dat ze een coalitie zijn aangegaan met een partij die het dichtst bij ze staat

Reacties zijn gesloten.