VVD’er Opstelten: groothandelaar in kutsmoezen

Dat de minister die niet in staat is zijn bankafschriften van transacties met criminelen op orde te houden, telefoongesprekken met dubieuze figuren vergeet en die het voor elkaar heeft gekregen dat net als in 1944 volstrekt onschuldige mensen in ‘Nacht und Nebel’ acties uit hun huizen worden gesleept vergeetachtig is wisten we al.
Dat is trouwens ook niet een nieuw verschijnsel.
In 1979 bleek dat de toenmalige NAVO-secretaris-generaal Luns lid was geweest van de NSB, zeg maar wat nu de partij van massamoordverheerlijkers, wannabe massamoordenaars en etnische zuiveraars is met hele normale standpunten waar het zo fijn mee is samen te werken.
Afijn, you get my point.
Hij zou, zo zijn verklaring nadat zijn lidmaatschap van die bende breed in het nieuws kwam, zijn opgegeven door zijn broer en buiten zijn medeweten.

Nu blijkt Ivo Opstelten weer iets ‘gedacht’ te hebben en (vooral) verzwegen te hebben wat ie had moeten melden.
Dat tuig is ook allemaal hetzelfde: liegen, verzwijgen en als het aan de grote klok gehangen wordt, grossieren ze in de meest potsierlijke kutsmoezen… en ze komen er mee weg.
Alleen, als u wat vergeet, wat ‘gedacht’ hebt… kunt u smoezen bedenken wat u wilt maar gaat u voor de bijl. Maar daar heeft u zelf om gevraagd toen u dit soort geteisem aanstelde om het land te besturen nietwaar?

5 gedachten over “VVD’er Opstelten: groothandelaar in kutsmoezen”

  1. Dit vind ik dan nog het minste wat Opstelten betreft: als de Telegraaf besloten heeft dat die dirigent op de brandstapel moet zit daar hoe dan ook een luchtje aan.

  2. Het gaat hier niet om de dirigent wat mij betreft. Want die man ken ik verder niet behalve dat ik weet dat ie zijn vak als dirigent beter verstaat dan Opstelten zijn vak als minister. Het gaat om die laatste, want die heeft weer eens wat ‘vergeten’ dan wel doelbewust verzwegen.

  3. Ach, die bende, toch. Dit zijn allemaal vvd bestuurders, hoor.
    Net als Schippers die steeds iets “vergeet” om in de Muppetskamer te melden waarop de muppets allemaal met “goed nou, goed nou…laat maar varen” mogen hun salarissen weer aan het eind van de maand rustig gaan innen.

    NZA – supercorrupt boel voor eigen gewin onder de vleugel van Schippers. De wereld kent zoiets niet, weer een polderverzinsel. “Transparantie” als synoniem van totale duisternis. geldtransacties en steun in het donker. Huisartsen chanteren en onder druk zetten totdat ze zelfmoord plegen. Mooi boel. Het belangrijkste is dat de centjes in het kassa van de neoliberale corporatieve spelers blijven rollen en deze bestuurders(maffia) steeds mooie leugens kunnen verkopen.

  4. De VVD is gebaseerd op leugens. Het is een samenraapsel van tuig en dom plebs die geen 1000 euro erbij krijgt maar hun baan, woning en relatie.

Reacties zijn gesloten.