4 gedachten over “Dat aanhoudend slechte humeur van ons”

  1. In de Hegeliaanse zin: afschaffen en op een hoger plan brengen? 😆

  2. ” de gewekldsexplosies in Alphen en Baflo , o.k. Alphen , dat ging er ruig aan toe dus het predicaat “geweldsexplosie ” kan ik me daar voorstellen , maar een gevalletje met 2 doden waarvan één een agent , dat is hoogstens een plofje .. waarbij de gemiddelde wereldse provinciestad van een ” rustig weekend ” spreekt . Grote woorden voor kleine dingen .. ook dat word ondertussen “typisch Nederlans “

  3. Het is vloeken in de linkse kerk. “‘Hoe leggen we een geloofwaardige verbinding tussen het globaliseringsoptimisme van academische professionals en het achteruitgangsgeloof van bekneld geraakte middengroepen? Van het antwoord op die vraag zal het humeur van Nederland afhangen.'”‘zegt René Cuperus.
    Ontketen eens een kouweoorlog tegen lagelonenlanden. Maar dat is natuurlijk niet “kosmopolitisch”. Dat kosmopolitisisme van René Cuperus is niet meer dan botte PR voor meer voor zijn soort en minder voor voor wie hem niks aangaat. PvdA-ers hebben er een blinde vlek voor in hun gezichtsveld. Die bekneld geraakte middengroepen van hem zijn wereldwijd bekneld [geraakt*]. *Geraakt*…..? Nee en nog eens nee. Niet geraakt. Gemaakt. 😡

  4. Heldere omschrijving van …niets meer en niets minder dan de uitwerking van de mondialisering op Nederland met alle gevolgen van dien.

    Het grootste verschil met landen van andere werelddelen is dat wij ze uit de loop van onze geweer de mondialisering voorleggen. Hebben ze geen tijd dan om piekeren.

Reacties zijn gesloten.