Jubileum: 300e kansloze aangifte van PVV’er Geert Wilders

Geert Wilders Juridisch Brein

Dames en heren sorry dat ik even onderbreek maar er is schokkend nieuws namelijk Wilders doet aangifte. Ja ik weet het is de 300e of 400e keer daar wil ik vanaf zijn dat Wilders aangifte doet tegen iets of iemand maar nu is het wel heel bijzonder het gaat namelijk over een getuige (Bertus Hendriks) die misschien wel een beetje per ongeluk iets gezegd heeft wat niet naar de zin is van dhr. Wilders.

Dit is natuurlijk godgeklaagd. Iedereen weet wanneer Wilders zegt jump dan antwoord je how high en houd je verder je muil.

Anyway nu we Wilders zo bezig hebben gezien de afgelopen paar jaar met die aangifteshit beginnen we steeds beter te begrijpen waarom Adolf Hitler er een eigen politiemacht op nahield: veel efficiënter.

Moet je voorstellen wat een logistieke en administratieve rompslomp die aangifte flauwekul is.

Geef die Wilders toch gewoon zijn eigen politiemacht nee ik heb een beter idee: geef hem een eigen justitieel apparaat. Dan kan hij ook iedereen zelf straf geven zo zwaar als-ie maar wil.

Zet hem zo’n grijze pruik op net als in die Engelse misdaadseries. Oh nee niet nodig.

Geef die arme man een eigen televisiezender waar hij de hele dag Miss Marple mag spelen.

Nee beter idee geef die man een eigen land “Geert Wilderistan” en laten we hem tot keizer kronen:

Keizer Geertius Wilderus de Eerste.

Het Volk is er klaar voor.

En dan allemaal Het Wilderslied zingen.

Anyway ik dwaal af: Aangifte Wilders tegen Hendriks

10 gedachten over “Jubileum: 300e kansloze aangifte van PVV’er Geert Wilders”

 1. En dan allemaal Het Wilderslied zingen.

  Waarom verwachtte ik hier nou Trolololololololol? 😆

 2. Gaat die man dan naar een politiebureau en tikte er ee nagent (e) ee nformuliertje uit, “u hoort nog van ons of van de officier”?

  Je kunt in de eerste plaats al niet zomaar een politiebureau binnenstappen heb ik gemerkt. je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
  In de tweede plaats is het ook niet erg gemakkelijk een proces-verbaal getikt te krijgen (en vermoedelijk doen ze het op een tikmachine met een doorslag via carbonpapier).

  Of zou Wilders toch anders behandeld worden dan de Gewone Burger?

  Gelukkig heeft hij altijd zijn zware jongens bij de hand om mee te spelen. :mrgreen:

 3. Wilders is kampioen aangifte doen, maar zijn aanhangers blijven maar zeuren over dat proces tegen hem.

  Persoonlijk hoop ik dat Schalken, Hendriks of iemand anders Wilders aanklaagt voor smaad of laster en het proces wint.

 4. @#8
  Omdat het OM waarschijnlijk instructies heeft om Wilders niet te vervolgen. Er is naar buiten gekomen dat Wilders tijdens coalitieonderhandelingen heeft gevraagd om onschendbaarheid zodat hij niet vervolgd kon worden. Dat was officieel niet mogelijk maar door het OM te instrueren kun je een succesvolle vervolging wel vrijwel onmogelijk maken.

 5. Als Geert W. Sarkozy vriendelijk aankijkt, kan hij hier 49°15′S 69°35′I / -49.25, 69.583 wellicht zijn eenpartijstaatje stichten; er zijn geen moslims maar wel heel veel grote meeuwen.

 6. @#10 & 12 Deze discussie gaat niet over Israël.

  ———————————

  @#4 In principe mag de politie geen aangiftes weigeren. Politieagenten proberen burgers wel te ringeloren, maar dat is tegen de regels.

  Wilders zal ook heus wel naam en personeelsnummer noteren van de agent die de aangifte opneemt. In zijn geval zal een agent niet proberen om een aangifte te weigeren of weg te moffelen. Politie en OM zijn echter niet verplicht om ook maar iets met zo’n aangifte te doen. Het merendeel van die aangiftes heeft dan ook niet geleid tot veroordelingen zover ik weet.

  Ik hoop dat Tom Schalken aangifte doet van smaad en laster en Wilders tevens civiel rechtelijk aanklaagt. Als Schalken dat wint dan zou Wilders pas echt voor gek staan.

Reacties zijn gesloten.