Jihad-hysterie continued

Ik zei het hier al:

2014-09-05 Jihadhysterie

And o look! Als je buurman echte vermoedelijke jihadisten in zijn gemeente heeft, kan je natuurlijk niet achterblijven hè.

Wou deze goorlap – voormalig hoofdredacteur van hetzeblad den Volkschbruine Haat- & Lasterbode – niet ook een paar weken geleden de dochter van president Poetin zonder uitspraak van een rechter na een ordelijk proces en afgewogen oordeel op basis van wettig verkregen en deugdelijk bewijs laten deporteren?
Gewoon, om de bruine hordes in dit land die al precies wisten wie er moest hangen vanwege dat vliegtuig te pleasen?
Want surfen op de tsunami fascistische diarree die dit land overspoelt…. het is ook voor een burgemeester zo lekkerrrrrrrrrrrr!
Dat zwijn hadden ze toen al weg moeten bonjouren.

Ik vermoed overigens dat ik u kan voorspellen dat er vermoedelijk nog veel meer gemeentes zullen volgen waar men vermoedt op basis van horen zeggen door de AIVD (die het ook weer vermoedt op basis van…tsja…wat eigenlijk? Een koude neus?) dat er vermoedelijke ‘jihadisten’ zijn die in Nacht und Nebel Aktionen van huis gehaald moeten worden.
Nederland niet in 1944 maar Nederland in 2014.

4 gedachten over “Jihad-hysterie continued”

 1. Onder een Rechtstaat mag niemand vastgehouden worden op basis van “vermoedens”.
  Onder een Rechtstaat moet degene die beschuldigt meteen BEWIJZEN leveren om iemand te kunnen beschuldigen (onder de TokkieSharia is dit resoluut niet nodig).
  Vervolgens worden deze BEWIJZEN door Rechter beoordeeld en aangenomen of verworpen.
  Op die manier functioneert de Rechtstaat.

  Wat Broertjes doet is een poging te bewijzen dat Nederland geen Rechtstaat meer is, maar wel TokkieSharia land.
  Als OpperTokkie naast Wilders wil Broertjes dat de allochtonen zonder bewijzen graag als “jihadisten” worden aangemerkt en hun Mensen Rechten worden ontnomen.
  Broertjes wil de Rechtstaat per direct dood.

  Eigenlijk is het veel erger – Broertjes wil in wezen ETNISCHE ZUIVERING van Nederland.
  De irrationele haat van deze OpperTokkie is zo groot dat hij gewoon alle buitenlanders/allochtonen weg wil om Nederland ETNISCH ZUIVER te krijgen, getuige zijn oproep om de dochter van Poetin uit te zetten, die Russisch is.

  Dat Broertjes een direct gevaar voor de maatschappelijke orde vormt wordt bewezen door het feit dat meteen na de oproep van deze Xenofoob Broertjes moest de dochter van Poetin onderduiken uit vrees voor haar leven.

  Zo vaart Nederland tegenwoordig.
  (“Volstrekt normaal” naar wat een Premier ooit zei.)

 2. Pieter Broertjes was een boezemvriend van prins Bernhard en heeft hem tot het laatst bijgestaan. Bernhard had tot z’n dood nazi-sympathieën, dus zegt een goed volksgezegde ‘waar je mee omgaat, word je mee besmet.’

 3. Elma Drayer mocht vandaag in “verzetskrant” Trouw ook haar gebruikelijke drol weer leggen! De “Nederlandse rechtstaat” en de “Nederlandse media” twee paar handen op een donkerbruine buik!

Reacties zijn gesloten.