De vieze stinkbek van #PVV’er Machiel de Graaf

Ik ben het wel eens met Machiel de Graaf dat een multiculti dicteetje een beetje ouderwets is en aanpassing naar de moderne tijd behoeft. Bij deze een voorzetje.

1 – Dit land wordt gerund door fraudeurs, kopstootuitdelers, ontuchtigen, brievenbuspissers en ander geteisem.
2 – Moslims (en sommige negers) kunnen rekenen op minachting en haat.
3 – Dit heet tegenwoordig “islamkritiek”.
4 – Moslims worden weggezet als een 5e kolonne en verdacht gemaakt.
5 – Iedere aanhanger van De Grote Lijder (let op nieuwe spelling) weet hoe het komt dat je niet één moslim kan vertrouwen en hoe dat heet.
6 – Het hedendaagse ordinaire racisme van de PVV heet geen racisme want mensenrassen bestaan niet.
7 – Asielzoekers heten “gelukszoekers” en kunnen kiezen: branden of het land uitgemept worden.
8 – PVV’ers en hun aanhang met hun gore stinkmuilen gebruiken graag belachelijke agressieve taal.
9 – Het wachten is op een geflipte PVV aanhanger die losgaat met een vuurwapen.
10 – Het enige wat ongelimiteerd veel geld mag kosten van de PVV is de PVV, alleen mag niemand weten hoe veel, en wie het betaalt.

5 gedachten over “De vieze stinkbek van #PVV’er Machiel de Graaf”

 1. Elk dictee is goed, ik vraag me af hoeveel punten Machiel de Graaf en de zijnen zouden scoren. Het lijkt me in die kringen dat het zelfs het groene boekje verdacht is, omdat het groen is.

 2. Uit het AD van vorig jaar:
  “DEN HAAG 20 maart 2010
  De directeur van basisschool Toermalijn had nog nooit een ‘witte’ouder op school gezien. Tot de wijkcarrousel, waardoor‘witte’ ouders zijn geïnteresseerd in zijn buurtschool.
  „Het is fenomenaal,’’ zegt directeur Gerard Paardekooper van de katholieke basisschool Toermalijn aan de Beeklaan. „Ouders in de buurt willen graag de diversiteit van de school.’’ Dat is nieuw. Zijn school in de precies half om half autochtoonallochtoon gemengde wijk Regentes-Valkenbos was tot voor kort \‘zwart’. „Geen afspiegeling van de wijk. Ik had nog nooit een witte ouder op school gezien, terwijl er nu zes witte kinderen zijn aangemeld en er nog eens tien aankomen de komende twee jaar.’’

  En laat deze school (als geslaagd multi-cutureel project) nu dit jaar mee doen met het multicultureel dictee in de bieb.
  Dus zelfs daar waar de multiculturele samenleving wel slaagt wordt er door de PVV wel een stokje voor gestoken. 😥
  De PVV zit blijkbaar zo vast in hun eigen dogma’s dat ze niet meer in staat zijn om met een open blik naar de maatschappij te kijken.

Reacties zijn gesloten.