Vonnis bedreiger Halsema typisch voorbeeld van klassejustitie

Hoewel de celstraf voor de Halsema bedreiger mij een typisch voorbeeldje van klassejustitie lijkt kunnen wij ons wel vinden in dit vonnis want wij hadden ook nog een appeltje te schillen met deze kneus.

(Celstraf voor bedreiger Halsema)

En je hoeft het niet van mij aan te nemen:

Oh en kijk hier:

Klassejustie dus. Klassejustitie klassenjustitie. Whatever.

9 gedachten over “Vonnis bedreiger Halsema typisch voorbeeld van klassejustitie”

 1. Ik vind het geen voorbeeld van klassejustitie. Is het dan geoorloofd om kinderen te bedreigen? Juist als het gaat om iemand die bekend is, dan pak je ze gewoon op hun zwakke plek. Hun kinderen!

 2. Ik heb het rechtbankverslag nog niet online kunnen vinden, maar volgens mij was de hoofdmoot het bedreigen van Femke’s dochter en niet het bedreigen van Femke zelf.

  Als dat zo is, lijkt het me geen klassejustitie…. ik denk dat iedere volwassene die op internet kinderen bedreigt gewoon wordt aangepakt. (En terecht.)

 3. note to self: even F5 doen tussen aanstalten om iets te posten, even snel researchen en het daadwerkelijk posten 😛

 4. Het straalt op mij langs alle kanten klassenjustitie uit. Vorig jaar bij mijn vriendin in de flat 17 soutteraindeuren ingetrapt en 20 fietsen gejat en de politie kwam niet eens even kijken.

 5. Dus zo wilde hij een politieke discussie uitlokken.
  Goh..vreemde manier van doen..
  Maar ja, je moet toch wat verzinnen als je als Twitterkloothommel steeds te ver gaat en dan uiteindelijk een keer voor de rechter komt te staan.
  Maar een hele sneue smoes is het wel. 😡

 6. Maar hij begreep nu eenmaal nooit wat Halsema bedoelde als ze sprak. 😕 Daar werd hij gek van.

 7. Ik had net al weer iemand met bloeddoorlopen ogen op twitter omdat ik iets tegen Halsema of kinderen zou hebben:

  1 – Bij iedere andere bekende politicus zou ik hetzelfde gezegd hebben, heeft dus niks met Halsema te maken.

  2 – Mijn voorbeeldje van fietsendiefstal van 17 gezinnen is uiteraard een beetje vreemd. Laat ik een ander voorbeeld geven: iemand van hetvrijevolk heeft ooit gedreigd zijn naam te kerven in de vriendin van Peter Breedveld of iets dergelijks.. Voorzover ik weet niets gedaan met de aangifte. Nog een voorbeeldje: Peter Breedveld heeft ooit gedreigd met het uit de oogkassen lepelen of zoiets van de ogen van Jeroen de Kreek. Ook aangifte van gedaan. Ook niets mee gebeurd. Dat bedoel ik met klassejustitie: je doet aangifte en er gebeurt niks.

 8. Een paar jaar geleden hadden wij een rel. Er moest een kerk gesloten worden, dus de kerkgemeenschap was verdeeld. Er werd door een kleine groep mensen die zich verzetten tegen de sluiting, oorlog verklaard aan de pastoor die het kwade nieuws moest vertellen. Er werd geroddeld en uiteindelijk kwam er op een website laster over dezelfde pastoor. Iets ranzigs over de pastoor en jongetjes wat nooit was gebeurt. De pastoor deed aangifte en de zaak kwam voor, de dader is terecht bestraft. Ik denk dat het niet altijd klassejustitie is.

Reacties zijn gesloten.