Heeft Geert Wilders voldoende belang bij vrijspraak?

In circus Wilders is Bram de dompteur

De échte verlosser zweeg tegenover zijn rechter (Luc. 23:9) maar de nieuwe Messias van rechts heeft zijn woordje meteen klaar. Nadat Bram Moszkowicz bij de wrakingskamer bakzeil had gehaald, twitterde hij al gauw: “Teleurstellend dat wrakingsverzoek is afgewezen. Hoge heren houden elkaar de hand weer eens boven het hoofd. Het circus gaat nu weer verder”.

Weeg het op je hand en proef het. “Hoge heren houden elkaar de hand weer eens boven het hoofd”. Dat wordt gezegd door de leider en absolute machthebber van een politieke partij die een sleutelpositie heeft in het parlement en die het zittende kabinet kan maken en breken. Wilders hoeft maar met zijn vingers te knippen, of Mark Rutte, Piet Hein Donner, Henk Kamp en al die anderen duikelen van het pluche.

Op deze vraag van Han van der Horst in de titel kan ik volmondig antwoorden: “Nee, natuurlijk niet!” Voor Geert is het veel beter als hij veroordeeld wordt en het slachtoffer uit kan hangen. Met kroeldoek huilie-huilie doen.

7 gedachten over “Heeft Geert Wilders voldoende belang bij vrijspraak?”

  1. Als Geert echt staat voor wat hij zegt en hij wordt vrijgesproken, meldt hij zichzelf spontaan bij de gevangenis voor een minimumstraf van 2 jaar. Een uitspraak van Noord-Koreaanse corrupte D66-geitensokkenrechters kan immers nooit correct zijn, dus vrijspraak betekent in dat geval “schuldig”.

    Bovendien kun je in de lik veel beter huiliehuilie doen. :mrgreen:

  2. Wilders heeft aanklacht ingediend tegen Hendriks Gaat Gekke Geert in samenwerking mat zijn crimicompaan Bolle Bram nu ook een aanklacht indienen tegen pseudo-arabist en notoir feitenverdraaier Hans Jansen? Komt er van PVV zijde nog eens een aanklacht tegen linkshater en leugenaar Richard de Mos? Kunnen we nog een aanklacht verwachten van GeertePeerd tegen een zekere Fritsma wegens schending van mensenrechten en ophitsen tot het plegen van misdaden tegen de menselijkheid? Zal wel niet daar is de xenofobenclub totaal niet voor! Colaboreren met het zakkenvullensyndicaat van mede-intrigant Mark R. is veel lucratiever

  3. @5
    Een aangifte tegen Jansen lijkt mij een zaak voor bijvoorbeeld wereldvreemde en “benadeelde” Jeroen de Kreek en dan is een aangifte tegen Hendriks net wat minder kansloos. Die laatste heeft een te ongeloofwaardige “ik kan het me niet herinneren” geuit. Ongeloofwaardig door de bevestiging van de waarheid in Pers interview.

  4. Een ding moet gezegd: als héér gedraagt Wilders zich niet. Zijn toon en stijl horen eerder thuis bij de brutale en ongemanierde parvenu.

    Zoals past bij zijn aanhang.

Reacties zijn gesloten.