15 gedachten over “Twee boze mannen”

 1. Laurent, mooi gevonden! En seponeren? Neuh, doe maar niet. Ga nu maar tot het gaatje!

 2. “Kijkt u niet raar op als Moszkowicz zelfs bij vrijspraak nog in beroep gaat vanwege een zinsnede in het vonnis die net niet helemaal goed valt.”

  Dit valt logischerwijs te verwachten. Vervolgens wraakt ie de hele Nederlandse rechtssysteem want dit is blijkbaar de uiteindelijke Grote Doel en wordt hij vervolgens de Minister van Justitie onder Generalissimus Wilders.

 3. @ Jacqueline:

  Dit heb ik ook nooit begrepen. Wat is er veranderd dat Wilders een stuk verder kan gaan en zoveel mensen vinden dat het allemaal niet meer is dan de uitingen van zijn mening? Alle logica ontbreekt hier.

 4. Ik dacht dat mijn pret niet opkon bij het aanschouwen van de 3 Stooges Prakken, Stijnen en Rabbae, maar de marteling van dikzak Schalken was zo mogelijk nog leuker!

  Alle gekheid op een stokje, de hoog geleerde linkse “intellectuelen” rond het vreetclubje wilden toch een politiek proces, en dat hebben ze dan toch gekregen ook ? Waarom dan nu beginnen zeuren ?

  Tot nog toe heeft Moskowicz niet veel gezegd over de politieke kant van het schouwspel, ik verwacht dat dat nog wel zal komen.

 5. mercator Schreef:

  Ik dacht dat mijn pret niet opkon bij het aanschouwen van de 3 Stooges Prakken, Stijnen en Rabbae, maar de marteling van dikzak Schalken was zo mogelijk nog leuker!
  Alle gekheid op een stokje, de hoog geleerde linkse “intellectuelen” rond het vreetclubje wilden toch een politiek proces, en dat hebben ze dan toch gekregen ook ? Waarom dan nu beginnen zeuren ?
  Tot nog toe heeft Moskowicz niet veel gezegd over de politieke kant van het schouwspel, ik verwacht dat dat nog wel zal komen.

  Nee, nou ben je in de war: Wilders wil juist doen alsof het een politiek proces is. En Moszkowicz liet zich politiek al kennen toen hij inbelde bij Pauw & Witteman, toen bleek dat hij Hendriks wiol pakken vanwege diens standpunt inzake Israël.

 6. # 10: Wilders heeft niet om dat proces gevraagd hé. Dat het een vernederend en ontluisterend schouwspel voor de pseudo-intellectuele half-islamitische elite is geworden, tja dat komt ervan als je systematisch de tegenstander onderschat en denkt dat alle PVVstemmers achterlijke en bekrompen luitjes zijn.

 7. mercator Schreef:

  Wilders heeft niet om dat proces gevraagd hé. Dat het een vernederend en ontluisterend schouwspel voor de pseudo-intellectuele half-islamitische elite is geworden, tja dat komt ervan als je systematisch de tegenstander onderschat en denkt dat alle PVVstemmers achterlijke en bekrompen luitjes zijn.

  Dit is een typisch voorbeeld van een geconditioneerde reflex van onderbuiks rechts: Een om misplaatst medelijden vragende reactie die getuigt van een ingeprent vijandbeeld naar andersdenkenden. Die zg. `Partij’ voor de`Vrijheid’ lijkt te teren op valse sentimenten uit het Hollandstalig smartlappenrepertoire. 🙁

 8. Medelijden? Dat heeft Widers écht niet nodig hoor ! Je zag die Schalken zo denken “wat is dit? waarom zit IK hier? Het was toch de bedoeling dat wij- intellectuele gutmenschen- Wilders even gingen pakken?” Noem het eerder leedvermaak.

 9. Keira Schreef:

  #6 Sofia, heb wel eens gehoord dat dát dan weer niet mag.

  Wat de politie doet en wat zij mag zijn 2 dingen. Schalken en Hendriks hebben het volste recht om aangifte doen.

  Met aangiftes is het niet een kwestie van wie het eerst aangifte doet wint.

 10. mercator Schreef:

  # 10: Wilders heeft niet om dat proces gevraagd hé. Dat het een vernederend en ontluisterend schouwspel voor de pseudo-intellectuele half-islamitische elite is geworden, tja dat komt ervan als je systematisch de tegenstander onderschat en denkt dat alle PVVstemmers achterlijke en bekrompen luitjes zijn.

  Nee, beroepscriminelen vragen zelden om een strafrechtelijke vervolging.

  Het enige ontluisterende vindt ik dat het OM er alles aan doet om iemand die overduidelijk schuldig is tot elke prijs vrijuit te laten gaan. Als het OM diens werk deed dan was Wilders al veroordeeld. Oproepen tot haat en geweld doet Wilders op regelmatige basis. Janmaat steekt nog netjes bij hem af.

 11. mercator Schreef:

  Het was toch de bedoeling dat wij- intellectuele gutmenschen- Wilders even gingen pakken?

  Dat zal zeker lukken dankzij verzamelde democratische krachtren. Nazistische en racistische elementen als Wilders zullen uiteindelijk schuimbekkend wegteren in hun eigen as & excrementen, zoals het weerzinwekkende NSB-uitschot in mei `45 op adequate wijze werd weggezuiverd uit de samenleving.

Reacties zijn gesloten.