Zoek de Wildersfan

Natuurlijk mogen we niets zeggen over de intelegensie van de gemiddelde PVV-aanhanger, want dat is alleen maar denomiseren, racsisme en iets dat gewraakd dient te worden, maar soms maken ze het ons wel héél moeilijk. :mrgreen:

Onderstaand juweeltje vond ik gisteren elders op het internet in een discussie over de Echte Finnen – oh ja, zou de Echte Wildersfan even willen opstaan, want we komen er niet uit *peins peins peins* 😀 (Namen en foto’s zijn geblurd vanwege amonimiteit enzo.)

.
oeps

6 gedachten over “Zoek de Wildersfan”

  1. hebben op het werk een anti-PVV prikbord….deze komt er morgen weer op!! werk op de veluwe en daar zijn ook een hoop anti-pvv christenen…..werkt 1 hagenaar die lokaal pvv gestemd heeft…..zal die nooit meer hardop zeggen….echt een aanrader zo’n bord, weet je gelijk hoe er op de afdeling gestemd wordt!

  2. Wat netjes dat je namen en foto’s hebt geblurd. Dat zou een echte PVV’er nooit doen.

  3. Ik kan zelf nog steeds zien wie het zijn, maar dat is misschien omdat ik wéét wie het zijn :mrgreen: (ik had het eerst helemaal zonder namen + foto’s gedaan, maar dat zag er niet uit en het oog wil tenslotte ook wat)

    Kwam overigens niet eens in me op om het ongeblurd te doen…. ben dus duidelijk geen echte PVV’er. 😎

Reacties zijn gesloten.