Politie verbiedt kritiek op PVV

Bij een staking van het personeel van de Haagse stadsvervoerder HTM zijn stakers vandaag door de politie gesommeerd een spandoek met de tekst ‘PVV=Partij Van Verraad’ weg te halen. Zonder opgaaf van reden moesten ze het spandoek verwijderen, anders zou er een eind gemaakt worden aan de staking. (Joop)

Daarom adviseer ik ook altijd: print onze site uit en geef je faxnummer door dan kunnen we de berichten faxen als wij ook niet meer onze mening mogen geven van de politie.

33 gedachten over “Politie verbiedt kritiek op PVV”

 1. Nou, maak je borst maar nat. Gisteren een artikel met de titel: De vieze stinkbek van #PVV’er Machiel de Graaf op deze site. Grote kans dat Krapuul.nl het weekeinde niet gaat halen.

 2. Nou. Zeker stout.
  Hebben jullie voor de zekerheid al servers in het buitenland staan? Mocht Krapuul, vanwege negatieve uitlatingen jegens de De Zoon Van De 21e Eeuw, De Eeuwige Zon, De Redder Van Het Vaderland en diens Geliefde Partij, op zwart gaan, dan is dat geen overbodige luxe.

 3. als je als werkgever een staking in de kiem wil smoren dan is een spandoek voldoende 💡

 4. jvdheuvel Schreef:

  Wij hebben altijd een onderzeeboot klaar liggen voor vertrek.

  Geen helicopter? . . . Oh nee die staat nog steeds op het strand in Libië 😀

 5. de onroerend goed markt ligt redelijk op z’n gat, wellicht kun je nog ergens goedkoop een achterhuis kopen…

 6. “Politie verbiedt kritiek op PVV”

  Dit is geen kattenpis. Het gaat om de vrijheid van meningsuiting en hier mag de politie niets over zeggen.
  Juist deze gevallen worden door Amnesty International onderzocht en gedocumenteerd.
  Schande! 😡

 7. Dus je mag wel moslims uitschelden pardon islamkritiek leveren maar niks over de PVV zeggen? ❗

 8. Jammer dat er niet plaatselijk gepeild word … Ik denk dat de PVV er in Den Haag dan minder goed voor zou staan , de ondergrondse vuilcontainers vind iedereen een hele verbetering , De HTM wil men in eigen hand houden , en allebei die dingen is de PVV tegen , valt me trouwens nog mee dat De Mos nog niet geprotesteerd heeft tegen het feit dat alle doorgaande Haagse fietspaden van tegels naar rood asfalt veranderd worden ..

 9. Al Bakrastani Schreef:

  Jammer dat er niet plaatselijk gepeild word … Ik denk dat de PVV er in Den Haag dan minder goed voor zou staan , de ondergrondse vuilcontainers vind iedereen een hele verbetering , De HTM wil men in eigen hand houden , en allebei die dingen is de PVV tegen , valt me trouwens nog mee dat De Mos nog niet geprotesteerd heeft tegen het feit dat alle doorgaande Haagse fietspaden van tegels naar rood asfalt veranderd worden ..

  Zou me goed doen. Ik heb warme herinneringen aan Den haag.

 10. Wat ik helemaal verbijsterend vind is dat de stakers het gewraakte spandoek op last van politie nog
  verwijderen ook! 🙄 Zo wordt het natuurlijk nooit wat met de revolutie… Het moet niet gekker worden. Ik zou er nooit gehoor aan gegeven hebben.

 11. Lijkt me dat Wilders zich nu ernstig zorgen maakt over de vrijheid van meningsuiting in dit land. (eh… welke leuke emoticon past hier nu achter…. ik begrijp die dingen nooit)

  @Abdul, ik wil wel een keer samen met je met zo’n spandoekje gaan staan hoor! Dan laten we het voorkomen bij die linkse pamperrechters en dan vragen we Bram om de boel te wraken. 😉

 12. Geloven de HTMers in karma? Ze stemden op een mensonterend partij voor het mogelijke behoud van een baan?

 13. het waren toch geen agenten met een bruin uniform, of zijn we al zover?? De geschiedenis herhaald zich en slechts weinigen die het zo zien….en je wordt afgeschoten als je het roept (Job)

 14. sorry, herhaald moet met een t…..begin nu ook al te spellen als een pvv-er…nu wordt het link… 🙂

 15. @#27 Ja dat was me ook wat. In Nijmegen werden ruiten waar die posters achter hingen ingeslagen door de politie. Die poster mocht niet omdat er een afbeelding van een concentratiekamp op stond, en Rita Verdonk dus (indirect) vergelijken werd met de nazi’s. Dat concentratiekamp was de vluchtelingenbajes op Schiphol. Had justitie dus goed gezien, zeg maar.

 16. Zou dat spandoek niet domweg niet aan die tram vastgemaakt mogen worden, dus onafhankelijk van wat er op staat? Die tram is nl niet van de aktievoerders maar van een ander.
  Overigens zou ik persoonlijk dat doek nooit op commando hebben weggehaald, een uitleg over het waarom is toch wel het minste.

 17. Dit was een preventieve maatregel van de politie,door deze actie hebben ze voorkomen dat Geert W. weer aangifte zou doen wat het halve Haagse politiekorps achter de typemachine zou hebben gezet terwijl ze boeven moeten vangen. Kwestie van prioriteiten stellen.

 18. Neal Lachman Schreef:

  Geloven de HTMers in karma? Ze stemden op een mensonterend partij voor het mogelijke behoud van een baan?

  Volgens mij is karma meer iets voor Hindoes en Boedisten. De HTM-ers zijn volgens mij meer in de Joods-Christelijke traditie opgevoed (sommige misschien zelfs in de Islamitische traditie). In dat kader is wellicht “God straft onmiddellijk” meer op zijn plaats. 😀

 19. Wordt het niet tijd om niet alleen Wilders aan te klagen maar iedereen welke namens zijn beweging in de tweede kamer zit? En zou de aanklacht niet moeten luiden”Goedkeuren dan wel propageren danwel uitoefenen van nazi-denkbeelden in het openbaar alsook in besloten kring”? En nu wij toch bezig zijn.
  Gaat Gekke Geert in samenwerking mat zijn crimicompaan Bolle Bram nu ook een aanklacht indienen tegen pseudo-arabist en notoir feitenverdraaier Hans Jansen? Komt er van PVV zijde nog eens een aanklacht tegen linkshater en leugenaar Richard de Mos? Kunnen we nog een aanklacht verwachten van GeertePeerd tegen een zekere Fritsma wegens schending van mensenrechten en ophitsen tot het plegen van misdaden tegen de menselijkheid? Zal wel niet daar is de xenofobenclub totaal niet voor! Colaboreren met het zakkenvullensyndicaat van mede-intrigant Mark R. is veel lucratiever!

 20. Als je er goed over nadenkt: In WW2 waren er genoeg dienders die er geen probleem mee haden om Joodse landgenoten voor de bezetter op te pakken en op transport te zetten! Wellicht dat deze actie gezien moet worden als een eerste aanzet tot het oppakken van deze traditie.

  N.B. voor elke agent die zich hierin niet herkend: laat horen dat je deze actie van je “collega’s” afkeurt!

 21. Sofia van der Linde Schreef:

  De politie lijkt wat teveel extreemrechtse personen onder diens personeel te hebben.
  In 2005 haalden politieagenten onrechtmatig anti-Verdonk spandoeken weg.
  http://www.parool.nl/parool/nl/6/WONEN/article/detail/266471/2009/11/04/Politie-was-fout-bij-weghalen-spandoek.dhtml

  Dank je Sophia, want dit verkondig ik al jaren aan de hand van eigen onderzoek en waarnemingen. Niemand die vervolgens snapt dat de combinatie van restrictieve wetgeving, databanken en hoge rechts-extreem sympathieën gehalte binnen de politie zeer gevaarlijk is.

  “Eigen volk mag haast nooit als verdacht aanmerken, maar wacht even met al die buitenlanders – we zetten ze op de verdachtenlijst en zoeken totdat we toch maar wat vinden”

  Daardoor heb ik moeite met al die statistieken over criminaliteit, want ik weet niet wie heeft naar welke doel gekeken, hoe is het doel gekozen en waar zijn dingen weggelaten.

 22. Ik heb nog een oude degelpers in de schuur staan. Als Krapuul daar gebruik van wil maken als deze site verboden wordt, zijn jullie welkom.

 23. Jan uit Helmond Schreef:

  Als je er goed over nadenkt: In WW2 waren er genoeg dienders die er geen probleem mee haden om Joodse landgenoten voor de bezetter op te pakken en op transport te zetten! Wellicht dat deze actie gezien moet worden als een eerste aanzet tot het oppakken van deze traditie.
  N.B. voor elke agent die zich hierin niet herkend: laat horen dat je deze actie van je “collega’s” afkeurt!

  Het verzet tijdens WOII was weliswaar voornamelijk afkomstig van links, m.n. de communisten, maar deed “rechts” daar ook wel eens aan mee.
  Echter de Joden werden vaak niet geholpen. Die hadden hun vervolging aan zichzelf te wijten.

Reacties zijn gesloten.