Vrijheid van meningsuiting, PVV-stijl!

Vandaag hadden we eerder wildersextremisten bij de politie die een anti-PVV spandoek verwijderden bij een demonstratie, nu hebben we ook het Provinciehuis Noord-Holland dat “een anti-PVV lezing” weigert!

En wie denkt dat de PVV hier misschien niet achter zit…….. FOUT!!!

Kijk die vuilak Hero Brinkman eens opschepperig brallen over zijn CENSUUR!

Waar mochten we hem ook alweer niet mee vergelijken?

😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

Met dank aan anderhalf miljoen malloten die we serieus moeten nemen:


12 gedachten over “Vrijheid van meningsuiting, PVV-stijl!”

 1. je mag als een olifant in een porseleinkast door moslimland rennen, maar ohwee als je wat over de PVV roept,,,,,

 2. Waaahahahaha… “kom je de kamer binnen staat er een olifant. Zeg je…. wat leuk dat u ook hamsters verzorgt”…. Van der Dunk GEWELDIG……

 3. @Brinkman – in strijd met onze grondwettelijke afspraken wordt al jarenlang door u en uw kornuiten een complete bevolkingsgroep gebasht.

  Hoe kijkt u ’s morgens in de spiegel, 😥

 4. Laten we het beestje gewoon bij naam en aftiteling noemen. De PVV is niets meer of minder dan een onvervalste Nazi-partij!! Pardon…beweging. !00% van de kamerleden van de PVV betrekken hun politieke standpunten rechtstreeks van site’s als stormfront!!

 5. PVV is niet de Partij voor de Vrijgeid. Deze naam is een staaltje Goebbels-style propaganda.

  PVV is de Partij voor het Censuur en Dictatuur. Het is heel erg daarbij dat de Staten tevens aan Zelfcensuur doen. 😡

 6. Vandaag vis gegeten. De visboer had, ondanks mijn uitdrukkelijke wens, mijn vis in de Televaag verpakt! Maar zie, toeval bestaat toch! Wat staat er in de Televaag?
  Bron: Telev..pardon Telegraaf.

  PVV’er rent weg uit lastig debat door Inge Lengton
  AMSTERDAM – De Haagse PVV’er Arnoud van Doorn heeft zijn partij belachelijk gemaakt door weg te lopen tijdens een politiek debat. Tot die conclusie komen de overige politieke partijen, die geen goed woord overhebben voor de opmerkelijke actie.

  Van Doorn stapte op tijdens een verhitte discussie over de veiligheid in de stad. Volgens de raadsleden kwam de partij met politiecijfers op de proppen die niet te verifiëren vielen. „Van Doorn draaide door”, zegt SP’er Ingrid Gyomörei over de politieke rel. „Hij botste met VVD’er Frits Huffnagel, die uiterst scherp aan het debatteren was.”

  Van Doorn ziet dat anders. „Huffnagel heeft er een handje van om lelijke dingen te roepen zodra de microfoon uitstaat. Hij zei dingen als ’ga huilen’, ’stel je niet aan’ en ’mietje’. Daar heb ik me enorm aan geërgerd.” Huffnagel en alle andere partijen ontkennen dat er zachtjes vreemde opmerkingen zijn gemaakt. „Ik zat tussen Van Doorn en Huffnagel in”, zegt Rachid Guernaoui van D66. „Dat soort uitlatingen heb ik absoluut niet gehoord.”

  Objectief

  Van Doorn pakte uiteindelijk zijn biezen nadat hij commissievoorzitter Iris MichelsSpee van partijdigheid beschuldigde. „Haar optreden was niet objectief”, zegt hij. „Ik was daar op een gegeven moment zo klaar mee dat ik weg ben gegaan. Op deze manier kun je je werk niet goed doen.”

  Volgens Huffnagel kon Van Doorn het debat niet aan. „Op het moment dat hij weerwoord krijgt, gaat hij er als een klein jongetje vandoor. Wie klappen uitdeelt, moet ook kunnen incasseren.”

  Dom

  „Een beschamende vertoning”, zegt raadslid Gyömörei over het weglopen van de PVV’er . „Dom ook. Hiermee heeft hij zijn partij volstrekt alleen gezet.” Van Doorn, die zegt geen spijt te hebben van zijn actie, overweegt een officiële klacht tegen de commissievoorzitter in te dienen.

  Ziehier de opvatting van de PVV betreffende debat en democratie. Wilders zal toch geen aandelen hebben in de aanklaag industrie? Nu overweegt van Doorn weer een aanklacht in te dienen. Wordt het geen tijd dat links Nederland zich wat harder opsteld en wat luider zijn afkeer uit over de Neo-Nazi’s van de PVV?

 7. Ik lees net bij Joop dat er een alternatief is gevonden. Thomas houdt de lezing buiten in de Haarlemmer Hout. Mooi, dan kunnen er meer mensen heen en als het dit mooie weer blijft, dan is het goed toeven daar. Zal mij benieuwen of Hero dan nog op komt dagen? Ik ga in ieder geval wel!

Reacties zijn gesloten.