Bau Ostwall 2.0 angeordnet!

Hans van Baalen en Jacques Monasch am Ostwall 2.0
Hans van Baalen en Jacques Monasch am Ostwall 2.0
De nazi-regering in Kiev, mede aan de macht gebracht met op demonstranten (die verschrikkelijk belazerd zijn door de fascisten die ze opgejut hebben) schietende sluipschutters alsook Hans van Baalen (VVD) en Jacques Monasch (PvdA), heeft een nieuw plannetje.
Een 2000 kilometer lange muur langs de grens met Rusland volgens dit bericht uit der Spiegel.
Zoals vaker in de geschiedenis gebleken is zal de eventuele bouw van die muur voor de Oekraïners en de Russen alsook andere volkeren aan weerszijden ervan niets dan ellende opleveren: gescheiden families, gedwongen en gewelddadige verhuizingen, onteigeningen, chicanes van nazi-grenswachten bij eventueel grensoverschrijdend verkeer, natuur en milieu dat zwaar te lijden krijgt alsook boeren- en andere bedrijven….
Maar de bevolking wordt niets gevraagd. Zo rollen fascisten die liever muren bouwen dan huizen en kutbedrijven als G4S kunnen de vingers wellicht alvast aflikken net zoals bij de muur welke genocide-staat Israël heeft gebouwd.
Het enige kleine positieve puntje dat je zou kunnen opmaken uit dit bericht is dat de fascistische hooligans in Kiev eindelijk lijken te gaan beseffen dat hun dagen in een groot deel van het land geteld zijn.
De tijd zal leren wat er van dit onzalige plan terechtkomt maar ik heb wel een suggestie voor een paar namen voor het eventuele bouwwerk: Ostwall, Panther-Stellung, Wotan-Linie.
Hitler zou zijn vingers afgelikt hebben als ie weet gehad zou hebben van die fijne nazi-vrienden van Van Baalen en Monasch.