15 gedachten over “Weekblad Elsevier ontmaskert Mark Rutte”

 1. Kan er niet uitgezocht worden in welke polder die Robesin woont? Dat dat wel de eerste is die we weer laten onderlopen als dat weer aan de orde komt.

  En een motie van wantrouwen indienen tegen Rutte, gewoon omdat het kan.

 2. Johan Robesin noemt zijn frobelclub “Partij voor Zeeland “. In feite is het de Zeeuwse variant van de PVV. Ook voor de stemmers op de Parij voor Zeeland geld: Veel schreeuwen en weinig geven doet een gek in vreugde leven.

 3. Ik had Rutte altijd best hoog zitten maar deze actie, hoewel misschien wel toegestaan, laat zien dat hij zijn geen principes heeft al het er om gaat in het zadel te blijven.

 4. Ik had als overtuigd socialist Mark Rutte ook heel hoog zitten. Op de toren van Barneveld indachtig Jan van Schaffelaar!

 5. P.S. tip @ directie: screenshots met grote vlakken egale kleur (zoals hierboven) zien er meestal wat strakker uit als je ze meteen als .png opslaat, omdat .jpg eigenlijk alleen voor foto’s is bedoeld (sorry, couldn’t help myself ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜› )

 6. Jan uit Helmond Schreef:

  Ik had Rutte altijd best hoog zitten maar deze actie, hoewel misschien wel toegestaan, laat zien dat hij zijn geen principes heeft al het er om gaat in het zadel te blijven.

  Rutte werd er relatief laat bijgehaald… het initiatief kwam van Robesin die uit eigen beweging contact met Wilders had opgenomen.

  Aan de andere kant ontkende Rutte niet dat dit soort dingen niet nog een keer zouden kunnen gebeuren en vond het “onvermijdelijk” dat dat niet in het openbaar zou plaatsvinden. ๐Ÿ˜

  “Markje, foei! Vijfhonderd strafregels: “Zon-der last of rug-ge-spraak.” En niet met de printer zoals de vorige drie keer!”

 7. DarkSkywise Schreef:

  P.S. tip @ directie: screenshots met grote vlakken egale kleur (zoals hierboven) zien er meestal wat strakker uit als je ze meteen als .png opslaat, omdat .jpg eigenlijk alleen voor fotoโ€™s is bedoeld (sorry, couldnโ€™t help myself )

  Ten eerste interesseert t me geen hol al ziet elsevier eruit als een berg stront, ten tweede kwam mijn knipprogrammaatje zelf met de extensie jpg aanzetten.

 8. LOL @ screenshot. Premier Mark Rutte (PVV) ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 9. jvdheuvel Schreef:

  Ten eerste interesseert t me geen hol al ziet elsevier eruit als een berg stront, ten tweede kwam mijn knipprogrammaatje zelf met de extensie jpg aanzetten.

  Elsevier ziet er altijd al uit als stront, van een 16 kleuren bitmap tot en met 32-bit TIFF. ๐Ÿ˜€

  Maar no problem, ik heb het al voor je gedaan…. alsjeblieft, hier is-ie als .png! :mrgreen: (28 kB ipv. 92 kB dus hij laadt nog lekker snel ook! ๐Ÿ˜Ž )
  http://i52.tinypic.com/mc52m0.png

 10. Kijk, onze Mark had vanuit de luiers al een grote droom: ik word premier van Nederland!! ๐Ÿ‘ฟ En als ik dat een keer ben dan gaat rechts Nederland zijn vingers aflikken!! ๐Ÿ™‚ Rutte laat zich natuurlijk niet door politiek correct handelen/denken weer uit het torentje flikkeren; qua likken is hij net klaar met de pink!! Die andere negen vingers moeten nog afgelikt worden!! ๐Ÿ˜†

 11. Ach ja Rutte en Wilders trekken zoveel op dat het logisch is dat Elsevier zich verschrijft. ๐Ÿ˜€

 12. Jaja, heb gehoord dat Rutte piano kan spelen. Betekent dit dat als ze samen zijn, Rutte aan de piano Wilders in zijn hoog zingen begeleidt? ๐Ÿ˜€

Reacties zijn gesloten.