‘Integratie meest overschatte probleem van deze tijd’

Integratie is het meest overschatte probleem van onze tijd. Dat is de conclusie van 75 wetenschappers die voor weekblad De Groene Amsterdammer de huidige maatschappelijke problemen analyseerden.

Partijen aan het uiteinde van het politieke spectrum profiteren van dat onheilsgevoel. Met name de PVV en SP benadrukken regelmatig dat ons land door en door rot is, constateert Postmes. ‘Maar de feiten wijzen ondertussen uit: Nederland doet het op de meeste vlakken beter dan vele andere landen, ook op die gebieden waar de waargenomen problemen het grootst zouden zijn (integratie, economie, criminaliteit, vertrouwen in openbaar bestuur). Dat Nederland verrot is, is de waan van de dag en de waan regeert.’

Wanneer zeggen we eens:”Nu is het genoeg geweest! We leven in een geweldig land, we hebben het hartstikke goed, met veel mogelijkheden en gaan die ook eens benutten en van ons leven genieten.” In plaats van altijd maar zo te zeiken en te klagen. Maar ja, dat is nou eenmaal een rechtse hobby!

5 gedachten over “‘Integratie meest overschatte probleem van deze tijd’”

 1. wat een belagelijke linkse onzin het is vijf voro twaalf nedeland staadt aan de rand van de afgront door dertig jaar extreemn links beled door de PvdAlechtonen die alle grenze wijd open voro ilegalle geluks zoekers die de gratis huis en plasma tv tewrijl echten neder landers 18 jaar moeeten wachtte op een gewono hus en julie noemen ons racsisten maar ik heb niks tege buite landrers aleen proviteurs die niet ineter greren en ons taal niet spekken en hand op houden met hunze hele fammilie uit een woestijn land van een pedo viele zandbak dat ze onze land over neemen wat ze heben ge regeld toen met de Uil om te imergreren voro oilie doe julkie ooge ope greert zal ons rdedden wi;ldres voor per1sdent!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111~

  😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡

 2. Dan moeten ze hier eens in de groenvoorziening komen kijken. Het onkruid staat tot je knieën! Maar dat vinden die geitewollen sokken van de Groeen Amsterdammer wel mooi natuurlijk.

 3. Jan Schreef:

  in de groenvoorziening komen kijken. Het onkruid staat tot je knieën! Maar dat vinden die geitewollen sokken van de Groeen Amsterdammer wel mooi natuurlijk.

  Ach, elk voorjaar dat gemuts over een beetje `on’kruid. Kleinburgerlijk Nederland lijdt aan groenfobie.

 4. De SP in een adem noemen met de PVV vind ik heel oneerlijk. Leg die twee programma’s maar naast elkaar. De SP is in tegenstelling tot de PVV niet voor een racistische kastensamenleving in tegendeel.

  of lees dit dossier en dan de PVV site
  http://www.sp.nl/dossiers/integratie/

Reacties zijn gesloten.