Fleur gaat pvv kindje werpen

De PVV is een sekte, het kan niet anders. Hoe haal je het anders in je hoofd om je ongeboren kind het PVV label op haar hoofd te plakken.
Voor Fleur de normaalste zaak van de wereld getuige dit in meer opzichten ontluisterende filmpje.

Je kan je natuurlijk wel afvragen of het voor het kind wel een gezonde gezinssituatie is. Wetende dat de haat met de paplepel zal worden ingegoten. Met grote kans dat haar eerste woordjes: “Minder, minder, minder” zijn.

Zou de kinderbescherming haar oog al op deze zaak hebben laten vallen?

30 gedachten over “Fleur gaat pvv kindje werpen”

 1. Gefeliciteerd Fleur.

  Misschien word je nu je moeder wordt een lief mens in plaats van een haatzaaiend monster.

 2. Mensen veranderen soms als ze kinderen krijgen. Misschien stapt ze straks wel uit de PVV.
  Zonder dat racisme zou ze misschien bij een andere partij ook wel welkom zijn.

 3. Die laatste vraag kwam ook meteen bij mij op. Dat kindje meteen maar weghalen en op laten groeien in een liefdevol pleeggezin voordat het compleet verpest is door die nazi-feeks.

 4. Ik hoop dat het een tweeling gaat worden en ze een bepaalde kinderarts krijgen. Houzee! Voor het Vaderland!

 5. Ja, het bovenstaande was doordrenkt met gitzwarte sarcasme.

  Uiteraard gun ik moeder en kind het aller, allerbeste!

  Ik dacht trouwens dat Leon homoseksueel was?

 6. Ach, kinderen zetten zich vaak af tegen de ouders, dus misschien wordt het wel een geharnaste, multiculti sociaal-democraat 🙂

 7. @Laurent, proest! Het eerste woordje is naar ik hoop ‘multiculti’ of ‘solidariteit’….

 8. Heeft iemand hier de documentaire gezien waarin Louis Theroux bij extreem rechtse mensen in Amerika op bezoek ging ? Met die twee geïndoctrineerde meisjes ?

  Overigens is de vader onze welbekende Leon de Jong.

  Leuker kunnen we het niet maken. Wel triester.

 9. Ik ben fel anti-PVV, maar de opmerkingen hier geuit zijn van een degelijk PVV-niveau, dus beneden alle niveau.

 10. @Marc,
  Sarcasme? Hmmmmmm. Kijk trouwens het filmpje even, valt je hoop meteen in duigen.
  @Bikker,
  Helemaal eens!

 11. @Ina
  in welke (meerdere) opzichten is dit een onluisterend filmpje? Gewoon dom doch soms vermakelijk Pownews….. Te verwachten en zeer low level.

 12. @ Frank : Hoewel je natuurlijk blij kunt en ook mag zijn voor die twee mensen dat ze een kindje verwachten, is de kans dat dat kindje opgroeit met een door de ouders aangeleerde angst en haat voor alles wat Islamitisch is of aandoet zeer groot te noemen.

  En dat heeft niets met PVV-niveau opmerkingen te maken.

 13. Schandelijk stukje..Fleur Agema is een sympathieke vrouw.

  Wens haar en haar kleine het allerbeste en hoop dat haar kind in geestelijke en lichamelijke vrijheid kan opgroeien volgens oud-Hollandse tradities met kleine goede beheersbare scholen en termen als Jihad en eerwraak en loverboys onbekend zullen zijn.

  Weet niet of Ina toevallig de AD heeft gelezen vandaag maar dat ging over een zoveelste mislukte gehersenspoelde rapper die zijn zoon van 8 naar Jihadfilmpjes kijken van martelingen en onthoofdingen. Heel raar dat jeugdzorg dat gezin in de gaten hield.

  Maar ja, dat is de vrijheid die je een ander gunt toch Ina !!

  In ieder geval is het deze Jihadganger gelukt het land uit te vluchten dmv een collecte uit de schilderswijk.

 14. Zo die schilderswijk rethoriek werkt naar behoren zo te zien.

  Ach ja sympathiek..ligt aan de sympathie voor wat iemand aan gedachtengoed heeft,iets zoals soort zoekt soort.

 15. Fleur Agema, de Marta Goebels van de PVV! Martin Bosma,de Jozef Goebels van de PVV! Geert Wilders, de Adolf Hitler van de PVV! Van Geffen, de pleitbezorger van deze verzameling vullis!

 16. @Jan Jaap Bedijn Ik doel met name die zinsspeling op Mengele en dat Lebensbornprojektje!
  Ik vind het wel goed dat je die documentaire noemt van Louis Theroux.Wat de indoctrinatie van kinderen kan zijn is inderdaad ijzingwekkend.

 17. Marta Goebels ? Volgens mij heeft die nooit bestaan. Het was Magda, en ik lees niks over hoe zij zich ooit met politiek bemoeid heeft. Ik denk dat ze geen enkel principe had, want ze had een Joodse achtergrond. Kennelijk was ze wel erg bang van de Russen.

 18. Inderdaad Magda. Ze was niet joods, haar ongehuwde moeder trouwde een jood na de geboorte van Magda. Zelf had ze 7 kinderen, zes met Joseph, van welke alle namen begonnen met H. Ze was een vurig bewonderaar van Hitler en de zes kinderen (en drie miskramen) waren een tribuut aan hem.
  De vergelijking van Magda Goebbels met Fleur Agema is onzinnig en idioot. Punt.

 19. Mijn grootouders waren straatarm en hadden tien kinderen. In de oorlog verkocht hij zo nu en dan wat groenten aan Duitsers om zijn kroost in leven te kunnen houden. Daar werd hij na de oorlog bijna voor gelyncht door de “goede” mensen uit het dorp. Mijn vader was toen een jaar of 10-15 en heeft er tot op de dag van vandaag last van, hij is nu 85 jaar.

  Nu wordt zelfs een ongeboren kind al voor het leven getekend door een smeerlap van die omroep Powned die Agema bijna woorden in de mond legt. Nee hoor fans van de PVV, ik zal jullie maar voor zijn, ik vind de PVV een misselijke partij, maar daar gaat het hier niet om.

 20. Cornelis Los: De vergelijking van Magda Goebbels met Fleur Agema is onzinnig en idioot. Punt.

  Oh? En waarom? Feurtje aanbid Geertje. Exact zoals Magda Adolf aanbad! De doctrine van de nazi’s is nagenoeg exact de doctrine van de PVV! De PVV waar Fleurtje zo’n groot liefhebber en aanhangster van is. De PVV is een verzameling drek en vullis, wie daarvan deel wenst uit te maken en de doctrine van deze smeerpijpenclub aanhangt verdient niet beter! De politici welke zo graag met deze verzameling gemankeerden samenwerken schaar ik onder dezelfde noemer waar ik de PVV voor verslijt! Bedenk dat er in ons land meer nazi’s rond schuimen dan extremistische Islamieten!

 21. De enige manier waarop Fleur met Magda te vergelijken zou zijn zou zijn als:

  De Jong minister van Propaganda zou zijn in een Wilders Kabinet.
  Fleur vijf kinderen zou hebben wiens naam allemaal beginnen met een G.

  Zij haar kinderen zou doden bij de val van het Kabinet Wilders en daarna door haar man zou worden doodgeschoten waarna hij zichzelf ombrengt.

  Een verdere vergelijking is niet relevant.

  Ergo, de vergelijking klopt niet.

  Noem haar een heks, een enge vrouw, een blinde vink of wat dan ook, maar ga haar niet vergelijken met mevrouw Goebbels aangezien dat appelen met peren vergelijken is. Het is weliswaar allebei fruit, maar daar houdt het ook wel op.

 22. Jan Jaap Bedeijn: Het is weliswaar allebei fruit, maar daar houdt het ook wel op.

  Nee, het is niet allebei fruit, want dan zou er nog iets positiefs aan beiden zijn! Zij zijn allebei onvervalst drek, en dat is niet de enigste overeenkomst. Er wordt vergeten dat allebei een doctrine aanhangen of hebben aangehangen waar niet hard genoeg tegen gestreden kan worden. Bij de een, Magda, is dat niet voldoende gedaan, bij de ander, Fleur, barst het van de liefhebbende en meehuilende politici welke nog minder doen.

 23. JJB,
  kinderen met een W.

  Links,
  het grote verschil is dat Agema zelf politiek actief is voor de PVV. Magda Goebbels was dat niet voor de NSDAP. Al wilde ze uit propaganda-overwegingen zoveel mogelijk kleine ariërs op de wereld zetten.

  LRD,
  inderdaad, het kindje zou geen last van haar afkomst mogen hebben. Daarom moet de kinderbescherming maar een dik oog in het zeil houden.

 24. Cornelis:

  “Daarom moet de kinderbescherming maar een dik oog in het zeil houden”

  Het wordt steeds gekker, politieke redenen om als kind in de gaten gehouden te worden, dit is wel het allerlaatste wat ik heb willen aangeven in mijn reactie.

 25. Jouw kinderbescherming krijgt het nog druk aangezien vrijwel de hele wereld aan het haatzaaien is.
  Wat een gekte.

Reacties zijn gesloten.