Alweer twee verwesterde Afghaanse meisjes; wat gaat Gerd Leers doen?

Er zijn minstens zo’n 400 gevallen bekend van verwesterde Afghaanse meisjes die mogelijk in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning in Nederland.  Leers vroeg eerder het ministerie van Buitenlandse Zaken om een onderzoek om te kijken of Afghanistan wel veilig genoemd was voor deze meisjes. Deze concludeerde dat hun positie erg slecht is, ook al zouden ze hun kleding aanpassen. Dan nog lopen ze risico op vernedering, mishandeling en spot. Sahar mocht uiteindelijk blijven. Er zijn nu echter 2 nieuwe gevallen van mogelijke uitzetting: Karima (18) en Krishma (15) Khorshidi. De vraag is: Wat gaat Leers doen?

7 gedachten over “Alweer twee verwesterde Afghaanse meisjes; wat gaat Gerd Leers doen?”

 1. Karima (18) en Krishma (15) Khorshidi, negen jaar in Nederland en dus hier met die verblijfsvergunning. Snap niet waarom dat nou weer zo lang moet duren, moeten alles weer eens bekijken. Die Leers is gewoon bang dat hij onze grote blonde ridder weer achter zich aan krijgt.

 2. 400 gevallen. Waar hebben we het over. Laat die mensen gewoon blijven.

 3. Dat kan niet op kosten van de belastingbetaler! Die advocaten verdienen er aan en Henk en Ingrid gaan er op achteruit. (Denken ze)

 4. “PVV ging akkoord op voorwaarde dat andere meisjes worden teruggestuurd”.

  Nou had ik altijd begrepen dat voor iedereen hetzelfde recht geld in Nederland.

 5. Ik ben een Nederlander maar heb heel goede ervaringen met Afghanen. De meesten assimileren gewoon en hebben goede banen. Ken 2 tandartsen, 1 arts en 1 ingenieur. Laat ze blijven, stuur liever die criminele mocros weg.

 6. Mike Schreef:

  Ik ben een Nederlander maar heb heel goede ervaringen met Afghanen. De meesten assimileren gewoon en hebben goede banen. Ken 2 tandartsen, 1 arts en 1 ingenieur. Laat ze blijven, stuur liever die criminele mocros weg.

  Ik ben een Nederlander en heb weer goede ervaringen met Marokkanen ….

 7. 5
  Mike:

  [Ik ben een Nederlander maar heb heel goede ervaringen met Afghanen.]

  Ik ben een nederlander en heb heel fijne ervaringen met twee Tadzjikistani en zelfs zalige ervaringen met drie Russen. Oja, en ook nog een goede ervaring met een Inuit, maaar dat was wat koeler.

  verder:

  [ Laat ze blijven, stuur liever die criminele mocros weg.]

  Zoals de kriminele bankiers? En de kriminele bestuurders? en de gore politici? Heb je al een plek waar ze heen kunnen?

Reacties zijn gesloten.