Ronald Sorensen komt zichzelf tegen

Oepsie met Ronald Sorensen op de site van pvdarotterdam:

Beste Ronald Sorensen

Soms heeft het geen nut om met iemand in discussie te gaan. Soms voel je aan je water dat het de desbetreffende persoon om iets heel anders gaat. Ik heb niet alleen dat gevoel bij u, ik weet het zeker. Hoe ik dat weet ? Omdat ik ooit op dezelfde school les heb gehad waar u les heeft gegeven. Ik weet niet hoe het u verder vergaan is, maar destijds was u helaas niet goed genoeg om voor een VWO klas te staan, u moest het doen met de MAVO. Ik kan het weten, ik zat op het VWO en ik heb nooit les van u gehad. Wat ik wel weet is dat u toen (jaren 80) al een behoorlijke reputatie had opgebouwd als een nare, xenofobe leraar. Oh ja, ook bij de autochtone leerlingen was u niet bepaald geliefd. Maar waar ik helemaal van sta te kijken zijn uw ontelbare leugens in de media en op uw weblog omtrent uw vertrek van die school. Volgens u had het iets met een beroerte te maken waardoor u in de WAO terecht kwam. Ooit schreef u dat uw hangende mondhoeken en norse blik ook aan die beroerte te wijten zijn. Wees een vent mijnheer Sorensen en vertel iedereen dat u ontslagen bent. Ontslagen omdat u allochtone en autochtone leerlingen tegen elkaar uitspeelde (dat is ook de Sorensen die ik ken). Ontslagen omdat (autochtone !!) ouders dat van de school eisten. Vertel dat u ondanks uw ontslag toch in de klas kwam , weigerde te vertrekken, en daarna door beveiliging en politie uit het gebouw bent gezet. Dit schrijf ik omdat we moeten weten met wat voor iemand we hier te maken hebben nl iemand die liegt en bedriegt. Iemand met een al bij voorbaat xenofobe inborst. Wat heeft het voor zin om met u in discussie te gaan over de islam , het wel of niet bevrijdende van een hoofddoek. Wat heeft het voor zin om met u de geschiedenis te bespreken als u uw persoonlijke geschiedenis al vervalst ? Leest u onderstaand link maar eens. Dit stuk in de Pers maakt alle discussie met uw soort mensen, PVV’ers (ik hoor u nooit meer over uw “leider” Pim), voor altijd overbodig. Mvg (pvdarotterdam)

8 gedachten over “Ronald Sorensen komt zichzelf tegen”

 1. Jammer genoeg een anonieme reactie en in de daar gevoerde discussie niet relevant. Hoeft niets aan het waarheidsgehalte af te doen maar is moordend voor het betrouwbaarheidsgehalte.

  Bovendien lijkt het anoniem kapen van discussies mij niet de rendabelste vorm van PVV-bashen. Dat kan vast beter 😉

 2. Het zou leuker zijn als we ook eens hoorden hoe hij de Autochtonen en Allochtonen tegen elkaar uitspeelde :P. Maar ja niet alle rommel van iemand hoeft op straat :), verder is het triest genoeg dat zo iemand zo vast zit in zijn eigen haat.

 3. Ja de soera dus. Maar om met Laurent te spreken; sodeju 😯 . Waarom is de school dan daar niet meegekomen? Het lijkt me nou niet bepaald reclame als Zeurensen daar heeft lesgegeven en dan nog op een walgelijke manier.

 4. Zoals die Ronald Sorensen mooi wordt pootje gehaakt.
  Die hele discussie gaat natuurlijk weer nergens over. Namelijk over of iemand ‘smorgens voor het huis uit gaan besluit een doekje om het hoofd te binden. Dat zo’n non-discussie zoveel stof doet opwaaien bewijst maar weer hoever van de werkelijkheid men zich liever verwijderd om maar niet te hoeven denken en praten over de echte problemen, of over wat wel goed gaat.

  Mijn eerste gedachte was, dit maakt het begin van m’n dag goed. Maar nu slaat de twijfel al weer toe. Zit ook mijn tijd te verdoen met het volgen van al die onzin.

  En nog even wat anders.
  Als ik de komende tijd begin wartaal uit te slaan moet niemand mij dat maar kwalijk nemen want moet stoppen met roken. Na 50 jaar stevig doorpaffen [ben het echt wel zat nicotineslaaf te wezen] had ik de moed allang opgegeven dit te kunnen. Maar heb nu een lichtpuntje ontdekt. In tegenstelling tot wie nooit gerookt heeft ga ik de komende tijd steeds meer lucht krijgen. Er zit niks anders meer voor mij op dan zo’n gemene motivatie te hanteren om de kracht aan te ontlenen om het te volbrengen.

  Dus beste mensen, begin er nooit aan. Roken is net zo onzinnig als die non-discussie. Je denkt goed bezig te zijn maar het blijkt alleen maar schadelijk te wezen. Neen, sterker nog, het is dodelijk. 😎

 5. Die verhalen over dat verdachte ontslag van Sörensen (verdachte allochtoonse naam trouwens) deden in die tijd frequent in Rotterdam de ronde.
  Ik zeg waar rook is is vuur.
  Wat ik nooit begreep bij die clown is dat hij in zijn jeugd veel last heeft gehad van het NSB lidmaatschap van zijn vader om zich vervolgens op het zelfde ultra rechtse gladde ijs te begeven.
  Ik meen zelfs dat hij van origine iets bij de PVDA deed, ik heb altijd het idee gehad dat hij meer een soort persoonlijke hetze tegen de PVDA uitvoerde samen met z’n vriendje Pastors de Pim wannabe uit een veluws dorpje die Rotterdam wilde veranderen in een blank dorpje aan de rivier in plaats van wereldhaven.
  Ik vergeet nooit het chagrijn op die koppen van die 2 toen de PVDA meer zetels kreeg in de gemeenteraad, hahaha daar kon Melkert nog een puntje aan zuigen :o)
  Wat een nare mensen.

 6. Het zou leuk zijn als er een of meer mensen naar voren kwamen die les hebben gehad van Sörensen en/of met hem hebben gewerkt op die school.

Reacties zijn gesloten.