12 gedachten over “Geert Wilders’ kogels”

 1. Ik snap de tweet van de heer Wilders niet.
  Vraagt hij nu zelf om de kogels van links? heeft hij voor zichzelf een einde bedacht ala Walt Kowalski (Oh, I’ve got one. A Mexican, a Jew, and a colored guy go into a bar. The bartender looks up and says, “Get the fuck out of here.”) in Gran Torino?

 2. Ach dat komt omdat hij zelf ook demoniseert maarhij mag het. Hij mag rustig de SP met (Nationaal) Socialisme vergelijken. Hij mag rustig Maorijnissen zeggen, hij mag rustig heel inks voor moordenaars uitmaken. Maar als je ook maar een beetje naar hem kijkt dan is het gelijk blèren. Nee het is zo’n irritant pestkopje op de basisschool. Die zelf alles mag aan jennen, mensen tegen elkaar opstoken en treiteren. Maar ooooh god als hij een klap krijgt van een van de gepesten, dan is het janken en naar de Hoofd Meester rennen, om die persoon er bij te lappen.

 3. Dehnus, je hebt helemaal gelijk. Alleen jammer dat Henk en Ingrid dat nog niet inzien.

  Maar Laurent en GJ_ 😆 😀 😆 Dikke pret!!!!!

 4. Tja, de een had een maf klein snorretje, de ander heeft een slecht geblonderde kuif. Tot heden zijn dit echter de enige grote verschillend die ik tussen GW en AH heb kunnen ontdekken. Met het verstrijken van de tijd openbaren zich echter steeds meer overeenkomsten, zowel in retoriek als een visie.

 5. Blijkens zijn tweet is Geert woest om WO2 vergelijking. `k Zie niet in waarom VARA en links Nederland klep dicht moeten houden terwijl hij alles mag brallen. Krijgen we nu Godwinverbod van kabinet? 😮

 6. kogel/ ❓ 🙁

  Ordinaire Wilderstweet, klinkend als een sufragette die smeekt om een houw van het genadeloze Arabische Kromzwaard door haar frêle nekje, opdat ze voordat ze klaarkomt en stervend zieltogend piepend gewag kan maken van de Boosaardigheid der linkse Octopus, onder de wateren van Walcheren, de veengronden bij Wuustwezel en de Rotterdamse buitenhaven in het slik der reactionaire Noodwendigheid, en zich zalig kan laten verklaren door saamhorig domgehouden voetvolk. Een nieuwe Carnavalshype = geboren. 😆

 7. Die man is echt niet goed hoor, zit veels te veel in z’n eigen wereldje vast.
  ’t zonnetje schijnt, ga wat doen, peren plukken op de Veluwe, effe koppie leeg………Of ga met je maten een dvd’tje kijken Der Untergang of zo.

 8. Hij gebruikt die slachtofferrol om zieltjes te winnen en te houden bij zijn stemmers. Hij pakt ook àlles aan om maar zielig mee te kunnen doen.
  Van zijn logica of van de waarhei moet hij het nou eenmaal niet hebben, dus moet hij zijn volgers vasthouden met jammerberichtjes..’Kijk nou toch wat links met mij doet…en dat terwijl ik alleen maar hardop zeg wat jullie denken..wheeeehee’.Dan haalt hij er voor de vorm maar eens het woord kogel bij en de Henkjes en Ingridjes zijn weer wakker.

  ( Hoe lang is zo’n visum voor een leventje in het rijk der onnozelen eigenlijk geldig? Of hoeven we ze niet meer terug te verwachten hier..?)

 9. #Keira 12. Ben te veel geïnspireerd door het Boze uit het werk van H.P.Lovecraft en C.Baudelaire misschien.

Reacties zijn gesloten.