Hoe dagelijksestandaard publiek mij vandaag een paar uur wist te terroriseren

wildersaanhangerHelaas weinig inhoudelijks te melden, behalve dat we vandaag zijn overgestapt op een user systeem. Dat wil dus zeggen dat je je moet registreren voordat je kunt reageren. (zie onderaan *)

De reden hiervan is dat ik vandaag vele tientallen keren gebruikers van dagelijksestandaard heb moeten bannen en hun onbeschofte reacties heb moeten wissen.

In eerste instantie dacht ik alleen met de vaste dagelijksestandaard gasten Hannibal en zande te doen te hebben.

Maar wat bleek; toen krapuul-reageerder Sjef een volkomen onschuldig on-topic berichtje plaatste op dagelijksestandaard begon de aldaar aanwezige hanger Bla Bla Von Frikschoten onmiddelijk Sjef uit te schelden voor jvdheuvel. Met andere woorden; Bla Bla Von Frikschoten, die zelf ook ergens een of andere achterlijke haatsite heeft, zat in het complot. Want als je zoals Bla Bla Von Frikschoten zogenaamd niks van krapuul.nl weet, waarom scheld je dan een reageerder genaamd Sjef op dagelijksestandaard uit voor jvdheuvel?

Ik heb gedurende de dag aan de op en top beschaafde heer Joshua Livestro gevraagd of hij iets aan zijn hooligans kon doen, maar Joshua Livestro zweeg in alle talen.

Toen schreef ik op dagelijksestandaard: ik pik het niet dat jullie hier samenzweren om bij mij de boel te komen vandaliseren. Nou toen hebben ze me even met zijn allen verrot gescholden en toen heeft die andere nep-brave burger, Frank Verhoef, alle reacties gewist.

En nu heb ik een ban op dagelijksestandaard.

Tot zover de beschaving bij dagelijksestandaard publiek en het verantwoordelijkheidsbesef bij de dagelijksestandaard redactie.

Een voordeel van hun internet terreur is wel dat we nu dit registratiesysteem hebben. Je moet namelijk hersens hebben om je uberhaupt te kunnen registreren en dat zal de discussie zeker ten goede komen, en die dagelijksestandaard hooligans zien we zo dus gegarandeerd niet meer terug.

* Update: het usersysteem blijft en het is zeker aan te raden om je als user te registreren, maar vrij commentaar geven is ook weer mogelijk. Alleen wil ik graag je eerste commentaar even keuren voordat ik het loslaat op de site. Even checken of je niet 1 van Joshua Livestro’s dagelijksestandaard trollen bent.

16 gedachten over “Hoe dagelijksestandaard publiek mij vandaag een paar uur wist te terroriseren”

 1. Ik ben de beroerdste niet, maar in principe werd ik echt uitgescholden terwijl ik volledig ontopic reageerde. En daarna zijn al mijn berichten verwijderd en had ik een ban. Dit was een laffe daad van DDS.

 2. Ik kijk nog even terug, maar ik zie dat jij om 9:36PM on topic reageerde, met de opmerking dat de Palestijnse strijd geen terroristische daad is. Waarop om 9:54, 3 reacties later Bla Bla Frikschoten je direct begint uit te schelden voor jvdheuvel.

  Allemaal weggehaald nu natuurlijk.

  Enfin, allemaal precies volgens plan zoals ze dit hebben afgesproken op die googlecache pagina. Zij “bashen even de trollen” en vervolgens ruimt iemand het even op. Allemaal in het kader van de “vrijheid van meningsuiting”.

  Anyway ik heb de hele gang van zaken even duidelijk opgeschreven; http://www.krapuul.nl/nieuws/de-dagelijksestandaard-horden-even-geanalyseerd/ Misschien dat Joshua Livestro schoon schip wil maken op zijn site. Zal moeilijk worden natuurlijk als je ziet hoe verziekt het daar is.

  Maar het is nog niet te laat.

  In feite heb ik dankzij die kamikaze actie van die dagelijksestandaard reageerders nu een leuke scoop; hoe de zogenaamde strijders voor de “vrijheid van meningsuiting” zich schuldig maken aan intimidatie, bedreiging, digitale terreur en een heuse, bewezen, samenzwering om iedere andere mening die ze niet aanstaat de grond in te beuken en vervolgens netjes op te ruimen. In hun eigen woorden op een googlecache pagina waar ze niet aan kunnen komen.

  En Joshua Livestro staat erbij en kijkt er naar. En Frank Verhoef wist de spoortjes op dagelijksestandaard wel even uit. Maar zo zijn we niet getrouwd natuurlijk.

  Die Bla Bla Frikschoten heeft notabene een “showproces” site die helemaal in het teken staat van “de vrijheid van meningsuiting” laat me niet lachen. :mrgreen:

  Nee, hier kan ik nog wel een paar weken geinige verhaaltjes over schrijven en die dan naar Joshua Livestro twitteren. 😈

 3. Ik zou het niet weten ik ben voor het eerst op die site geweest,ik had er eigenlijk nooit van gehoord en binnen no time werd ik eruit gegooid. Maar ik had gister een bericht achtergelaten op Amsterdampost, en opeens wisten ze niet wat voor een site krapuul.nl was. Volgens mij hebben ze wel een artikel geschreven over krapuul, maar dan weten ze opeens niet wat krapuul is.

 4. Nee ze weten niet wat krapuul is. Maar Bla Bla Frikschoten weet wel binnen 5 minuten als jij op dagelijksestandaard reageert dat jij iets met mij te maken hebt. Terwijl ik daar misschien 1 keer per 3 weken reageer en jij nooit.

  Het enige wat ik echt raar vind is dat hij doet alsof jij mij bent 🙄 . Hij is waarschijnlijk gewoon geindoctrineerd door zijn eigen vriendjes die het ene moment zus heten en het andere moment zo.

 5. Je moet alleen even hun geheimtaal weten…… mij noemen ze o.a. gvg of ehhhhhh en hobbel en “die nazist”

  Ik noem ze gewoon zande, Hannibal, en Bla Bla Frikschoten.

  Toetssteen zit er ook bij. Die had ik nog niet eens genoemd.

  Nou dan heb je de halve vaste reageerploeg van dagelijksestandaard wel te pakken.

  Logisch dus dat Joshua Livestro wat huiverig is om er korte metten mee te maken. Maar dat zal toch echt nodig zijn wil hij nog enige geloofwaardigheid overhouden in 2010.

 6. Het enige wat ik kan zeggen is dat het een laffe daad is ik werd beschuldigd van dingen en uitgescholden. Dat heb ik nooit eerder meegemaakt. Maar ja het zal wel.

 7. Het is geen daad, het is de afgesproken manier van omgaan met mensen waar ze niet mee eens zijn.

  Afzeiken, over de rooie helpen, en dan ruimt Frank Verhoef het even op.

  En dat heet “Freedom Of Speech” :mrgreen:

  Het grappige is dat dit waarschijnlijk nooit boven water was gekomen als ze niet die achterlijke kleuter aanval op krapuul hadden gedaan. :mrgreen:

  Zou karma toch bestaan? In dat geval krijgen ze het nog zwaar. 😈

 8. Dan had een persoon als Herman van Veen toch gelijk. Er zijn dus bepaalde mensen in Nederland die zich verzamelen op internet om te terroriseren als het de andere mening ze niet bevalt. Triest, we zijn zwaar gezonken als land. Ik had het werkelijk niet kunnen dromen.

Reacties zijn gesloten.