PVV Almere wil geen aangepaste Sinterklaasliedjes

De PVV in Almere laat weer even zien dat ze in de kern een dictatoriaal partijtje is dat andersdenkenden de mond wil snoeren, de grondwet wil ondermijnen en de vrijheid en onafhankelijkheid van schoolbesturen wil ondermijnen. Als de PVV in Almere zijn zin krijgt dan verandert deze Polderstad in no time in een PVV-kalifaat. PVV-ers en ander extreem-rechts tuig zullen bij deze gedachte de vingers aflikken.

Een stad ontdaan van alle “on-Nederlandse” elementen. Waar door straatcommando’s de orde wordt bewaakt en waar ook maar niemand het waagt om buiten de “Nederlandse PVV pot” te piesen.

PVV Almere wil geen aangepaste Sinterklaasliedjes. De PVV in Almere wil dat basisscholen in de stad geen gebruik maken van het boek met aangepaste sinterklaasliedjes. De politieke partij vraagt burgemeester en wethouders om te voorkomen dat de bundel onder Almeerse scholen wordt verspreid.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

19 gedachten over “PVV Almere wil geen aangepaste Sinterklaasliedjes”

 1. Die scholen onder toezicht stellen en motie indienen bij de tweede kamer,of slot op de poort.
  Doen ze bij islamitische scholen ook.
  Kan toch niet dat scholen subsidie krijgen en de wet niet naleven?

 2. @Laurent, gelukkig ken ik nog een heleboel fatsoenlijke, nette bewoners van Almere voor wie de PVV-tokkies eveneens een gruwel zijn.

 3. Het lijkt me irrelevant wat ze willen. De PVV heeft in Almere geen meerderheid en niemand wil met ze samenwerken. Als je googelt op “PVV Almere” vind je tussen de eerste 100 resultaten alleen iets over de verkiezingsuitslag en daarna zijn ze kennelijk van de aardbodem verdwenen. En dan nog : een schoolbestuur hoeft zich niets aan te trekken van wat de gemeenteraad wil, als het om sinterklaasliedjes gaat.

 4. “De PVV in Almere wil dat basisscholen in de stad geen gebruik maken van het boek met aangepaste sinterklaasliedjes”

  Dus de NationaalSocialisten van PVV willen dit niet?
  Is dit een Gestapo bevel?

 5. @Pedro: Het een volgt niet logischerwijs uit het ander: dat mensen niet vinden dat Zwarte Piet een racistisch fenomeen is, wil nog niet zeggen dat ze vinden dat hij moet blijven zoals hij is.

 6. Nou, op zich zou een steekproefje van deze minimale afmetingen best nog wel representatief kunnen zijn, maar dat is deze niet. Ik ben bekend met dat Invotes-gebeuren, iedereen kan zich daarvoor aanmelden en van alles beweren over zichzelf, en dan kun je ook nog zelf bepalen of je reageert of niet. Het is nog erger dan bij die peilinkjes van Maurice de Hond.

 7. De Slavernij is een bewezen misdaad tegen de Menselijkheid, net als de Holocaust, wat dan ook in deze vieze traditie opgevoede luitjes blijven vertellen.
  Men hoort openlijk afstand er van te nemen en alle symbolen die eraan gekoppeld zijn in het Slavernijmuseum te rangeren waar hun echte plaats is.

  Daarom is het erg opvallen hoe de liefhebbers van de Slavernij c.q. Zwarte Piet steeds deze misdaden willen bagatelliseren en tevens proberen goed te praten.
  Ontkenning van het feit dat de Slavernij en haar symbolen een Misdaad tegen de Menselijkheid zijn, zou hetzelfde behandeling moeten verdienen als de ontkenning van de Holocaust.

  Het is in wezen een en zelfde.

  Bovenop vermelde gemanipuleerde peiling is mede een helder bewijs hoe armzalig is het onderwijssysteem in Nederland en laat het gezicht van het kwaad zien.

 8. Joke,

  iedereen kan zich daarvoor aanmelden en van alles beweren over zichzelf, en dan kun je ook nog zelf bepalen of je reageert of niet.

  Eén van de redenen waarom ik dat soort peilingen absoluut niet serieus neem, is omdat in het beginperiode van de PVV vrijwilligers zijn opgeroepen om zich daarvoor aan te melden. Het groter maken dan men in feite is, extreemrechts eigen zoals je wellicht weet. De meer kneedbare/ goedgelovige types trappen er wel in.

 9. DE beginperiode*…
  niet goed als je een zin halverwege gaat veranderen zonder deze grondig te checken.

 10. Nexus :

  Zwarte Piet is geen negerslaaf maar een MOOR.

  Dat het volk in Nederland die distinctie weigert te maken en steevast beweert dat ZP wel een slaaf is slaat nergens op. Toch is dit geen reden om dan maar angstvallig aan het fenomeen ZP vast te houden. Als de meerderheid besluit om Piet in de ban te doen, het zij zo.

  Ik ben vanwege al het gezeik al lang overgestapt op de Krampus.

 11. @JJB, kan je enige bewijs – bijvoorbeeld IETS als paspoort of identiteitskaart van ZP voorleggen om je standpunt te bewijzen?

 12. Onbezwaard zingen kinderen van alle kleuren in onze multiculturele maatschappij zonder koloniale bijgedachte over stoomboot en onbegrepen knecht, die dekt op en neer. Ze hebben al lang nieuwe liedjes van een piet met klapband, en dat snappen alle gekleurde kinderen maar al te goed. Dat door deze generaties al niet meer begrepen nationale cultuurgoed wil de PVV als blank autochtoon cultuurgoed terug hebben en schroomt niet om zwart gekleurd Nederland als koloniale knechten bij wet vast te leggen. Van hen kun je niet anders verwachten! Heb liever blijvende al dan niet tetrechte bezwaren tegen steeds nieuwe discriminatie van zwarten dan deze blanke koloniale claim op een Sinterklaasfeest

 13. Kinderen in Nazi-Duitsland zaten toen ook onbezwaard en met zuiver geweten allerlei leuke liedjes te zingen.
  Het ligt niet aan de kinderen dus, maar wel aan de ouderen die de kinderen willen misleiden en daar moeten we allemaal voor waken.

Reacties zijn gesloten.