Cavia Politie eindelijk aan de slag

Blij Dier

Het heeft even geduurd maar nu is het dus eindelijk zo ver; de Animal cops gaan aan de slag. Bij de PVV wordt vandaag de champagne ontkurkt want ze hebben het toch maar voor elkaar. Eindelijk heeft dit land, dat zuchtte onder het niet hebben van Dieren Politie, Dieren Politie. Een prestatie van formaat dat moet gezegd worden. Er zijn wel eens mensen die zeggen dat het enige dat de PVV bereikt het steunen van CDA en VVD beleid (onder het mom van “vernieuwing”) is, maar wie nog een eigen wapenfeit van de PVV zocht; zoek niet verder! Dit is het. Dit is wat die 1,5 miljoen kiezers (die we serieus moeten nemen) wilden, en dit is wat die 1,5 miljoen kiezers krijgen! Dit is de bijdrage van de PVV aan Nederland. Er zijn wel eens mensen die zeggen dat het slecht gaat met dit land, nou de PVV bewijst met de Dieren Politie toch maar dat het helemaal niet zo slecht gaat. Geert Wilders heeft er 21 jaar voor in de Haagse politiek gezeten maar nu zie je toch maar dat dat niet voor niets is geweest. Dieren Politie dus. Aan de slag. Eindelijk.

😀

3 gedachten over “Cavia Politie eindelijk aan de slag”

 1. Uit het kranten artikel: “Verschillende partijen vroegen zich af of die agenten niet beter ingezet konden worden voor bijvoorbeeld de aanpak van zedenmisdrijven.”

  Dat kan gecombineerd worden.
  Geitenneukers opgepast, de animal cops waken over de sexuele integriteit van uw dier.

 2. jaap stb Schreef:

  Uit het kranten artikel: “Verschillende partijen vroegen zich af of die agenten niet beter ingezet konden worden voor bijvoorbeeld de aanpak van zedenmisdrijven.”
  Dat kan gecombineerd worden.
  Geitenneukers opgepast, de animal cops waken over de sexuele integriteit van uw dier.

  Is dit ook van toepassing op alle rechtse mierenneukers?

 3. Was dat niet de dierenpolitie bij de 1 mei vieringen ziij hadden de taak het vee op te drijven , u weet wel die linkse hobbyisten zoals gausje zou zeggen , gausje de clown van de PVV

Reacties zijn gesloten.