8 gedachten over “Hero Brinkman. De Held. Starring @herobrinkman”

 1. Hero Brinkman van de partij die zich afzet tegen de gevestigde orde wil alleen maar in debat met Thomas als hij officieel op zijn provinciehuis komt spreken. Ja en dat mocht nou net niet van de kneus Brinkman. Dus eh? Stoer in debat willen? Durft hij niet.

 2. Nou ja, hij stak het ook automatisch af. Vooral dat gedeelte over gesubsidieerde clubjes. Ik denk dat hij niet durfde omdat hij uitgejouwd zou worden, en terecht.

 3. Over een paar maanden blijkt dat het Retecool is gelukt om die telegraaf-bot bij pvv’ers te implanteren, op afstand via een iphone app of zo, ik kijk nergens meer van op.

  Ik kan me ondertussen echt niet meer voorstellen dat er nog iemand serieus naar die pipo luistert.

 4. Wat een lutser die Brinkman, haha. Is die andere locatie niet gewoon aan de overkant van het provinciehuis? Dus hij had graag met hem het debat aangegaan, maar nu hij ook even de weg over moet steken heeft hij er opeens geen tijd voor. Lekker geloofwaardig.

 5. Typisch PVV gedrag.
  Voor de ruzie roepen “hou me tegen want anders….” en natuurlijk wordt hij tegen gehouden door zijn medestanders (CDA/VVD) omdat het zo is afgesproken en als de dreiging weg is… heel hard roepen…
  “die heeft geluk gehad dat ze me tegen hielden want anders….”
  Wat een pannekoek zeg… zou wel eens willen weten hoe vaak die sukkel in de politieauto is blijven zitten met de deuren op slot terwijl zijn collega buiten stond te vechten!

 6. Waarom schrijft Hero Binkman niet gewoon een blog of een open brief?

  Dat kan natuurlijk te maken hebben met Brinkmans geringe vaardigheden op dat vlak.

 7. En dan nog wat Brinkman; “tot de enkels afbranden”is geen taal voor een 2e kamerlid !!!

  Vooral niet voor een gedoogpartner die een regering steunt die zegt iets te gaan doen aan de verhuftering, tenminste die betekenis geeft Rutte aan Nederland teruggeven aan de Nederlanders.

  Critici mag je tot aan de enkels afzagen? oproep tot geweld van rechts?

Reacties zijn gesloten.