Roze pussies opzouten. Mogen wij dat zeggen? Ja dat mag

Kijk maar hier staat het. Oh ja en mensen met een afwijkende mening worden bij ons niet geband. Mensen die zich misdragen wel. Dat ze zelf te achterlijk zijn om te begrijpen dat wangedrag niet onder “vrijheid van meningsuiting” valt is niet mijn probleem. Voor meer informatie zie ons spamfilter, mijn mailbox, of lees even de REGELS.

7 gedachten over “Roze pussies opzouten. Mogen wij dat zeggen? Ja dat mag”

 1. Een beheerder van een site en uitgevers selecteren altijd wat zij wel en niet willen publiceren. In een club is ook het normaal dat er kleding en gedragscodes zijn. Iemand die de huisregels overtreedt, kan er uit worden gezet.

  Bovendien selecteert Krapuul veel minder streng dan Elsevier. Het gaat hier binnen de grenzen van de redelijkheid en de wet meer om de vorm en relevantie van een reactie dan of de redactie het wel of niet met iemand eens is.

  Tenminste zover ik de REGELS begrijp.

  Ik lees zelf graag afwijkende meningen mits relevant voor de discussie en goed beargumenteerd.

 2. Zoals ik het meestal uitleg:

  “Vrijheid van meningsuiting” op internet betekent dat je de vrijheid hebt om een site te beginnen en daar je mening te uiten (mits die niet tegen de wet is). Het betekent *niet* dat je dat op de site van iemand anders mag doen, of dat die iemand anders verplicht is jouw mening te plaatsen.

  Je bent daar immers te gast, je dient je dus als gast te gedragen (best wel bizar dat ze dat vaak niet snappen omdat ze zelf continu op dat feit hameren als het om allochtonen gaat :P) en een site-eigenaar heeft het volste recht om daar regels aan te verbinden (mits die niet tegen de wet zijn, zoals bv leden weigeren omdat ze neger zijn en/of homo en/of uit Venlo komen).

 3. Zo’n vijf, zes jaar geleden kon ik toch nog wel meningen op Elsevier kwijt die behoorlijk tegen de trend ingingen daar. Ik kreeg het nog met een of andere kolonel aan de stok.

 4. @#4 Ik wilde me op Elsevier registreren maar zag daarvan af omdat deze organisatie aangaf mijn gegevens te zullen doorverkopen. Daar kon ik toen niet onderuit dus ik wenste uit principe daar niks te plaatsen.

 5. jvdheuvel Schreef:

  Dus mijn speciale REGEL J voor de roze pussies is geen discriminatie.

  Het niet toestaan van elders vuilspuiten en vervolgens hier doen of je van niets weet is inderdaad geen discriminatie. :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.