Kansloze aangifte Popned jammerlijke mislukking

…tegen een hele serie mensen die het bestaan hebben in Geert Wilders niet niet de Grote Leider te zien zoals zij dat graag willen.

“…De daarbij gebruikte methode van gelijkstelling en vergelijking van Fortuyn met Mussolini en Hitler en diens partij de LPF met het fascisme en nazisme, wordt nu opnieuw gebruikt om ook het liquideren van Geert Wilders gerechtvaardigd te laten lijken.”

Oh ja, niet alleen zijn vergelijkingen met het fascisme nu verboden Godwins, maar ook gelijk pogingen tot aanzetten van liquidatie van Wilders. Wat is het toch een stel hysterische aanstellers, dat Extreem-Rechts Nederland.

“Peter R. de Vries, een van de aangeklaagden, heeft nog nooit van PON gehoord. ‘Stelt volgens mij ook niks voor’, aldus de misdaadjournalist op Twitter. ‘Een aangifte is dus nogal lachwekkend… Of wil de PON op deze manier wat doen aan haar enorme naamsonbekendheid”

Wij verwachten dat deze “aangifte” dermate kansloos is dat het de omroep hoogstwaarschijnlijk niet eens zal lukken om hem überhaupt te doen.

Dus laat die “aangifte” maar eens wat zien, omroepje.

2 gedachten over “Kansloze aangifte Popned jammerlijke mislukking”

  1. Sörensen doet alles om in ’t pulletje te vallen bij zijn lijder.

    Over godwin gesproken, gisteren weer naar der untergang zitten kijken, ben ik dan de enige die namen zit te plakken bij al die koppen?

Reacties zijn gesloten.