Rotterdam heeft echte problemen en geen nonsens problemen

smurf

Rotterdam heeft te kampen met reële problemen die vragen om serieuze oplossingen. De stad heeft daarbij geen behoefte aan politici die afwillen van dubbele paspoorten, die belasting willen heffen op hoofddoekjes of die de burgemeester van Rotterdam kwijt willen. Dat zei lijsttrekker Dominic Schrijer zaterdag tijdens de aftrap van de PvdA-campagne voor gemeenteraadsverkiezingen in de havenstad. (Telegraaf)

Daar heeft de lijsttrekker van de PvdA een punt. Met moslims overal de schuld van geven los je geen enkel probleem op. Aboutaleb zou geen goede burgemeester zijn want hij is marokkaan of zoiets, of moslim, aldus de bijdrage van Leefbaar. Het is goed dat Leefbaar ons daar nog even op gewezen heeft, anders hadden we echt niet geweten dat de man een marokkaan/moslim is.

Rotterdam kan beter een partij kiezen die zich bezig wil houden met echte problemen en echte oplossingen.

2 gedachten over “Rotterdam heeft echte problemen en geen nonsens problemen”

  1. Rdam is een echte arbeidersstad. Wat er zou moeten gebeuren is de haven weer de hart van de stad maken. Als er een stad hard in de portemonnee geraakt wordt in NL is het Rdam wel.Antwerpen en Singapore zijn nu concurrenten van de Rdamse haven. Singapore verscheept volgens mij nu zelfs meer vracht dan Rdam.
    Over de “moslimproblematiek” wil ik dit zeggen: Ik ben opgegroeid in groot Rdam(conglomeratie). Als het slecht gaat heeft men behoefte om een slachtoffer te zoeken. Dit maal is het dus vrij schieten. Maar volgens mij heeft de moslim/Marokkaan niks te maken dat de haven minder draait dan in de jaren negentig.
    Wij worden achterhaald door een land als Singapore. Nederland zou meer moeten doen aan infrastructuur en kenniseconomie, als je daar weer tot de top behoort komen de investeerders weer onze kant op.

  2. Mijn indruk is dat de haven tegenwoordig vrij weinig meer met “arbeiders” te maken heeft. Super geautomatiseerd volgens mij.

Reacties zijn gesloten.