De sharia van de pvv: een zwartepieten wet

Bij uitspraken van de PVV Almere kan je nog een beetje gniffelen, maar nu blijkt dat er binnen de hele PVV serieus werk is gemaakt van een heuse ‘zwartepietenwet’. Martin Bosma heeft het hele weekend geschreven aan een ‘fatwa’ die bepaalt dat bij ieder gemeentelijke Sinterklaasfeest, de pieten echt zwart moeten zijn. Zo maakte de opperpiet van dit onzalige clubje bekend in Vandaag de dag van WNL

Want we moeten onze cultuur beschermen en het is een kinderfeest……

18 gedachten over “De sharia van de pvv: een zwartepieten wet”

 1. BREKEND!! BREKEND!! BREKEND: Aanschouw hier Geert de Verlosser die komt straks bevestigen dat de Slavernij onze Nationale erfgoed is en MOET blijven!
  Aanschouw en beef door de Volle Glorie van Geert de Verlosser die de Grote Pilaar van de hedendaagse Slavernij en Haat in ons land is.

  Hij (PVV) die elke buitenlander/allochtoon volledig met haat doet verspoelen zal de Slavernijbeeld Zwarte Piet gaan redden en nog meer (door de Politiestaat toegestane) stemmen van boze burgers die nog steeds van zwarte knechten enorm geilen, binnen halen.

  Hiermee krijgen we het concrete bewijs dat Fascisme het direct erfgenaam is van de Slavernij – voor degene die dit nog niet zelf hadden ontdekt.

 2. BREKEND!!BREKEND: De eerste TokkieShariawet van de TokkieKalifaat wordt straks door PVV/Wilders/Bosma uitgedragen!

 3. Die wet gaat het niet halen. En wanneer toch, is dat de beste garantie om het Sinterklaasfeest op te doeken. Bosma’s fatwa stelt, dat ALS de gemeenten iets aan Sinterklaas doen, ze verplicht een ZWARTE Piet moeten opvoeren. Hoeveel gemeenten, denkt hij, willen nog een Zwarte Piet opvoeren bij deze controverse?

 4. “Martin Bosma heeft het hele weekend geschreven aan..”

  Het wachten is dus op de volgende ex-PVV’er, die zal stellen dat het niet de ‘immer-luie Bosma’ was maar zijn horigen.

 5. BREKEND!!!BREKEND!!BREKEND: De geblondeerde HaatKalief uit Tilburg gaat een Fatwa door zijn pietje Bosma laten uitvaardigen met betrekking tot de Zwarte Piet.

  Fatwa!! Voor elke Nederlandse gemeente. Fatwa!

 6. Fijn dat iemand eindelijk eens de echte problemen van dit land benoemd en ons daarvan via een door de belastingbetaler gefinancierd platform kond doet. (NOT)

 7. Het politburo van de PVV heeft gesproken.Martin Bosma, aanhanger van de Zuid-Afrikaanse Apartheid,had in het voorjaar een manuscript geschreven met als titel Handlangers van de ANC apartheid. Hij betoogde, volgens de NRC, dat Nederland een nieuw Zuid-Afrika dreigt te worden met blanken als proefkonijnen in een multicultureel laboratorium en daardoor tweederangs burgers zullen worden.
  Onzin natuurlijk van een getroubleerde geest.Martin Bosma wil gewoon de suprematie van de blanke Sint over de zwarte knecht, dus een tweederangsburger handhaven.Niks bescherming van Neerlands cultuurgoed.Het voorstel is een ontluisterende kijk in de racistische geest van Martin Bosma.

 8. Laarmans:…..racistische geest van Martin Bosma.
  Moet dat niet zijn:…..de nazistische geest van Martin Bosma?

 9. Laat die “kleurling” met roots in het grootste moslimland ter wereld zelf even lekker afrotten.
  Volgens zijn eigen rassenwetten hoort ie hier niet thuis.

  cynische modus uit.

 10. @Ralph, dat is de op de maatschappij parasiterende uitkeringtrekkende mogelijke AIVD-mol Stefan Wijkamp (hitler look-a-like).

  Staan meerdere filmpjes op youtube over die mafkees. En maf is ‘ie, dat kan ik je persoonlijk verzekeren.

  @Neel, hij doelt op Wilders. Indo-roots and all.

 11. Jjb,
  Het gaat niet uit welk land iemand komt die discrimineert..
  Bij de pim fortuinclub zaten surinaamse vrouwen en een kaapverdiaanse man!
  Wij zijn tegen zwarte piet terecht..maar je ziet hoe andere mensen bij die club donker getint toch voor de cash gingen en andere burgers polariseerden.

  Dus het gaat om de discriminatie niet de afkomst van wie het doet,het is niet goed te praten,kijk maar naar ayaan?

Reacties zijn gesloten.