Het valt niet mee om in deze tijd voor links door te gaan

Je hoeft maar dát te zeggen of er komt een vermoeiende tsunami van flauwekul, verzinsels en geschiedvervalsing op je af. Je hebt er een halve dagtaak aan om dat allemaal recht te zetten en de volgende dag word je gewoon weer geconfronteerd met dezelfde vloedgolf.

Han van der Horst heeft het weer eens helemaal goed.

Wat gaan we hieraan doen? Vraag ik me iedere dag af. En wat gaan de ‘linkse’ politici hier nu eens een keer, eindelijk aan doen? Doe eens die handen uit de mouwen en geef die ‘rechtse’ rakkers gewoon een grote bek terug. Stop met zo beschaafd te zijn, siert je wel, maar kom je nergens mee.

1 gedachte over “Het valt niet mee om in deze tijd voor links door te gaan”

  1. Ik vond de rest van het stukje wat minder sterk.

    Ja, een deel van rechts klaagt er over dat het Christendom vroeger harder werd bekritiseerd dan de Islam. Dat is echter maar een marginale discussie. Ja, de Islam werd voor 2001 en zeker voor 1990 veel minder bekritiseerd dan het Christendom. Autochtone Nederlanders die tegen Christendom ageren doen dat doorgaans omdat hij zelf door een Christelijke gemeenschap of leer zijn onderdrukt of persoonlijk slechte ervaringen hebben met Christenen.

    De Islamitische gemeenschappen hebben nooit Nederlanders kunnen onderdrukken op grote schaal; de kerken wel. Logisch dus dat er meer tegen Christendom werd aangetrapt en veel minder tegen minderheidsreligies zoals Islam, Hindoeïsme en Jodendom.

Reacties zijn gesloten.