Hoe het volgens ons niet moet

Om ook eens uit te leggen hoe wij er op Krapuul dus absoluut NIET over denken, hier wat obligaat ouderwets politiek correct gezemel van Raoul du Pré::

“De ergernis van de PvdA is begrijpelijk, maar de partij zou er beter aan doen niet op zulke insinuaties te reageren. Het is prima dat de sociaal-democraten zich al een tijdje niet meer verbaal door Wilders laten intimideren, maar er is toch een punt waarop tot tien tellen en zwijgen verstandiger is. Het beroep van het voormalig PvdA-Kamerlid Mei Li Vos op alle PVV’ers om weg te blijven bij de dodenherdenking ‘omdat ze blijkbaar iets heel anders herdenken’, schoot z’n doel voorbij.”

Nou dat denk ik dus niet. Ik denk dat Mei Li Vos haar ongetwijfeld charmante naaldhakje met een volmaakte voltreffer in de taas van de PVV heeft geplaatst.

5 gedachten over “Hoe het volgens ons niet moet”

 1. Ik wacht al heel lang tot iemand zijn scheur onparlementair tegen Wilders open doet in de kamer. En hem in Jip en Janneke taal uitlegt, dat hij een boerenlul is die de maatschappij naar de klote wil helpen.

 2. Dit doet me denken aan de periode van voor de tweede wereldoorlog toen de Nederlandse pers de NSB ook met fluwelen handschoenen aan bejegende.

  Hoezo geen parallellen??

  Du Pré, als je nu gezegd had: tot hier en niet verder, No Pasaran!, dan was je een vent geweest.

 3. Raoul du Pré lijkt niet te begrijpen dat de PVV onder andere zo groot is, omdat de PvdA zich zo vaak laat belasteren zonder een weerwoord te geven.

  De leugens dat de PvdA verantwoordelijk is voor de hele staatsschuld, alle migratie sinds 1950, hoge misdaad cijfers, het “mislukte” integratiebeleid etc. worden door zoveel mensen gelooft omdat de PvdA er niet actief tegen in gaat.

  Er is een verschil tussen niet ingaan op elke anoniem scheldkannon en je opstellen als een deurmat. De PvdA had gewoon na Fortuyn geen populistische leugens meer moeten pikken van rechts populisten.

  De inhoud van het PVV verkiezingsprogramma was in april 2010 al bekend. Luuk Koelman heeft een punt als hij zegt dat Mei Li Vos opzettelijk dit moment heeft gekozen. Ja, dat is opportunistisch, maar ja dat is beter dan helemaal niks doen tegen Wilders.

 4. Ik ben het met alle voorgaande sprekers eens. Dacht al dat ik de enige was die er geen hout van snapt dat
  een ordinair fascistisch strontreservoir als Wilders geen tégengas krijgt! Nog niet eens van de oppositie!
  Onvoorstelbaar!
  `k Was daarom al bang dat ik binnenkort zou worden ópgepakt wegens kritiek op de lelijke blonde Lijder hier op Krapuul, want je zou haast denken dat zijn arm nog langer is dan zijn klok- en hamerspel, de bescheten reacties van politiek & media te horen op zijn weerzinwekkend gebral dat nog maar een handjevol aanhangers kent ook. De SP had meer achterban, dus alleen al daarom snap ik het niet. `k Zal wel naïef zijn geweest door niet te willen weten dat het Nederlands gezagsgebeuren ook na `45 vergeven bleef van ex-NSB korpsleden en hun heimelijk meeheulende collaborateurs.

 5. Laurent: ,,Ik denk dat Mei Li Vos haar ongetwijfeld charmante naaldhakje met een volmaakte voltreffer in de taas van de PVV heeft geplaatst.”

  Ik weet het ook zeker, het was goed hard daar waar het zeer doet. 😀

Reacties zijn gesloten.