Een hysterische peiling

crazyIk wil jullie even wijzen op wekelijksepeiling, een website waar wekelijks kennelijk een man of 20.000 zijn stem uitbrengt. De PVV staat in deze peiling op 106 zetels. Een daling van 13 zetels ten opzichte van 2 weken geleden maar toch. Een overweldigende absolute meerderheid. Een meerderheid die, mocht die werkelijkheid worden, de PVV in staat zal stellen om direct te beginnen met knieschoten, uitzettingen en noem maar op. Dit is wat de PVV-aanhangers bedoelen met “De Grote Schoonmaak”. Ook “tegenstanders” zoals ik met mijn bescheiden website zullen uit de samenleving worden verwijderd. Allemaal in het kader van “De Vrijheid van Meningsuiting”. :mrgreen:

Dit is de enige peiling die volgens de PVV-aanhangers klopt, verder klopt er niet 1 peiling. Je kan dus niet zeggen dat PVV-aanhangers geen gevoel voor humor hebben. 😆

53 gedachten over “Een hysterische peiling”

 1. Wilders is de nieuwe Jezus. Kijk maar naar de overeenkomsten: de moslims zijn de Joden die hem gekruisigd willen zien, de hoge heren in Den Haag zijn de Romeinen die hem als een rebel zien, op 20 januari wordt hij naar Pilatus gebracht die hem zal overleveren aan de moslims en hun collaborateurs die om zijn bloed schreeuwen.

  Maar Hij zal overwinnen, en zijn vijanden zullen voor Hem knielen. Eindelijk !

 2. Het is altijd de PVV-aanhang die om het bloed van Wilders schreeuwt, zie ook weer hierboven. Verder zie ik hier niemand om zijn bloed schreeuwen.

 3. Dit zijn zomaar wat pagina’s.
  Nergens kun je zien of de pagina’s betrouwbaar zijn, waar ze vandaan komen. 🙄
  Peilingen zeggen niet veel maar de echte peilingen komen van betrouwbare en te controleren bureau’s zoals Intomart en Synovate. 😀
  http://www.politiekebarometer.nl/

  De PVV zakt in elkaar. De instorting is eind vorig jaar begonnen.

 4. hmmmm toch zien aankomen dan en tijdig weggevlucht voor dit Stichings VOLK.

  volgens mij houden zij mijn post ook al achter. (misschien achterdochtig, maar zij staan voor niets. want je bent “met” GW of je bent een “gevaar”.

  maar goed nieuws dat zij van hun peilstok zijn afgevallen. ja, dat wordt een klap straks.

 5. een sekte
  net als Lou de Palingboer.

  maar nu ook betaald door alle Nederlanders.

  een pschylogisch onderzoek van die GW, de “lijder” lijkt mij gewenst.

 6. ehm psychologisch onderzoek.

  of na 20 jan., op verzoek van de Rechter, Pieter Baan centrum.
  er is veel te lang gewacht.
  kijk naar Singh Varma. in den Haag kan men lang gek rondlopen. en betaald ook nog.

  de man is een gevaar voor “zichzelf” en de “samenleving”.

 7. Wilders is niet gek, maar een moslim is per definitie een geestesgestoorde. Wilsonbekwaam wegens verslaafd aan de drug van Mohammed. Maar degenen die de moslim vrij spel geven om zijn gif te verspreiden in Europa dragen wél een verpletterende verantwoordelijkheid. De moslim pleegt doodslag, de moslimvriend moord met voorbedachte rade.

 8. @ mercator
  Grote woorden, maar voorlopig zie ik jou niks doen dus ben je medeplichtig aan een toekomstige genocide. Ik zou zeggen ga aangifte doen bij de pliesie voor toekomstige genocide. Wie weet worden al die onwetende dhimmies opgepakt en groei jij uit tot volksheld # 1

 9. Bij de politie? No way, die staan aan de kant van de moslims.
  Verder heb ik je al uitgelegd dat een genocide of een burgeroorlog niet de juiste strategie is om de moslims te bestrijden. Denk aan de Nazi’s: zijn die beter geworden van de holocaust? Nou nee, ze hebben uiteindelijk smadelijk verloren. De Japanners met hun ongein in China? Ook niet echt een succes. Milosevic ? Als een hond vergiftigd in Den Haag.
  Alleen een globale binnenlandse én buitenlandse strategie kan het moslimprobleem in Europa nog aanpakken, geen relletjes op straat of vernietigingskampen.

 10. Ik zou op 20 januari wel willen gaan kijken wie er allemaal komen demonstreren, maar ja ik moet werken, die mensen heb je ook nog. 😉

 11. ik hoop dat 80 procent van de Nederlanders thuisblijft.

  laat die Stichting volgers daar maar staan met hun vlaggetje en hun toeter.

  te veel aandacht? nix politiek proces. nix honkbalknuppel en een vechtpartij. dat zouden ze wel willen. laten ze elkaar maar meppen.

  er is ook nog journaal.

  verder betwijfel ik of er veel van die grote monden hun pc verlaten en naar de rechtbank gaan. men zou ze nog “herkennen”.

 12. Prachtig toch hebben we gelijk alle internet terroristen in beeld, de beelden kunnen we gelijk opsturen naar opsporingverzocht.

 13. Sjef

  daarom roep ik doorlopend. “GA ER NIET NAAR TOE”

  laat ze maar voor paal staan met hun Stichting.

  en in BEELD.

  geen aandacht voor die idioten. die er een politiek proces van willen maken. wel aandacht voor de haatzaaier.

 14. LOL Sjef

  met al die video camera’s om ons te beschermen tegen de terroristen krijgen wij nu het “EIGEN VOLK EERST” in beeld.

  joh, als ze dat beseffen komt er niet een.

 15. Het was een grapje. 😉
  Ik zei het omdat ik denk dat de normalere, werkende Nederlanders die via hun werk mensen met een ander geloof kennen en respecteren, niet komen. Behalve wat wereldvreemden, ontevreden mensen die geen baan hebben, het extreem rechtse front en een handjevol mensen die Wilders via websites promoten zijn aanwezig denk ik.

  Ik zie het ’s avonds wel op televisie, ik ga liever niet tussen mensen die Wilders napraten, beledigen en bedreigen. Dat de Wildersfans andersdenkenden bedreigen hebben we aan Herman van Veen gezien. 🙁

 16. Sjef niet alleen van het “weer”

  denk eens na wat het effect is als daar de rest van Nederland ook staat.

  dan krijgen ze de oorlog? die ze wensen.

  nee, niet verstandig. thuisblijven en ze voor paal laten staan. met vlaggetje en toeter.

  verder denk ik nog steeds dat als ze zich realiseren dat ze “gezien” worden het animo om als Stichting volger te verschijnen, zal dalen.

  lekker journaal, ongeacht het weer, vind ik persoonlijk het meest verstandig. ik zie het voor mij,
  blijf er speciaal voor thuis. lang op gewacht.

 17. Ik ken wel iemand die gaat, hij heeft een website over het “showproces” met een poll met 30 stemmers die gaan, en zijn naam rijmt op “naar de klote”.

 18. tuurlijk is het op allerlei plekken te volgen.

  nieuws toch?

  blij dat ik je overgehaald heb.

  jvdheuvel – die website ken ik niet.

  elsje, voor mij is het niet de angst bedreigt te worden. maar meer “ik gun ze de aandacht niet”.

  en verder zie ik graag de “ECHTE NEDERLANDER” in beeld. (en voor gek staan). die LOL gun ik ze.

  (met een beetje mazzel slaan ze aan het knokken met de ME? wel zielig voor de ME dan).

 19. Ik sluit niet uit dat er wat gaat gebeuren, maar dan zetten ze alleen zichzelf voor schut. En met de beveiliging en ME die er is, daar wordt korte metten mee gemaakt.

 20. ach, Wilders met Stichting volgers die afgaat als een “gieter” mag de Wereldpers wel halen van mij.

  de Stichtingsvolgers denken ook allemaal verschillend. die meppen elkaar de gracht in daar.

  Lachen

 21. Ja ik ga toch maar niet. Straks ziet iemand mij en dan denken ze dat ik erbij hoor. 😯

  Dan heb je een hoop uit te leggen.

 22. Wow ik heb net een prachtige wedstrijd gezien op de Afrika cup. Mali komt terug van een 4-0 achterstand tot 4-4.

  Ontop: de stichting is een sekte jvdh, ze hebben je zo door en vervolgens zouden ze je zomaar kunnen lynchen

 23. Gaan jullie maar lekker wat BOE RACIST! roepen de 20ste, linkse jongetjes, je kan wel wat stelende bontkraagjes met Palestijnse sjaaltjes meenemen,wat krakerstuig met de spermacocktail van terrorist Duyvendak in de hand, een paar verdoverskoppen en Anja Meulenbelt, maar zal ik je s wat vertellen? Dat procesje is een klucht, wat daar ook gevonnist wordt zal geen enkele invloed hebben op de Europese roep VERLOS ONS VAN DIE K*TMOSLIMS!

 24. @Sjef hoe kom je erbij dat ze me zo door zouden hebben als ik zou gaan? Omdat ik niet op de juiste manier “Imhotep! Imhotep!” scandeer?

 25. Wist je dat moslims hermafrodiet zijn zoals kikkers en padden? Tot hun huwelijk doen ze het met elkaar(of met geiten en ezels volgens de aanbevelingen van hun grote held de ayatollah Khomeyni ) en na de coitus met de importbruid veranderen ze ineens van geslacht en worden ze overtuigd macho-hetero en pakken hun wijfje in zwarte vodden zodat de andere mannetjes er niet door opgewonden kunnen raken.

 26. Maar zeg dat dan gelijk, nu begrijp ik waarom jij slechts vrijheid wil voor jouw soort onderkruipsel. Dan kan jij ongestoord doorgaan met de ophitsende teksten en racistische uitlatingen. Daarom pleit je voor afschaffing van art.1 GW. Daarom is de moslims voor jouw geen persoon, maar een minderwaardig wezen. Dat maakt het voor jouw allemaal makkelijker. Jij beschouwt vrijheid van meningsuiting hetzelfde als het recht om mensen te beledigen en als minderwaardig te zien. Zo werkt dat niet vriend.

 27. Alles wat ik daar kom te zeggen heb ik niet verzonnen hoor maar komt uit onverdachte Islamitiese geschriften, geauthoriseerd door de Ayatollah Khomeyni himself en alom gerespecteerde moslimgeleerden van Rabat tot Kaboel.
  Nou ja, als jij dat soort ideetjes verheffend en verrijkend vindt is dat jouw goed recht natuurlijk.

 28. mercator

  u doet de Stichting en “lijder” geen goed met uw postings.

  tip:

  zet zelf even bij Word wat u hier geplaatst heeft en lees dat dan eens over.

  ik hoop niet dat u de gemiddelde Stichtingsvolger bent.

  wat een onzin en wartaal. maar goed, volg de tip en dan zelf even lezen en de grijze massa gebruiken.

  verder, weinig hoop voor GW/Stichting, als dit de achterban moet voorstellen.

  een weekje geen internet? of uw arts bezoeken? het lijkt wel alsof u met molentjes loopt, ofwel “ze ziet vliegen”

  u zegt werkelijk totaal niets “zinnigs”.

 29. Ik vind dat altijd zo grappig, de “plaatsvervangende belediging”. Als er nu een moslim mij ff op de “regeltjes” zou wijzen zou ik het nog begrijpen, maar jullie zijn toch Ongelovigen, dus hoe kunnen jullie zich dan aangesproken voelen?

 30. mercator, u kunt trouwens ook naar Iran vertrekken. dan kan u daar de mensen vervelen met uw kennis. of gebrek daaraan.

  even met de voetjes op de vloer stampen, dan voelt u weer grond onder uw voeten.

  u woont in Nederland (molens, boerenkool, halalvlees, babipangang, rijsttafel,shoarma en meer).

 31. Mercator je staat op “pending” dat betekent dat ik normaal, niet beledigend commentaar verwacht, en anders einde oefening.

 32. @ mercator
  Een genocide tegen moslims niet de juiste strategie? Opmerkelijke woordkeuze. Ik zou bijna de indruk krijgen dat je er geen morele bezwaren tegen hebt, slechts pragmatische.

  @jvdheuvel
  Ik zie ook regelmatig PVV’ers die link posten alsof het een representatieve weergave is van de opinie in Nederland. Lol. Dat je die andere peilingen niet vertrouwd, oké. Maar om dan zo dom te zijn die peiling voor de waarheid aan te zien… zucht. Overigens hebben die mensen vaak ook alleen kritiek op De Hond e.d. als de PVV zakt in de peilingen. Als de PVV in dezelfde peiling stijgt kraaien ze de victorie. Dan is die opeens blijkbaar wel betrouwbaar. Lekker selectief…

Reacties zijn gesloten.