De omverwerping van grootayatollah Wilders

Gratis advies voor Verdonk op welingelichtekringen.nl;

Met een driedelige, consistent gevoerde aanval op Wilders kan Verdonk het initiatief op rechts weer geheel in eigen hand nemen. Door Wilders heen prikken is een stuk makkelijker dan menigeen denkt: herhaal zo vaak mogelijk dat hij on-Nederlandse denkbeelden heeft die eerder aan Saoedi-Arabië doen denken, dat hij een meneer is die zijn leven aan Den Haag heeft gewijd en werkelijk niets gepresteerd heeft. Omdat Rita Verdonk door haar rechtlijnige ministerschap nog steeds een goede reputatie en geloofwaardigheid heeft onder rechtse kiezers (en niet aan een ‘gevestigde partij’ verbonden is), kan zij dat als enige doen. Maar als zij zich vervolgens niet als geloofwaardig alternatief weet te presenteren, zal haar beweging ook een hype blijken en een even kort leven beschoren als eerder de LPF en de PVV. (meer)

Lijkt me een prima scenario.

1 gedachte over “De omverwerping van grootayatollah Wilders”

  1. Goed stuk van die gast. Vooral zijn verwijzing naar de bewering van Wilders waarin hij stelt dat 'volgens sommigen zelfs 99,9% procent van de Marokkanen de moordenaar van Theo van Gogh als martelaar ziet' is goud waard.

    Die bewering had ik nog niet eerder gezien. Nogal een grove uitspraak, zeggen dat zo goed als elke Marokkaanse Nederlander achter de moord zou staan. En dat zonder enige bronvermelding. Owja, 'volgens sommigen' zegt hij. Dat is natuurlijk wel voldoende bewijs om een hele bevolkingsgroep over één kam te scheren!

    Leuk om het PVV-stemvee eens mee te confronteren als ze weer eens zeggen dat Wilders echt niets tegen Marokkanen heeft hoor, alleen tegen de rotte appels. Niet dat het uit zal maken, aangezien ze hun grote leider bijna blind lijken te verdedigen.

Reacties zijn gesloten.