Richard de Mos, de man met de leuke ideeën (9)

Op bevrijdingsdag, 5 mei, opnieuw een fantastisch idee van Richard de Mos, creative director van de PVV. Een leegstaande skybox in het Kyocera Stadion in Den Haag moet beschikbaar worden gesteld voor zieke ADO-fans om hen ‘een extra steuntje in de rug’ te geven ‘waar kracht uit geput kan worden om verder te gaan’. Dit prachtige gebaar moet betaald worden uit het stopzetten van de ontwikkeling van een topsportcentrum op Zuiderpark, een ‘volstrekt overbodige miljoenenproject’, volgens De Mos.Aan de sportcampus Zuiderpark, een faciliteit op olympisch niveau dat topsport moet aantrekken, wordt sinds februari van dit jaar samengewerkt door de gemeente Den Haag, woningbouwcorporatie Vestia en de Haagse Hogeschool, een investering van 120 miljoen. Eerder stelde De Mos voor de Olympische Spelen voor geestelijk gehandicapten in Den Haag te organiseren en dat de gemeente, die al 50 miljoen in ADO heeft gestoken, de club extra moest steunen in het uitbetalen van bonussen aan topspelers. Logisch toch dat zieke voetbalfans van ADO een streepje voor hebben op anderen.

7 gedachten over “Richard de Mos, de man met de leuke ideeën (9)”

 1. Misschien moet hij de chauffeurs van de HTM vragen om de ‘zieke kindjes’ vrijwillig naar het stadion te rijden.

 2. weet Richard trouwens wel dat het ADO groen en geel ook de kleuren van Hezbollah zijn 😀 ??

 3. Goed plan! Het leuke voor die kleine kankerpatiëntjes is ook dat voetbalsupporters in het algemeen buitengewoon respectvol met het begrip kanker om weten te gaan.

 4. Als de heer de Mos zich in zou zetten voor KiKa of Doe Een Wens kan hij op mijn respect rekenen, maar om KiKa en Doe Een Wens in te zetten om zijn eigen plannetje uit te kunnen voeren vind ik respectloos. Daarnaast is het vervoer en ontvangst van patienten niet waar de beide organisaties voor zijn opgericht. Blijkbaar weet de heer de MOs niet eens wat de doelstellingen van deze organisaties zijn.

 5. Exactly.

  Oppervlakkig gezien klinkt het leuk, maar in de praktijk komt het neer op geld en mankracht elders weghalen, waardoor het stadion van de favoriete voetbalclub van De Mos extra geld kan verdienen met het verhuren van een (thans lege) skybox ten behoeve van zieke fans, in plaats van aan de directie van het stadion te vragen om de skybox gratis ter beschikking te stellen.

  Eigenlijk klinkt dit precies als het soort deals waar de PVV steeds de PvdA van beschuldigt, namelijk andermans geld weggeven ten behoeve van de eigen achterban. 😛

 6. Lief zijn voor zieke ADO-fans en gedoogsteun geven aan een miljard bezuinigen op PGB, that’s the spirit.

 7. Begrijp ik het goed, wil de heer De Mos als geestelijk zieke een gratis plekje in de skybox?

Reacties zijn gesloten.