PVV buigt diep voor rol coalitie Limburg

Even kijken wat de PVV allemaal voor elkaar heeft gekregen in Limburg nu ze daar met de scepter zwaaien:

Zo is het verbod op de bouw van nieuwe moskeeën in Limburg niet terug te vinden in het akkoord, weten bronnen. Dit punt was eerder al door het CDA als onacceptabel aangemerkt. Ook de veiligheidsparagraaf blijft zeer beperkt en de eis dat gedeputeerden geen auto met chauffeur krijgen, wordt maar deels ingewilligd. Alleen de PVV-gedeputeerden reizen straks met de eigen auto of het openbaar vervoer. De wens om de stekker uit het project Maastricht Culturele Hoofdstad te trekken, is ook niet ingewilligd. Het project wordt wel kritisch gevolgd. PVV buigt diep voor rol coalitie – Dagblad De Limburger – Limburgs Dagblad

Aha

6 gedachten over “PVV buigt diep voor rol coalitie Limburg”

 1. Ik vind het alamerender dat men van bovenaf de partijen heeft gedwongen om met de pvv mee te doen. Wat een zooi.

 2. Staan we toch mooi voor schut als Limburgers dat de PVV onder aanvoering van die blonde Laurence krijskat mee gaat doen in de provincie. Te walgelijk voor woorden en diep beschaamd moeten de Limburgers zijn. Met een grote bek eisen stellen die vervolgens naar de prullenbak verdwijnen, het al eerder vertoond beeld van dat stel wanstaltige en achterlijke minkukels. Ik had nog de hoop dat het ze niet zou lukken, het was al erg genoeg dat ze in het provinciehuis aanwezig waren, maar blonde Greet uit Den Haag zal hier wel ingegrepen hebben, Aan alle kiezers en symphatisanten van dat misselijk gezelschap, bedankt voor jullie keus.

 3. @1 Heeft niks met ruggengraat te maken. Het is toch een leuk loon waar deze mensen het voor doen ;). En Wilders is alleen maar “VVD voor Tokkies!” ze zullen altijd zoveel opgeven als ze moeten om de VVD aan de macht te helpen. Het is een briljante strategie die hij en zijn vriendje Rutte jaren geleden in een Restaurant hebben bedacht. Hij weet wel dat zijn “verkiesbaren” met dat loon tevreden zullen zijn en doen wat hij zegt en hij betaalt ze niks (dat doet de gemeenschap). Het is gewoon de laatste scam van de VVD om aan de macht te komen, en dat lukt ze weer eens :). Want bij neo Liberalen mag alles om aan de macht te blijven en komen.

 4. De pvv wilde zo graag meedoen, dat ze zelfs met de fiets moeten komen om ja te knikken voor het cda-vvd akkoord.
  Ik wacht op commentaat van de CDA dissidenten
  De vvd blijft kampioen wegkijken

 5. Ik schaam me diep als Limburgse dat een groot deel van de bevolking uit protest tegen het CDA voor de pvv heeft gestemd. Ook al weet ik donders goed dat de pvv er de volgende keer niet meer bij zal zijn, heel simpel om de hierboven genoemde punten, toch blijft het wrang dat voor velen alle Limburgers nu pro PVV zijn. Niets, helemaal niets van alles wat Wilders Limburg beloofd heeft zal hij kunnen waarmaken. Wanneer je de foto in de Limburger bekijkt en de lichaamstaal van de coalitie nou die spreekt boekdelen.

  http://krantdigitaal.ddl.x-cago.net/DDL/20110507/public/pages/00002NL/articles/DDL-20110507-00002NL001.html

Reacties zijn gesloten.