CDA: een 1 voor opvoedkunde

De klamme PVV-omhelzing zal nog wel even aanhouden

De drempel van het beroemde ledencongres genomen hebbende, beende het CDA vorig jaar met goede moed de samenwerking met de PVV in. Machtsdeelname onder de zuiverende christendemocratische vleugels zou die partij wel bij zinnen en redelijkheid brengen. Hoe anders blijkt het ruim een half jaar later gelopen te zijn.

Menno van den Bos, journalist, ziet het heel scherp en zijn conclusie is juist! 😥 Het CDA is door hoogmoedswaanzin in een val gestapt en kan er niet meer uit. Zelfs deze geslepen mannenbroeders zitten nu zelf klem, en Maxime hoor je nergens over! Nergens! (denk dat die al aan een charmante aftocht zonder ‘gezichtsverlies’ werkt, laat dat maar aan de superrat over om zijn eigen hachje te redden).

5 gedachten over “CDA: een 1 voor opvoedkunde”

  1. Het CDA is zo vastgeroest in haar bestuurdersrol dat het ze schijnbaar niet meer interesseer met wie ze regeren, zolang ze maar kunnen meeregeren. Ik ben benieuwd of de achterban er ook zo over denkt, of dat ze de partij bij de volgende verkiezingen definitief afserveren.

  2. Ik raad o.a. CDAers aan de 5 Mei lezing van Inez Weski te lezen op Joop.nl

  3. Maxime de superrat zal net als de saluerende slijmbal Camiel wel ergens in het bedrijfsleven wegduiken. Twee onbetrouwbare Limbo’s die niet alleen het CDA vernaggelde maar ook de provincie Limburg. Die aspergevretende bevolking heeft de PVV binnengehaald en merkt nu de gevolgen van die partij die de breekpunten al ergens in een heuvelland beekje heeft gegooid. Limburg terug aan de Limburgers en daar trapte die vlaai liefhebbers ook nog in.

  4. Tja dat dachten Christenen in de jaren ”30 ook over een bepaalde partij. Geef ze regeringsmacht dan worden ze gematigder en/of dan gaan ze op hun bek. Niet dus.

Reacties zijn gesloten.