Stel u doet iets doms ………..

Stel u bent in de war, stel u doet iets doms in de openbare ruimte, stel u wordt opgepakt, stel u wilt niet meewerken aan onderzoek omdat u dat onzin vindt. Allemaal uw goed recht. Vervolgens wordt er door een houtje-touwtje-onderzoek een leuk psychiatrisch rapportje opgesteld. Vervolgens trekken mensen die daar de ballen verstand van hebben rare conclusies uit en spuiten u plat. U kunt geen zinnig woord meer uitbrengen en hebt geen eigen wil meer. U zit vast en als die zelfde rare mensen hun zin krijgen, krijgt u ook nog TBS. Echt levenslang dus als u niet oppast.

Dit alles is gebeurd met Erwin Lensink. Denk niet dat het niet met u kan gebeuren, de Nederlandse rechtsstaat is niet zo recht meer. Er gebeuren hele rare dingen om de burger er onder te houden.

Daarom: teken de petitie en stuur hem door en schreeuw over dit onrecht.

Vergeten worden is het ergste wat er bestaat, dan besta je niet meer. Blijf schrijven over Erwin en blijf roepen, hij mag niet vergeten worden!

Vandaag Erwin Lensink, morgen u! (denk daar maar even aan)

10 gedachten over “Stel u doet iets doms ………..”

 1. Het is waar, dat Erwin Lensink extreem zwaar bestraft lijkt te worden voor één onzinnige actie, maar vergeet niet, dat een deel van het hierboven beschreven sowieso nog steeds in veel delen van Nederland de standaard behandeling van bepaalde psychiatrische patiënten is. En daar hoor je dan weer zelden iemand over…

 2. Uiteindelijk maakt een “gestelde diagnose” iemand tot psychiatrisch patiënt, niets anders & het klinkt wel, alsof men de een of andere stoornis bij hem hebben denken kunnen vaststellen (maar dat is bij niemand ECHT moeilijk). Dat zal immers de basis van een “rechtvaardiging” voor een dergelijke behandeling vormen.

 3. …en ik bedoelde natuurlijk: “bij hem heeft denken te kunnen vaststellen” :schaam:

 4. @1
  Ja, deze fotoserie, om te huilen… en dan de betrekkeijke gelatenheid die er dan nog spreekt uit zo’n “actiesite”.

  Maar goed, ook op dit punt kan de zaak-Erwin-Lensink als klokgelui beschouwd worden!
  Tekenen!

 5. [In een verschrikkelijk Islamitisch land]
  Wanneer je een schoen gooit naar de meest belangrijke staatshoofd ter wereld ben je na 9 maanden gevangenisstraf weer vrij man.

  [In ons beschaaft vrije westen]
  Gooi je een waxine-licht houder (wat weegt zo-een blikken dingetje nou) naar een gepantserd voertuig, waar een nietszeggend staatshoofd in zit, proberen ze je levenslang weg te bergen.

 6. “Vervolgens wordt er door een houtje-touwtje-onderzoek een leuk psychiatrisch rapportje opgesteld. Vervolgens trekken mensen die daar de ballen verstand van hebben rare conclusies uit en spuiten u plat. U kunt geen zinnig woord meer uitbrengen en hebt geen eigen wil meer. U zit vast en als die zelfde rare mensen hun zin krijgen, krijgt u ook nog TBS. Echt levenslang dus als u niet oppast.”

  Schandalig!

  Er zijn een boek en een film die dit toestand goed omschrijven: One Flew Over the Cuckoo’s Nest.

  Aanrader!

 7. Die onderzoeksresultaten moeten gewoon duidelijk zijn vastgelegd en Lensink, zijn advocaat en zijn naaste familie hebben het recht om dit in te zien.

  Lensink heeft ook recht op een contra-expertise of zou dit moeten hebben.

Reacties zijn gesloten.