Henk Bleker: ‘Blekerleaks is absurd. Eerst zien dan geloven’

In de De Wereld Draait Door geeft staatssecretaris Henk Bleker voor het eerst openlijk zijn reactie op de klokkenluiderssite Blekerleaks. De site is opgezet om misstanden van zijn ministerie aan de het licht te brengen. Een woordvoerder van Das&Boom, de initiatiefnemer voor de site maakte vrijdag bekend de eerste vijf documenten ontvangen te hebben.

Ja Henk, daar kon je nog wel eens raar van opkijken, ik zou zeggen ‘lekken maar!’. 😀

3 gedachten over “Henk Bleker: ‘Blekerleaks is absurd. Eerst zien dan geloven’”

  1. Die man is een schande voor de provincie Groningen. Een rat die vaak vooruit gestuurd word door het CDA om te lijmen. Toen het CDA zei dat Groningen niet zo moest janken (toen we geen HSL kregen) werd Blekertje gestuurd om eens eventjes echt met de Groningers te gaan praten en te sussen want ja….Groningers reageren gauw nogal boos en er zitten wel veel CDA (nu meer CU) stemmers dus moest hij eventjes selectief verontwaardigt doen. Eerst even lekker “NOU DIT VIND IK NIET KUNNEN HOOR VAN HET CDA!” en het volgende congres zat hij weer met zijn armen om Jan Peter heen ;). Die man doet alles om naar boven te komen en heel on Gronings zegt hij niet wat hij denkt. Nee…. hij heeft altijd een verborgen agenda. En als je door hem heen prikt gaat hij net doen alsof hij boos word, en dan haken de meeste wel af. Bijvoorbeeld toen met Jan Mulder op Televisie ging hij ineens lopen schelden, omdat hij zich had vast geluld. Dat is bleker, en het word een keer tijd dat hij aangepakt word.

    Dus Bleekerleaks vooral doorgaan, een open boek is hij zeker niet, hij heeft onder andere Provincie en rijks gelden misbruikt om zijn Boerderijtje te bouwen (zogenaamd monumentaal) wat hij niet veel later hielp afschaffen (Eigenlijk Handel met voorkennis dus). Pak hem maar aan, zoals McCarthy met zijn “OnAmerikaanse” trials, mag Bleeker wel voor een “OnGrönngse” rechtbank komen (Ik hoop alleen wel zonder doodstraf enzo, want McCarthy ging weer veel te ver ;)).

  2. Trouwens Bleeker doe je dat ook in de Kerk? Eerst zien dan geloven? (Weet ik laag, maar zo’n Grefo kop als hij verdient dat.)

Reacties zijn gesloten.