PVV schoffeert Canadese journaliste

Boze clown

Ook in Canada hebben ze inmiddels kennis gemaakt met de “vrijheid” van De Leider. PVV personeel nam in Toronto de aantekeningen in beslag van Jenny Yuen, verslaggeefster bij de Toronto Sun, om vervolgens een e-mailtje te sturen met wat er allemaal niet goed aan was. Zo hadden de PVV’ers bijvoorbeeld gezien dat er “personal bias” in de aantekeningen zat. En dat kan natuurlijk niet. Personal Bias. Hee Paternotte schrijf weer eens zo’n lollig “de PVV verbiedt niks” artikeltje.

Warmington: Freedom should extend to Canadians too, Geert | Toronto & GTA | News | Toronto Sun

37 gedachten over “PVV schoffeert Canadese journaliste”

 1. “Only a handful of protestors”…
  Nou, altijd nog veel meer dan er in Nederland zouden komen opdagen!

 2. “She (Gaelle de Graaff) then handed them over to another clown named Naresh Raghubeer ..”

  Dictatuur kan gewoon niet onder clown-society schuil blijven gaan.

  Echter de aanpak van de “personeel”van de PVV is gelijk aan de manier waarop journalisten werden “gedaviseerd” tijdens de DDR totalitaire dictatuur.

  Conclusie: PVV = DDR. Oftewel dezelfde dictatoriale regels. Geen vrijheid van meningsuiting voor anderen.

 3. De PVV is dus een soort minitrue. Herschrijven van de geschiedenis en aanpassen van de waarheid.

 4. Wat spookt zwaar beveiligde Mc Wilders op missie met Ned. PR job hopper verder uit?

  “’Wilders was in a room spewing out all of his “Islam is bad” mantra when his Party For Freedom “public relations officer chairman Ms. G (Gaelle) de Graaff” not only demanded her notes but also confiscated them.
  She then handed them over to another clown named Naresh Raghubeer who later phoned Jenny at 11 p.m. and berated her, followed up with a snotty e-mail saying “in the future, it would be helpful for reporters to understand the security implications of stories they are covering. Last known locations and future locations should not be included unless they are approved or add to the context of the story (with the approval of the subject)””.”

  Gaelle de Graaff
  Gaelle startte tijdens het laatste jaar van haar studie Internationale Communicatie als stagiaire bij Fleishman-Hillard Amsterdam, waar zij haar afstudeerscriptie schreef over ‘Thought Leadership’. Gaelle spreekt Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Nederlands en deed tijdens haar studie internationale ervaring op tijdens diverse uitwisselingstrajecten. In Siena en Milaan volgde zij cursussen op het gebied van public relations, evenementenorganisatie en talen (Engels/Italiaans). Binnenkort zal Gaelle haar diploma Internationale Communicatie in ontvangst nemen. Inmiddels is zij in dienst getreden als Assistant Account Executive bij Fleishman-Hillard

  Amsterdamhttp://www.reclameweek.nl/jobhoppers/fleishman-hillard-amsterdam-breidt-team-uit-(6208).html

  Ze zal bepaald geen goedkope job hopster zijn, was dit zo’n zakelijk all in snoep reisje en zo ja op wiens kosten?
  En wat weet McWilders achter netwerk schermen aan steuntroepen nog meer aan te trekken, welke andere belangen dient deze plots opduikende mevr. nou weer?
  Wanneer gaan Nederlandse onderzoeks journalisten zich grondig verdiepen in reilen en zeilen van nu neerlands gedoog partner?
  Beter laat dan nooit, bij voorbaat dank!.

 5. Dat krijg je ervan als je de fuhrer van een nazi beweging toestemming geeft een aantal toespraken te houden!

 6. “Wanneer gaan Nederlandse onderzoeks journalisten zich grondig verdiepen in reilen en zeilen van nu neerlands gedoog partner?”

  Dat vraag ik mij ook al jaren af. Zijn er ook bv geen nederlandse journalisten meegegaan naar Canada?

 7. Uit de Toronto Sun: “In addition to being invitation-only, tickets cost $20 and must be purchased with a credit and proper name just to find out the location of the speeches.”

  De heer Wilders preekt zijn propaganda dus weer uitsluitend voor eigen parochie, want stel je voor dat hij een discussie/debat aan zou moeten gaan.
  Dit alles natuurlijk weer onder het mom van ‘beveiliging’.

 8. @8
  Proberen ze al, maar ze mogen niet naar binnen en worden bij de deur geweigerd. Van VPRO tot Peter R. De Vries. Wilderiaanse bijeenkomsten zijn vaak op “invite only” basis. Het gaat zelfs zo ver dat ze de omgeving ongeveer voor 50 meter eromheen soms afzetten. Het is eigenlijk best wel een ziekelijk geheel.

 9. Andreas Schreef:

  The National Post, which was permitted entry to the Toronto event, quoted him as saying Muslim immigrants to Europe have changed the social and political landscape and that an increasingly vociferous Islamic lobby has led to the harassment of Christians, female genital mutilation and polygamy: http://www.theglobeandmail.com/news/politics/ottawa-notebook/why-is-national-arts-centre-hosting-dutch-mp-accused-being-anti-islam/article2016836/

  Dus Das Geert is ook al tegen polygamie , net als er volgens hem grote verschillen zijn tussen Kosher en Halal slachten zal er wel een essentieel verschil zijn tussen polygamie bij Moslims en die gepraktiseerd door sommige Chassidische Joden

 10. Er wordt achter de schermen met name bij de universiteiten hard gewerkt om Wilders en zijn PVV te ontmaskeren. Geloof me maar dat ik uit betrouwbare bron weet dat er jonge mensen zijn die ik persoonlijk ken, die er de komende jaren alles aan zullen doen door middel van wetenschappelijk bewijs Wilders totaal onderuit te halen. Het is echt een kwestie van tijd, jammer is alleen dat hij tijdens die periode nog meer kapot kan maken.

 11. @jvdheuvel Het is een sekte. Ik ken iemand die ooit een relatie met iemand heeft gehad die nu bij de PVV zit. Indertijd was het iemand met veel talent en goede inzichten en ideeën. Tijdens de vele discussies echter merkte deze persoon dat hij teveel tegengas kreeg en de partner het niet met hem eens was. Daarop en vermoedelijk onder druk van de leider is de relatie verbroken. De PVV kent slechts 100% trouw ,een andere mening mag je niet hebben. Triest voor bepaalde mensen als ze ooit tot inzichten komen of de heleboel ploft .Want dat het ploft staat vast, vraag is alleen wanneer.

 12. Haal mijn reactie maar weer weg. Past perfect bij jullie fascistische instelling.

 13. Daar heeft Geert ons niet voor nodig hoor, hij schoffeert zijn eigen kiezers al vaak genoeg. 😛

 14. Ik vind de uitspraak We are all Israel als uitsmijter voor een speech, zeg maar stand up monoloog, even raar als betekenis vol.
  Het is nou niet ASOFsof Wilers in Hyde park opeen zeepkist staat.

 15. Oeps mijn reactie al door , zal weg genoeg zijn.
  Om op een zeepkist in Hyde Park vrijheids van menings uiting als monoloog te verkondigen verkondigen is iets anders dan als politicus zeggen We are all Israel.

  Ik bedoel maar het eerste de verworven vrijheid van de burger , het 2e de arrogantie van een politicus die het over We heeft, zijn zegen op 1.5 mil. kiezers baseert die dan ook zouden vinden dat ze Israeli zijn terwijl er 16,5 miljoen nederlanders zijn die dat kennelijk niet vinden .

 16. Joost Nieland Schreef:

  Haal mijn reactie maar weer weg. Past perfect bij jullie fascistische instelling.

  O.o wat zielig & slachtofferig, eerst brallen: `Krapuul schoffeert dag en nacht Geert Wilders en PVV stemmers.’
  en dan zó kleinmenselijk nog een schepje er bovenop doen met zo’n reactie. Je lijkt Jules Croiset wel.
  Typisch zuigend Wildersgedrag met ressentimenten naar de Oorlog. Claimt ook al recht op jijbakken met misplaatst fascisme-gemonkel, jammer dat je niet 75 jaar eerder leefde, had je voor het fascisme moeten vluchten en mocht je in je handen knijpen van blijdschap als je kon onderduiken bij rechtschapen mensen waar je nu op spuugt. (bah, ulk, teiltje, bij gebrek aan smiley, ondankbaar stuk onbenul)

 17. Joost Nieland Schreef:

  Haal mijn reactie maar weer weg. Past perfect bij jullie fascistische instelling.

  Bewijs van de vergaande stupiditeit van de PVV stemmer mag hier altijd blijven …..

 18. Wat een trieste linkse site is dit..KRAPLUL. RECHTS regeert en dat zal lang duren. Zure linkse mensen gatverdamme.

 19. KrapLUL Schreef:

  Wat een trieste linkse site is dit..KRAPLUL. RECHTS regeert en dat zal lang duren. Zure linkse mensen gatverdamme.

  Wordt gebruik van caps lock binnenkort ook verplicht gesteld door deze regering denk je?

 20. KrapLUL Schreef:

  Wat een trieste linkse site is dit..KRAPLUL. RECHTS regeert en dat zal lang duren. Zure linkse mensen gatverdamme.

  Moeilijk te verkroppen hè? Vrijheid van meningsuiting van anders dan jij denkenden?
  Ha, je weet nog niet half wat jouw soort nog te wachten staat aan weerwoord & tegengas. 😆
  Het ontsmetten van Nederland is al gaande gelukkig.

 21. “KrapLUL”… hee, ik kreeg laatst nog een mailtje dat je daar best wat aan kunt laten doen!

  Dus niet meer huilen, beste Kraplul, gewoon je spamfilter uitzetten en ook jij kunt binnenkort een bevredigend liefdesleven ervaren!

  (Ja, we zijn té goed voor deze wereld. :mrgreen: )

Reacties zijn gesloten.