Hero Brinkman-speak: we weten nu dus eindelijk wat de PVV eigenlijk wil

De PVV weigert te debatteren over een vergelijking van de partij met de NSB. PVV-fractievoorzitter Hero Brinkman zegt dat elk debat daarover een oproep is om PVV-leider Geert Wilders te vermoorden. (Telegraaf.nl)

Ik heb nog een paar citaten voor Brinkman: “de verschrikkelijke fascistische ideologie de islam”, “de Koran is erger dan Mein Kampf”.

In de hersentjes van Brinkman roept de PVV dus op tot genocide.

Waarvan akte.

9 gedachten over “Hero Brinkman-speak: we weten nu dus eindelijk wat de PVV eigenlijk wil”

 1. zo sla je elke inhoudelijke discussie dood (geen oproep tot een strafbaar feit)

  als de godwin niet meer werkt dan maar op deze manier

  misschien wel een nieuw trucje uit de koker van Mosko om wat nieuwe procedures te gaan voeren tegen mensen met een onwelgevallig geluid

  wat een geestelijke armoede bij de blonde sekteleider en zijn slaafse volgelingen

 2. Iemand een rat noemen is een oproep hem met rattengif te vergiftigen ???
  Iemand een varken noemen is een oproep hem hééél humaan Joods-Christenlijk een pin door de kop te schieten … ????

 3. “De PVV weigert te debatteren over een vergelijking van de partij met de NSB. PVV-fractievoorzitter Hero Brinkman zegt dat elk debat daarover een oproep is om PVV-leider Geert Wilders te vermoorden”

  Het laatste is weer een voorbeeld verwrongen beeldvorming. Ze verschuiven hun eigen ziekelijke wereldperceptie op de tegenstander, oftewel van de zieke op de gezonde kop. Of dit aan achtergebleven aalcoholdampen te wijten is valt te betwijfelen. Wel is zeker dat ze elke discussie – die de kenmerk van de democratie is – stelselmatig weigeren. Dus PVV is een antidemocratisch partij.

  Belangrijker is dat PVV hiermee ongewild laten zien wat in hun leeft – ze zijn steeds met moorden van hun tegenstanders bezig. Ze zijn in oorlog met iedereen die niet met ze eens is.

  Als we bovenstaande Brinkman redenering zouden overnemen en ermee PVV eigen uitspraken en stellingen gaan toetsen, dan zal het blijken dat hun vergelijking van het islam met fascisme zal als onmiddellijk gevolg het uitroeien van de moslims eerst in ons land en dan overal ter wereld als gevolg hebben.

  Aan de hand hiervan kan heel duidelijk vastgesteld worden dat de PVV vergelijking van islam met fascisme een oproep tot genocide op de moslims is.

 4. Ah dus de opmerking dat we op 4 mei de slachtoffers van het (nationaal) socialisme herdenken is een oproep om de leiders van SP, Groen Links en de PvdA uit te moorden?

  Had Mei Li Vos volgens Brinkman dus toch een punt.

 5. Hero Brinkman zegt dat elk debat daarover een oproep is om PVV-leider Geert Wilders te vermoorden
  Belachelijke aanstellerij. Alsof zijn Lijder het waard is om een dure kogel te krijgen, waar een lagelonenlanden
  daghuurarbeider met zuurverdiend loon aan heeft meegeproduceerd. Persoonlijk vind ik een taart op Geurts lelijke bakkes nog te veel eer voor Zijn pokdalige bipolaire ego. 🙂

 6. Mensen als Brinkman die een goede job opgeven om de politiek in te gaan moet je in de gaten houden. Meestal klopt er dan iets niet aan het verhaal. De promotiekansen zijn op de een of andere manier verkeken en ze zijn op een dood spoor aanbelandt. De gehele PVV is een bijeenraapsel van dit soort mensen. En geloof het maar dat Brinkman de macht naar zich toe zou trekken indien hij de kans kreeg. Hiervoor echter waken Bosma en tweede vrouw van Wilders Fleur en Dion Graus samen dat halfzacht eitje Geert niet bezwijkt onder bromsnor Hero.

Reacties zijn gesloten.