So what? Wilders doet nauwelijks mee aan de verkiezingen

wildersSchokkend nieuws; de strafzaak tegen Geert Wilders wordt niet vóór de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart behandeld. Wilders’ advocaat Bram Moszkowicz heeft maandag gezegd dat dat onmogelijk is.

Al zou Wilders wel bericht worden voor 3 mrt, dan zou het nog niks uitmaken. Hij kan in beroep gaan tot het Europees Hof. Wilders heeft geen enkel belang bij een grote Wilders-show voor de verkiezingen aangezien Wilders niet eens meedoet, afgezien van Den Haag en Almere natuurlijk.

Wilders heeft niet voor niets zo’n dure advocaat genomen; die zal wel zorgen dat de grote Wilders-freakshow op het voor Wilders meest gunstige moment plaatsvindt.

Kortom wat is dit voor non-nieuws? Waarom schrijf ik hier over? Ok ik hou al op.

15 gedachten over “So what? Wilders doet nauwelijks mee aan de verkiezingen”

 1. Precies. En het is nu niet de tijd voor de show. Ja stel het zou een enorme fantastische show worden voor de verkiezingen, nou dan zou Wilders een grote meerderheid hebben in Almere en Den Haag.

  Geweldig. Almere lijkt me een goeie plek voor Wilders om naartoe te verhuizen. Mooie slotgracht erom heen, klaar.

 2. Laat de Keizer zonder kleren in zijn blote kont staan.

  Nix show proces.

  Wat volgertjes met een vlaggetje en een toeter.

  80 procent van Nederland dat er niet gaat kijken.

  Dan staan ze daar alleen voor paal en met hun gezicht op de video en tv.

  GEEN SHOWPROCES voor deze verdachte. Geef hem toch niet wat hij wenst. BLIJF ER UIT DE BUURT.

  Gewoon een verdachte die voor moet komen.

  (Het journaal haalt ie nog wel).

 3. Ja maar hij gaat ook allemaal achterlijke getuigen oproepen, Osama Bin Laden enzo. En de 9/11 kapers. Wordt echt een fantastische show.

 4. LOL

  Wel die halen het nieuws dan ook wel. Trouwens is het aan hem om getuigen op te roepen? Ik dacht dat hij verdachte was en dat er een aanklacht tegen hem ingediend was.

 5. Lekkere getuigen ook, o.a Mohammed B zou moeten getuigen. Ik dacht dat die gek netjes opgeruimd was en nooit meer buiten zou komen. Dankzij wilders krijgt hij dus de kans.

 6. Inderdaad, zo zie je maar weer dat een doorgedraaide geflipte islamiet de perfecte bondgenoot is voor Wilders.

  En vice versa.

 7. Heeft Wilders de regie?

  Ik dacht dat de Rechter bepaalt wat er wel of niet mogelijk is.

  Wordt Jemen er ook bijgesleept trouwens? Of Erdogan.

  Begrijpt ie eigenlijk wel waarvoor hij voor moet komen?

 8. Dat is een goede vraag. Hij roept kutmoslims op om te bewijzen dat de islam slecht is. Je kan ook honderdduizenden moslims oproepen om te bewijzen dat ie ongelijk heeft. Zo kan het proces nog eeuwen duren

 9. Al die personen die de belichaming van de Islam zouden zijn volgens Wilders zijn niet direct betrokken bij de zaak, dus dat verzoek kan de rechter gelijk naar de prullenbak verwijzen. Als Wilders dit als een showproces beschouwt trouwens, waarom wraakt hij de rechters niet. Maar ja het voorspel begint morgen, wie weet.

 10. Ik denk echt niet dat hij die kans krijgt. Het zou mij verbazen.

  (Morgen vast meer nieuws. Ik ga nog even iets leuks doen voor het slapen gaan).

 11. Als dit een showproces volgens Wilders’ definitie is dan heeft het geen enkele zin voor Wilders om er aan mee te doen. Dan kan hij het beste snel politiek asiel aanvragen in een ver land zonder uitleveringsverdrag met Nederland.

 12. Lol info, trusten en tot ziens.

  En hij zal moeten opstaan en daarna zitten.

 13. Opvallend ja dat Wilders het steeds een politiek proces noemt, maar tegelijkertijd zegt er al het vertrouwen in te hebben dat hij wordt vrijgesproken. Als het echt een politiek proces is, zou je toch denken dat hij bij voorbaat al geen kans heeft om vrijgesproken te worden.

Reacties zijn gesloten.