9 gedachten over “Haatpaleis”

 1. Ik vraag me steeds vaker af, of er wellicht een “Wildersche Woordenlijst” circuleert met dit soort schandalig taalgebruik, want echt zelf iets verzinnen zie ik mevrouw Stassen nou ook weer niet zo snel… (en nee, dat is niet omdat ze een vrouw is…)

 2. Het klinkt allemaal zo geforceerd : Brinkman over de uitnodiging naar de lezing van vd Dunk te gaan “Nee, daar ga ik niet heen, dat is zo’n linkse multiculti gesubsidieerde club”
  Machiel huppelepup hoe heet ie gladiool ook weer, van de week op TV over vergelijkingen van zijn führer met de echte “mensen die dat doen hebben een historisch besef van een pinda” Nu deze Truus weer met “Haatpaleis”
  Dit kan haast niet anders, dit leren ze in het PVV klasje, dit klinkt alsof het allemaal uit dezelfde koker komt, Bosma????

 3. ik kijk liever naar een “haatpaleis” dan weer zo’n dertien in een dozijn nieuwbouwwijk

 4. Laurence Stassen is de schaamte allang voorbij.
  Een vreselijk m.i. opportunistische dame van ordinair haat niveau.
  Volgens mij was de LPF daar nog heilig bij.
  Architectonische geschiedenis als interessant en om van te leren.
  Op bookies link zijn een pracht aan moskees zien, zeer divers aan vormgeving.
  Architectuur gaat niet zonder haar politiek/ cultureel eigen invloeden des tijds en des lands.
  Neem nou die grote rechthoekige starre afgrijselijke bankgebouwen met nog nauwelijks personeel op de grond, grote leegstaande rechthoekige kantoren met die talloze kleine raampjes .
  De burger mag protesteren over bouwprojecten in haar leef omgeving maar komt nergens, NZ lijn bv. genoeg protest ……

 5. De PVV is allang de schaamte voorbij. Laurence Stassen is volledig mislukt op de regionale t.v. in Limburg en zoals velen heeft ook zij sterallures gekregen. Omdat ze allang uitgerangeerd was in het Limburgse heeft ze de kans aangegrepen op de snelle manier carrière te maken via de PVV. Hier in het Limburgse echter wordt ze neergezet als ontzettend arrogant en zoals het natuurlijk de oppositie betaamt wordt er flink op haar afgegeven. Maar niet alleen PVDA en SP zijn van de partij in dezen, nee ook medecoalitiegenoten VVD en CDA hebben haar de wind van voren gegeven. Burgemeester Jos van Rey VVD te Roermond sprak schande over de uitlatingen van Stassen het was beschamend omdat zij niet vermeld dat twee moskeeën in woonwijken verdwijnen en hiervoor in de plaats een nieuwe moskee verschijnt. Zelf kom ik regelmatig in Roermond en daar liggen op het industrieterrein ,in de buurt van een aantal grote scholen en bedrijven twee kleine prachtige moskeeën. Ik hoop dat Nederland en vooral Limburg vlug wakkeer wordt want ik schaam me dood als Limburger . Van de andere kant is het misschien goed dat de rest van die pvv aanhang zal kunnen zien dat ondanks de enorme verkiezingswinst en het meeregeren van de PVV in Limburg dit op een totaal fiasco zal uitdraaien .De volgende verkiezingen is de PVV hoop ik voltooid verleden tijd.

Reacties zijn gesloten.