Met het vertrek van André Rouvoet is ook de CU van het pad af

De CU-leden schaarden zich achter een motie die waarin de indiener klaagt dat “de politieke vertegenwoordigers” van de ChristenUnie te vaak hun afkeer van de PVV kenbaar hebben gemaakt. De indieners eisen dat zij de PVV net zo behandelen als andere partijen waartegen de ChristenUnie “zich principieel verzet”, zoals D66 en GroenLinks. De indiener zei op het congres dat deze partijen misschien nog wel erger zijn. “De PVV discrimineert moslims, D66 christenen”.

Nu kan ik ook begrijpen waarom André Rouvoet op is gestapt. Eén van de weinige integere mensen in Den Haag naar mijn mening. Was het niet altijd met hem eens, maar hij is wel echt!

Nou dat weten we dan ook weer, naast de SGP zal de CU ook de PVV gaan steunen in haar strijd tegen de moslims en voor de christenen, want ja dat is ‘ons soort mensen’. 😥
Vraag me dan altijd af waar dat stuk dat over naastenliefde gaat is gebleven uit de bijbel.

6 gedachten over “Met het vertrek van André Rouvoet is ook de CU van het pad af”

 1. GL en D66 discrimineren geen Christenen. Deze partijen zijn alleen voor bepaalde zaken waar de CU het niet mee eens is. Geen van beide partijen heeft ooit een wetsvoorstel ingediend noch een punt in hun programma staan dat voorstelt om Christenen te discrimineren.

  De PVV discrimineert daarentegen wel Christenen.

  De PVV discrimineert Antilianen en daar zitten ook Christenen onder.
  De PVV wil geen immigranten uit Moslimlanden dus ook geen vervolgde Christenen.
  De PVV schoffeert mensen die op linkse partijen stemmen en daar zitten ook Christenen onder.

  Volgens deze indieners is Christenen discrimineren dus oké zolang het maar Antillianen, asielzoekers en linksstemmers betreft.

 2. het Vaticaan zal nog wel een officieel stondpunt innemen dat katholieke “naastenliefde” beperkt blijft tot het opvullen van lichaamsopeningen van minderjarige jongens door katholieke priesters, uiteraard zonder condoom

 3. zit Nieuwsuur te kijken

  krijg toch de indruk dat de financiers van de CU kennelijk in Egypte zitten en discriminatie tegenwoordig maatwerk heet

 4. De hype rond de kopten in Egypte is een media manipulatie van de bekende type. Het is gewoon oorlog in het Midden Oosten.

Reacties zijn gesloten.