23 gedachten over “PVV’er Antoine Janssen gedeputeerde veiligheid in provincie Limburg – nu nog iets te doen”

 1. 40 miljoen om mee te spelen .. dat worden verborgen wapenvoorraden tegen een links-islamitische invasie,,

 2. Welke veiligheid? Het is hier veilig, het was altijd veilig, behoudens dan de zuipende schutterijbroeders. Gaat ie zorgen dat die voortaan niet meer over straat zwalken? Nee dus. Maar misschien mag hij de dienstauto’s van de provincie schoonmaken. Die pias hoeft mijn wijk niet veilig te maken, rot op.

 3. #6 ik durf de buurt niet meer in, schijnt een kopstoot uitgedeeld te zijn aan de postbode.

 4. Deze gedeputeerde bindt de strijd aan met brievenbuspissers, dronken politiemensen, kopstoot uitdelers, pornoboeren en ander gespuis……

 5. @#8 komt een nieuwe categorie bij het lijstje: illegale medicijnverstrekkers aan rijke dronkelappen.

 6. Maar alle gekheid op een stokje, gvd een budget van 40 miljoen voor zo’n jojo met een functie die klip en klaar bij de gemeenten ligt en aan de andere kant de zorg kapotsnijen…..Kamervragen!!!! Is het reces of zo? Ik hoor alleen af en toe die Pechtold nog pruttelen…..

 7. Dacht je dat het CDA of VVD vragen zou stellen? Nee, we geven die PVV daar wel hun zin en dat mag best wat kosten. Dat verrekenen we wel met de mensen in de bijstand, de werkelozen, de verpleegsters en verplegers en de ouderen in het verzorgingstehuis. Komt allemaal goed met die veiligheid.

 8. Nee de VVD en CDA verwacht ik inderdaad niet veel van, maar we hebben toch nog meer partijen?

 9. Zolang de PVV het CDA/VVD tuig nog steunt komt er niets van terecht, en de VVD/CDA willen met alle geweld aan het bewind blijven dus geven ze die stakkers van de PVV op een aantal punten hun zin. En zolang er nog stumpers rondlopen die de PVV steunen zal ook die groep blijven bestaan. Even afwachten tot het moment dat die rechtse eikels in de gaten krijgt dat de PVV helemaal niets doet voor hun Henk en Ingrid. Moet je wel even geduld hebben, want bij die groep valt het kwartje niet zo snel.

 10. Geduld is een schone zaak, maar wel slecht voor mijn hart helaas…….

  en waarom vraagt er in de kamer niemand zich af wat die vent in Tennessee aan ’t doen is?!?!?

  o, sorry gaat ie weer, geduld he…….pffffffff

 11. Zeker het CDA en de VVD zullen zich niet openlijk afvragen wat blonde Greet nou weer aan het doen is in Tennessee. Alles mag en kan als Geertruida hun maar steunt in hun tocht naar verrijking. In hun tocht naar het ellende brengen bij grote groepen Nederlanders. Henk en Ingrid hebben het nog niet door, die geloven nog in de gepensioneerde huisarts die plaats nam in de provinciale staten van Limburg. Maar misschien kun je een mailtje sturen naar die arts of die wat kan voorschrijven voor je hart dat het zo te verduren heeft.

 12. Hahaha, ik zit in de zorg, ik heb nog wel iets rustgevends op voorraad 🙂

  Laten we het allemaal maar op het net blijven gooien, baat het niet dan schaadt niet.

 13. Ik wil het allemaal niet meer weten, anders ben ik zo door mijn voorraadje heen……….

 14. Ik hoop wel dat je het vergoed krijgt van je verzekering. Helaas zul je dan toch geen krant meer moeten lezen, geen televisie moeten kijken en niet naar bijeenkomsten of recepties moeten gaan wil je ontkomen aan die steeds verschijnende aandacht in de media voor dat stel rechtse honden.

 15. Verzekeraars zijn niet meer zo scheutig.
  Met het risico op tunnelvisie neem ik al het nieuws met commentaren eigenlijk alleen nog maar via de krapuulfilter en de daaruitvoortkomende links tot me, een oase van rust in vergelijking met al die oeverloze discussies elders.

 16. Eigenlijk wil ik wel een satire website maken tegen Brabo’s en Limbo’s En dan in de Talen, Deens, Fries, Gronings, Nederlands en Duits ;).

  En dan net doen alsof het Zuidelijke gevaar de down to earth mentaliteit van de Noorderlingen bedreigt :). Inclusief haatquotes van Katholieke Pedo Priesters en uit Boeken. Ruige uitspraken en Carnaval een barbaarse optocht noemen waarmee ze het Noorden willen overnemen. Een Tsunami van Limbo’s so to speak. Alleen maar om te kijken wat voor reacties me dat oplevert aan boze mensen lol :).

 17. #22 ik woon tussen de Brabo’s en ik moet me hier ook gewoon aanpassen hoor en mijn vrouw (brabo) die deed dat niet toen we nog in Rotterdam woonden, zei ik heel vaak tegen haar “pas je nou eens aan”….. doen ze gewoon niet, gewoon met die zachte G, dat brabbeltaaltje blijven lullen….. maar als ik hier zit moet ik wel naar de kroeg en kei-gezellig gaan zitten doen en naar een carnavalsoptocht gaan kijken… maar als hun in Rotterdam zitten gaan ze niet naar Feijenoord of zich in de haven te pletter werken, nee zoeken ze met z’n allen in Rozenburg de carnavalsclub op waar ze gaan bekokstoven om het westen over te nemen……….Knettergek.

Reacties zijn gesloten.