Anti-Cohen/PvdA “scoop” blijkt jammerlijk mislukte hoax

De heuse illegale-drugsspuiterscrisis bij de brievenbuspissers schreeuwde natuurlijk om wraak. En wat doet men dan? Nou gewoon Job Cohen en de PvdA naaien, een beproefd middel. In dit geval besloot men als schokkend nieuws naar buiten te brengen dat Job Cohen toedeledokie had gezegd (of hoe noemen die bruine brallers dat) tegen 400 jaar “lang leve de lol-haal die immigranten maar binnen en geef ze alles wat gewone Nederlanders niet krijgen”-PvdA beleid.

Bruine mollen binnen de PvdA alsmede volstrekt onschuldige bezorgde burgers die op het verkeerde been waren gezet door de bruine media, wakkerden het vuurtje nog even aan.

Nu moeten we nu los gaan op Cohen! De bruine farter!

Maar wat blijkt? Cohen heeft het gewoon gehad over iets wat al minimaal een jaar in het PvdA verkiezingsprogramma staat. Dus niks scoop of schokkende radicale koerswijziging van de PvdA.

Nou een hieronder (zoekopdrachtje “Cohen”, gisteren op Google News) kan je dus perfect zien hoe de gezamenlijke brievenbuspismedia dit hebben geprobeerd te hypen, en nu weet u ook “de feiten” waar de ongeïnformeerde dolende brievenbuspisreaguurders u de komende tijd mee “om de oren zullen slaan”.

Scoop van de Bruine Brallers

13 gedachten over “Anti-Cohen/PvdA “scoop” blijkt jammerlijk mislukte hoax”

 1. ach en verraad van PvdA zijde van idealen als vrijheid , gelijkheid ect ect .. dat verbaast écht links al 65 jaar niet ..

 2. Dat ‘brievenbuspissen’ is pas een mislukte Hoax. Niemand van de PVV heeft ooit door een brievenbus heen gepist.

 3. Jvdheuvel probeert voor zijn pvda te redden wat er te redden valt. Zet hem op Jan!

 4. Joost Nieland Schreef:

  Dat ‘brievenbuspissen’ is pas een mislukte Hoax. Niemand van de PVV heeft ooit door een brievenbus heen gepist.

  Ok dan zal ik jullie voortaan brievenbuspisdreigers noemen in plaats van brievenbuspissers.

 5. Joost Nieland Schreef:

  Dat ‘brievenbuspissen’ is pas een mislukte Hoax. Niemand van de PVV heeft ooit door een brievenbus heen gepist.

  Nee, het is alleen bij een dreiging gebleven, dat klopt. Intussen is het percentage strafbladhouders binnen de PVV-fractie wel hoger dan dat onder jeugdige marokkanen.

 6. Inderdaad DSW, Joost bewijs dat maar eens. Enne, man, man wat kun jij janken. 🙁

 7. Joost Nieland Schreef:

  Dat ‘brievenbuspissen’ is pas een mislukte Hoax. Niemand van de PVV heeft ooit door een brievenbus heen gepist.

  Tuurlijk, na vier pilsjes is het veel makkelijker in eigen broek plassen dan je piemel door de beloofde metaalgleuf doorschuiven. Dit is de enige reden dat het niet gebeurt is. :))

 8. Niemand heeft ooit door een brievenbus gepist? Ja hoor!! De complete VVD-CDA-PVV fractie pist regelmatig door de brievenbus van de 2e kamer! Ze pissen er niet alleen door ze schijten er ook nog door! Rechtstreeks op de democratie!! Jammer genoeg zijn er geen kamerleden welke deze fractieschijters eens een gloeiende klap tegen hun extreem-rechtse tronie’s geeft! Of een daverende schop onder hun hol, kan natuurlijk ook!!

 9. POES!!! WAT IS DAT VOOR EEN NATTE PLEK OP DE DEURMAT?!

  Hoezo “vandaag nog helemaal niet beneden geweest”? 😐

 10. (advertentie)

  Gezocht met gierende spoed: ultrarechtsdraaiend ureum-indicatorsetje. Hoeft niet nieuw of compleet, zolang maar schoon + aantal ongebruikte teststrips. Reageren onder nr 654321 naar kleineadvertenties@krapuul.nl

 11. De ene jodengrap buitelt zich over de andere! Hirsch Ballin, Juri Rosentahl, Job Cohen, . Sinds Max tailleur is overleden is het niet koosjer als ongelovige grappen over Joden te maken; dat doen ze zelf wel!

  Sam en Moos lopen in de Klaverstraat achter een man, die gekromd een rolstoel voortduwt.
  Kijk, zegt Sam, daar loopt Job. Welnee, zegt Bram, die is toch dood…

Reacties zijn gesloten.