Wij vinden dat Geert Wilders maar eens moet opstappen.

Wilders-is-extremistOK, balkenende is een kneus. En een waardeloze jurist, anders had ie niet jarenlang verdedigd dat het allemaal juridisch snor zat met die inval in Irak. Maar waar was Wilders toen hij ervoor kon gaan liggen? Gewoon in de Tweede Kamer hoor, en we hebben hem toen niet gehoord.

Dus wat jammert hij nu over Balkenende opstappen?

Wij, Nederlandse burgers van rechtsstaat Nederland, stellen voor dat Geert Wilders maar opstapt; hij heeft hier niets meer te zoeken. In dit land is geen plaats meer voor Geert Wilders, aangezien hij ons rechtssysteem niet eens erkent met zijn geklaag over een “showproces”.

Moet je voorstellen; ik pleeg een misdrijf (net als Wilders) en moet voorkomen bij de strafrechter; denk je dat ik heel erg ver kom met de verdediging “dit is een showproces” :mrgreen: ?

Nee, het is beter dat Geert Wilders snel vertrekt en politiek asiel aanvraagt in een land, heel ver weg van Nederland, en zonder uitleveringsverdrag met de EU. Beter voor hem, en vooral beter voor ons, burgers van (nog steeds) democratische rechtsstaat Nederland.

Update: dit is weer een “NuJij” bericht. 13 stemmen binnen 2 uur, 34 reacties, en toch niet op de voorpagina.

40 gedachten over “Wij vinden dat Geert Wilders maar eens moet opstappen.”

 1. Geert stap op

  Voor je het weet zit je vast, en TBS kan levenslang zijn. De maatschappij wil geen rond lopende gevaarlijke gekken.

 2. quote
  Inhoudelijk reageerde hij nog niet op het rapport van de commissie-Davids, omdat hij nog maar drie pagina’s ervan had gelezen.

  Nederland heeft volgens Wilders behoefte aan een sterke leider
  unquote

  ja, iemand als GW de one issue “lijder”. die zich nu bezig houdt met het intrekken van een paspoort van iemand die al “levenslang” vast zit.

  (ff uitleg. “lijder” is sic bedoelt. Leider is niet van toepassing op deze zieke man).

 3. Ze zijn weer leuk bezig op NuJij; dit bericht had binnen no time zat stemmen voor de FP but no go.

 4. inderdaad
  quote
  Maar waar was Wilders toen hij ervoor kon gaan liggen? Gewoon in de Tweede Kamer hoor, en we hebben hem toen niet gehoord.
  unquote

  het stond er wel hoor.

  fondsen werven?

 5. @ info: je weet toch wel dat die Mohammed B sukkel de Hollandse belastingbetaler +/- 300 € per dag kost? Reken maar s uit wat dat kost als dat stukje moslimkrapuul nog 50 jaar gaat leven, tuurlijk heeft Wilders gelijk, laat Mohammedje de rest van zijn dagen maar in Marokko gaan rondzwerven, pff dat de plaatselijke moslimpjes hem dan maar als een Ware Held beschouwen, zijn wij er tenminste vanaf.

 6. Mercator

  zoek een andere gesprekspartner. eventueel in uw
  eigen Vlaamse land.

  ik ga mijn tijd niet met u verdoen.

  fijne avond verder, en een goed leven, wens ik u.

 7. @ iinfo: weet je wat jullie probleem is? Jullie hebben al even weinig gevoel voor humor als jullie teergeliefde moslims, dat slag mensen loopt constant met een grimmig en verongelijkt smoel rond, is echt niet goed voor de gezondheid hoor!
  Ik kan je verzekeren dat er onder PVVers en Vlaams Blokkers wat afgelachen wordt hoor.
  Het meest hilarische vond ik die kwestie van de “kopvoddentaks” van Greet, Achmed Pechtold en Fatima Halsema gingen daar dan nog in alle ernst op in, een domheid om je echt te bescheuren!
  Ik heb wel s gelezen dat jullie Wilders een clown vinden(zoals Berlusconi?), maar je kent toch wel het gezegde “al lachend zegt de zot de waarheid”? Klopt hoor, kijk als bewijs maar s naar e moslims, met de grootste ernst poneren ZIj de meest enorme dwaasheden.

  Onze Leider Filip de Winter is ook zo, een tijdje geleden organiseerde hij een smakelijke barbecue in het portaal van een kerk waar azielige zoekers zowaar aan het hongerstaken waren, schitterend!

 8. Noem jij dit humor. Ik noem het gewoon achterlijk gewauwel. Ik snap heel goed dat niemand zin heeft om met jou “in discussie” te gaan.

 9. Humor en de PVV?

  zoals een radiocolumnist ooit zei “verder dan ‘het heeft een baard en een handtas ‘; een islamietje’ komen die mensen niet”
  Ben ik het mee eens. Als je alleen al kijkt naar hoe ze reageren op satire. Als het over henzelf gaat moet het weg als het over moslims gaat dan is het vrijgheid van meningsuiting (dus in dat laatste geval zal de humoristische inhoud ze aan hun reet roesten).

  Kopvoddentaks is niet bedoeld als humor. We weten inmiddels dat er een team bij de PVV allerlei leuke termen verzint die de PVV in de kamer kan gebruiken zoals ook de term politieke pygmeeën.

  Wilders+woedend of Wilders+boos levert heel wat hits op op google

  “Wilders grapt” slechts 1

  http://www.google.nl/search?hl=nl&safe=off&rlz=1C1GGLS_nlNL332NL332&q=%22wilders+grapt%22&btnG=Zoeken&meta=&aq=f&oq=

  Extremisten zijn volgen mij per definitie humorloos.
  Extremisme is een staat van zijn die geen humor duldt omdat het ingrediënt dat nodig is voor humor en het begrijpen van humor de mogelijk tot relativeren is.
  En extremisten kunnen niet relativeren.
  😈

 10. E.Zwembad

  quote
  Kopvoddentaks is niet bedoeld als humor
  unquote

  maar bij grote afgang geeft men er graag de draai van
  “humor” aan.

  verder als de Stichting behoefte heeft hun humor te uiten? laten zij dan cabaret gaan maken, een podium, zoeken.

  maar niet in den Haag.

  het zou geweldig zijn als men zich daar met zaken bezig hield die van wezenlijk belang zijn.

 11. Tja…geen enkele linkserd wil “in discussie gaan” met Wilders ook, ze hebben daar zeer terecht schrik van.
  Milosevic veegde ook de vloer aan met die rechtertjes in Den Haag, daarom moest hij dood.

 12. Zijn stagiaire was hier geweest, maar na de ontmaskering mocht ze op vakantie naar Curacao. En de reageer mogelijkheid voor kamerleden is nog steeds open.

 13. Wilders heeft wel wat beters te doen hoor. Voor zover ik weet kneep hij wel niet in de kont van die stagiaire, dat was meer iets voor die ouwe Lubbers.
  Waarom zie ik jullie niet op het PVVforum of FFI? Allebei volledig Marokkaan-vrij hoor, net zoals jullie Krapuul-forum.

  Doet me denken aan iets van jaaaren geleden; toen ik nog links was. Ik vroeg aan mijn werknemer Mohammed “zeg ga jij niet demonstreren in Brussel tegen het Opkomend Rassiesme? Dat gaat over jullie hoor!” Antwoord: “Is allemaal onzin, ikke Mohammed ga morgen s goed neuken, die rotte Belgen zijn ALLEMAAL rassiesten, trouwens, demonstreren wa is da?”

  Beetje anecdotisch uitgedrukt, maar kenschetsend voor het hele moslim-debat,, de grote afwezigen daarin zijn de moslimpjes zelf. Omdat ze te dom zijn natuurlijk.

 14. mercator

  Wilders is nu als verdachte bezig met andere dingen.

  en hou eens op met je geleuter hier.

  ik woon tussen 18 miljoen mensen, merendeel moslims.
  mede namens hen. de hartelijke groeten en een fijne nacht verder.

 15. De meeste mensen hebben gewoon helemaal geen tijd voor deze flauwekul. Moslims ook niet. Ik, eigenlijk, ook niet.

 16. Moslims zijn idd al eeuwen lang zoet met hun eigen flauwekul, opgekotst door de criminele analfabeet en pedofiel Mohammed in het hilarische plagiaat-boekje dat Koran wordt genoemd door de wereld-communauteit van geestesgestoorden, de MOSLIMS. Van andere flauwekul hebben die schrik, als ze daarmee in contact komen rennen ze als razende beesten de straat op en eisen met een van haat verwrongen smoel de dood van een tekenaar of Wilders.

  Wilders als VERDACHTE? Hahaha, jullie zijn ECHT grappig hoor!

 17. mercator

  eerst denk je verlost te zijn van de bijbelgasten, maar nee, nu gaan ze je om de oren slaan met de koran.

  donder eens op met je evangelisatie flauwekul.

  verdiep je in de Donald Duck. en dan later vertellen wat je daar opgestoken hebt.

  zoiets.

 18. Forum voor de Vrijheid is natuurlijk geen PVV forum maar gewoon zo’n hangplek voor rechtse hangers. Daar heb ik al HELEMAAL geen tijd voor.

 19. Er kijken kamerleden mee,een wilde meer kwaliteit,ook al is het een leuke site. Aan de moderator de beslissing.

 20. Het klopt dat er mensen (o.a. kamerleden) zijn die hier kwaliteit willen. Maar dat is dan mede aan die mensen om daar voor te zorgen. Mercator probeert weer de grensjes te overschrijden en dat vind ik heel jammer want ik weet toevallig dat ie ook in staat is om normaal te reageren, ook al ben ik het 1000% met hem oneens. Maar vandaag loopt ie weer bewust de boel te verkloten.

  Ik zet hem maar weer in het spamfilter.

  Voor 3 dagen of zo.

 21. Donald Duck? Was het niet de Grote Blonde Leider zelf die daar iets over zei ivm de Heilige Koran?

  @JvdH: ik bespeur idd Bijbelse waarheden in je laatste vraag, zoals Pontius Pilatus vroeg aan de razende Joden aangaande Jezus “wat wil je dat ik met hem doe? Ik zie geen kwaad in hem…”

 22. Mercator 3 dagen nadenken.

  Over hoe je hier in de toekomst gaat reageren zonder constant op de grens van het betamelijke (en off topic) bezig te zijn. En dus mijn tijd te verspillen.

 23. dan kan je hem beter vragen of hij je dat wil helpen herinneren.

  anders moet je ook weer over die drie dagen nadenken.

  maar fijne nacht verder. 1.03. mooi geweest.
  leuk al die belangstelling trouwens.

 24. Hij mag zoveel reageren als ie wil en als ie over 3 dagen normaal reageert zet ik m weer aan.

 25. “Tja…geen enkele linkserd wil “in discussie gaan” met Wilders ook, ze hebben daar zeer terecht schrik van. ”

  altijd dat pot verwijt de ketel syndroom van de PVV en aanhang.

  Ik wil wel met wilders in discussie duizenden, linkse, rechtse, christenen, moslims, liberalen, bonzaiboompjeskwekers en voetvrijers willen graag met wilders in discussie. Maar die lafbek wil niet met ons in discussie. En dat kan zelfs de meest extremistische vrijheidsstrijder niet ontkennen !

  schaal mat maatje 😈

 26. wilders wilde wel in Culemborg in discussie.

  laat ie daar nu ongewenst zijn. wat een afgang.

  terwijl ie zoveel had kunnen beloven voor als het wilderiaanse tijdperk aangebroken was.

Reacties zijn gesloten.