Fietsende ‘Arabier’ zet politie op scherp

Een verklede student heeft zaterdag in Delft voor commotie gezorgd. Hij fietste in een wit gewaad door de studentenstad, wat de politie op scherp zette.

Regeringsbeleid van angst zaaien werkt! Hoera! Braak! 😥 Men ziet in een studentenstad een verdacht individu op een fiets en slaat ALARM!!!!! Hallloooooooo, zo’n studentenstad is toch wel wat gewend aan mallotigheid?
Maar nee, door het constante haatzaaien van ene Wilders en co. ziet men nu in een verklede student een zelfmoordaanslagterroristarabier, op de fiets!!!!

Als ik het niet zo droevig vond, zou ik hier dagen over kunnen lachen. Wat een zielepoten zijn we geworden met zijn allen in Nederland, bang voor een man in een wit gewaad, we zien spoken!

Zie ook: Chris van der Klauw (lees hier zijn eigen blog), Amanda Palmer op de Dam, Erwin Lensink.

24 gedachten over “Fietsende ‘Arabier’ zet politie op scherp”

 1. waar komt Sinterklaas dit jaar binnen?

  ik zal de politie alvast op de hoogte stellen dat er een man met een baard, een gewaad en een rare hoofddeksel zal proberen om het land binnen te komen met een lading pakketten met onbekende inhoud, bestemd voor “gelovigen” door het hele land

  waarschijnlijk is er sprake van een heel netwerk in NL want hij heeft overal hulpjes, van het kleinste dorp tot de grootste stad

  de boot komt uit Spanje dus een link met de ETA of Al Qaida ligt voor de hand

  aangezien een groot deel van de bemanning uit mensen met een Afrikaans uiterlijk bestaat valt het niet uit te sluiten dat er Somalische piraten tussen zitten

  misschien worden er zelfs vluchtelingen uit Libië gesmokkeld! Lampedusa zou op de route kunnen liggen

  of Marokkanen!

 2. Ja, lach maar, maar rond 1940 bestonden er wel degelijk pelotons die per fiets ten strijde trokken!

 3. de Vietcong verplaatste zich ook regelmatig te fiets

  de Zwitserse legerfiets en de Montague Paratrooper zijn een begrip

  en een fiets is nog altijd stiller dan een gemodificeerde Blackhawk van 60 miljoen

  terwijl de techniek steeds geavanceerder wordt, worden de mensen steeds achterlijker

 4. Toch vind ik de studenten ook verdacht die toevallig een Arabische verkleedpartijtje hadden. Je weet nooit wat er achter zit. Misschien houden ze wel warme banden met die Arabieren en/of zijn ze al zover heen dat zij al wel bekeerd zijn. We zijn veel te goedgelovig hier in Nederland. Komt natuurlijk door onze eeuwenlange tolerante en gevoel voor rechtvaardigheid. Maar daar hebben barbaarse volkeren lak
  aan. Misschien was het helemaal geen verkleedfeestje. We zijn weer te goedgelovig en trapten in de smoes van de studenten.
  Ik zou in ieder geval het zekere voor het onzekere nemen en gelijk ook die studenten inrekenen. Als dat niet kan dan moeten we de wet daarvoor versoepelen. Want dit moet tot de bodem ujitgezocht worden.

 5. By the way,
  De PVV en Wilders zijn geen haatzaaiers, maar eervolle mensen die qua denken verder zijn dan wij en ons wakker schudden.

 6. “De PVV en Wilders zijn geen haatzaaiers, maar eervolle mensen die qua denken verder zijn dan wij”??????? Eervolle mensen? Qua denken verder als wij? Nou, kijk even naar de samenstelling van de PVV in de provinciale staten van Limburg. Bekijk de kopjes eens die je daar ziet verschijnen, luister eens naar het geluid van de krijsende aanvoerster en lees het partijprogramma. Eervolle mensen die Limburg terug gaan geven aan de Limburgers. Hoe verzin je het?

 7. @10, Gozer, de politie zou in de toekomst in gelijkwaardige gevallen van verdachte fietsers als eerste een no-fly zone moeten installeren om het onderzoek verder soepel te mogen uitvoeren, toch?

 8. Strijder Schreef:

  Eervolle mensen die Limburg terug gaan geven aan de Limburgers

  Oftewel ” Limbabwe Uber Alles!” .

 9. Gozer Schreef:

  …Ik zou in ieder geval het zekere voor het onzekere nemen en gelijk ook die studenten inrekenen. Als dat niet kan dan moeten we de wet daarvoor versoepelen. Want dit moet tot de bodem ujitgezocht worden.

  WHOEHAAAAAAAAAAAAHAHAHAHA……ANGSTHAAS!

 10. ik neem tenminste aan dat je een grapje maakt en geen serieuze reacties verwacht

 11. Nexus schreef:
  “@10, Gozer, de politie zou in de toekomst in gelijkwaardige gevallen van verdachte fietsers als eerste een no-fly zone moeten installeren om het onderzoek verder soepel te mogen uitvoeren, toch?”

  Aangezien ik nu hier genoeg voorbeelden heb gezien dat de fiets als wapen gebruikt kan worden, zou ik zelf voor no-cycle zones pleiten.

 12. @Moricaan

  Vroeger was men huiverig voor bellers die te snel naar de telefoon grepen en werden zij met de nodige argwaan bekeken. Tegenwoordig zijn het “betrokken burgers” en ben je als burger die liever eerst belt als er echt wat aan de hand is verdacht.

 13. @Gozer

  Toevallig dat je het hebt over “betrokken burgers”. Moest gelijk denken aan “Burgernet”, wat ze hier bij ons aan het promoten zijn.

 14. Heette het geen “Blokoudste ” degene die voor de staat de wijk in de gaten hield ..

  In Marokko hadden ze die toe ik daar ging trouwen ook nog … Politie op de stoep >>>”wat doet die buitenlander met baard en Taliban-outfit hier bij jullie ???? “

 15. Al Bakrastani Schreef:

  Heette het geen “Blokoudste ” degene die voor de staat de wijk in de gaten hield ..
  In Marokko hadden ze die toe ik daar ging trouwen ook nog … Politie op de stoep >>>”wat doet die buitenlander met baard en Taliban-outfit hier bij jullie ???? “

  Ben jij toevallig voor 1999 getrouwd? Kan me die praktijken onder Koning Hassan II, namelijk nog wel herinneren.

Reacties zijn gesloten.