De Limburgse ijskoningin

Een Limburger op FOK over PVV, CU en SGP:

Zelfs Arie Slob, de nieuwbakken leider van de ChristenUnie, kon afgelopen zaterdag in de Volkskrant geen fatsoenlijk antwoord geven op de vraag of ook hij het een probleem zou vinden wanneer een homoseksueel een prominente plek inneemt binnen de ChristenUnie. Natuurlijk, de partij is tegen een minarettenverbod en vindt dat de overheid geen godsdienst mag opleggen. Maar ze hebben dit weekend wel besloten de PVV als een normale partij te behandelen, conform de Christelijke levenswijze. Heb je naasten lief. En meet met twee maten. En was je handen in onschuld. En sta met je arm omhoog gestrekt wanneer het zover is. FOK.nl / Columns / Plat Haags – De Limburgse ijskonigin / FOK!frontpage

3 gedachten over “De Limburgse ijskoningin”

  1. “….wanneer de kalmte weer is wedergekeerd en ik twee oude mensen op een bankje tegenover een kerkje zie zitten. Ze genieten van een prachtige mei-dag en zeggen tegen elkaar: ‘Zo’n fout maken we nooit meer, he?'”

    Als er een generatie tussen zit kunnen dezelfde fouten zomaar weer gemaakt worden hoor.

  2. “Maar voorlopig blijf ik hier want ik wil het in de gaten houden”. En ik ook, maar hou er rekening mee dat dit nog even gaat duren.

  3. “..meet met twee maten. En was je handen in onschuld. En sta met je arm omhoog gestrekt wanneer het zover is”

    Inderdaad dit is de credo van de politieke christenen.

Reacties zijn gesloten.