Kamerleden horen zichzelf te graag, vindt Prof. [etc.] R. de Mos

En als professor doctor meester ingenieur is de geleerde man een mens van weinig woorden.
En racist, hij?
Hij had zelfs een vriendin met een negroïde dochtertje waar hij voor gezorgd heeft. Als ze zich maar aanpassen, hè. Negroïde, hij zegt het! Zeg nu zelf, hoort u dat woord dagelijks?

En het is Trouw dat hem een hele krantepagina laat volkwekken dat Kamerleden zichzelf te graag horen praten.

8 gedachten over “Kamerleden horen zichzelf te graag, vindt Prof. [etc.] R. de Mos”

 1. “de duidelijke taal van Geert Wilders over integratie sprak hem aan.”
  wtf!?

  Geert heeft het nooit over integratie. immigratie, ja. maar integratie heeft ie nul ideeen over, laat staan een coherente visie.

 2. Als wilders heeft het nooit over integratie. Hij noemt het zelf wel zo, maar zoals hij het ziet is het assimilatie.

 3. Over de kopvoddentaks: “Ik denk dat Wilders er mee bedoelde dat veel mensen zich niet meer thuisvoelen in Nederland door de aanwezigheid van hoofddoekjes.”

  Dus dat het letterlijk staat in het verkiezingsprogramma (blz. 15) is ook niet echt gemeend. Rot op met dat gelul.

 4. Richard Richard toch, jongen. Je zit toch met een soort leiders obsessie. Je komt uit een rood nest, maar Wim Kok is niet aardig dus deugt de hele partij niet meer.Geert Wilders zegt het allemaal zo duidelijk dus de hele partij deugt.
  Hebben meer mensen last van gehad, het kwartje van Kok, zijn commissariaat, mijn vader vond Kok ook een farizeeër en types als van Dam hebben hun geloofwaardigheid wel verloren. Maar 1 zo’n poppetje zegt toch allemaal niks over je gevoel? Het gaat toch om jezelf, hoe je erin staat en in welke partij je dat gevoel het beste vertegenwoordigt ziet? Als je uit een rood nest komt weet je toch dat die partijen voor jouw verworvenheden hebben geknokt in het verleden en dat zij nog steeds staan voor een rechtvaardigere verdeling van de welvaart dan de traditionele rechtse partijen. En je kan best helder en rechtstreeks zijn zonder dat je lomp en grof hoeft te worden, zie de repliek van Cohen op de minderwaardige tweet van je lijder. Jouw lijder spreekt over een koran verbod, knieschoten, opsluiten zonder vorm van proces, kopvoddentax,zuiverende werkingen van rassenrellen, predikt in Amerikaanse kerken over de strijd tegen de islam en alle vuiligheid die hij constant al jarenlang over 1 miljoen landgenoten uitstort, jongen, daar werk jij 14 uur per dag voor de volle honderd % aan mee. Helpt dat allemaal je oude oma’tje die zo’n last heeft van allochtonen? over je oma’tje gesproken, wat is er gebeurt met die miljard extra voor de ouderenzorg? Met die 12.000 extra verpleegkundigen? Enneh de AOW leeftijd? Sociale huurwoningen? Hoe zat ’t met die buschauffeurs?

  Richard, over een paar jaar zal jij je ook moeten verantwoorden voor je daden, ga je dan weer zeggen dat de interviewer van de Trouw zo’n studentje was waar je zomaar wat tegen hebt lullen?

 5. @5 Top!

  En dat een gerespecteerd blaadje als Trouw (ook een ‘roddel en achterklap blaadje’ in wording misschien…) een stevig verdienende , uit belastinggelden betaalde kwebbelende nitwit, een grof uit zijn nek lullende mosselman zo’n podium geeft. Dat het blaadje geen enkele verantwoording kent en de pertinente ontkenningen en achterbakse prietpraat van de partij van het verraad nergens doorprikt. Menigeen leest deze egotrip. En wat wordt men wijzer van deze talloos misleidende alinea’s? Niets. Of toch: goh, de pvv is eigenlijk een heel normale partij is die zorgt voor negroïden en ouwetjes en er echt niet op uit is een deel van de bevolking te degraderen. ‘Een heel gewone jongen, aardige man zelfs die mosselman, onderwijzer zelfs.’ En zo sluipt en kruipt het gif gedwee alle kieren van de samenleving in.

 6. goed, ik ga afronden…

  weliswaar oude beelden, maar dit ‘hardwerkend’ persoon (pakweg 5 mille belastinggeld per maand?) krijgt op een van de grootste dagbladen van nederland (tot vandaag toe gerespecteerd) een paginagroot podium.
  pak de zakdoek erbij…

  http://goo.gl/wGssV
  http://goo.gl/OTNJA

 7. “Er kwam zo’n ventje langs die journalistiek studeerde, en interviews met studenten doe ik altijd snel, te snel misschien. Hij vroeg of ik het onderwijs miste, en toe zei ik zonder na te denken: ‘Ja, natuurlijk, ik ben jaren directeur geweest en heb voor de klas gestaan’. Ik dacht, zo’n studentje knip en scheer ik wel even, ik heb er nooit bij nagedacht dat dit landelijk nieuws zou worden en zo anderen een stok gaf om mee te slaan. Niet slim.”

  En het stond ook in zijn CV.

 8. @#8 schijnt dat één van de fractieleden een onderneming heeft, “creative cv designs”, dat gaat dan via de Oekraïne, wordt eigenlijk gebruik gemaakt van een oude wet voor mensen die in het buitenland werken, die kunnen dan zo hun buitenlandse cv mee terug de EU innemen, dus Richard heeft dat eigenlijk een beetje uitbesteed en weet ook niet precies wat er nou allemaal instaat.

Reacties zijn gesloten.