Martijn van Helvert (CDA) blijkt verkapte PVV’er

En dat hele CDA lijkt eigenlijk best blij te zijn met de innige samenwerking tussen het CDA en de PVV, gezien de felicitaties die Van Helvert uit Den Haag volgens eigen zeggen ontving nadat bekend werd dat hij met de PVV gaat besturen in Limburg.

“We investeren in Limburg als toptoeristische bestemming. Zo kun je onze eigen cultuur beschermen“, weet Van Helvert nog te melden.

Juist ja.

8 gedachten over “Martijn van Helvert (CDA) blijkt verkapte PVV’er”

 1. Jazeker, de eigen ‘achterlijke cultuur’. Nu natuur en milieu weer helemaal ‘heet’ zijn, met een kruis door je dorp lopen en dan maar hopen en bidden dat je lekker kunt vreten…
  Wie gaat er mee hahaha

  http://goo.gl/qSeOJ

 2. Ik weet nog een mooie toeristische bestemming voor ‘m, de mergelgrotten.
  Kan -ie lekker met z’n hele bestuur gaan zitten genieten van de cultuur en urenlang praten over haatpaleizen en z’n budget van 40 miljoen euro voor de veiligheid opmaken.

 3. [“We investeren in Limburg als toptoeristische bestemming. Zo kun je onze eigen cultuur beschermen“, weet Van Helvert nog te melden.”]
  Dit vind ik inderdaad een heel mooie gedachte.
  Overal in de wereld vind je nog primitieve ietwat achterlijke beschavingen maar hun aantal loopt fors terug.
  Laten we zuinig zijn met wat we in Nederland hebben op dat gebied.

 4. Ja wat wil je? Enorme proteststem in dat gewest en wat krijgen ze? Die goeie ouwe KVP…

 5. Niets beschermd die glibberige aal in Limburg, verkwanseld de zooi samen met die blonde haai en haar stormtroepen. Verhagen zal wel staan klappen en die KLM losbol heeft weer gesalueerd richting zijn CDA nietsnutten. Steunen die gelaarsde zwarthelmen in de strijd tegen de haatpaleizen. Zitten zondags in de kerk vrome gezichten te trekken en doordeweeks tolereren ze dat dit taalgebruik door de provincie galmt. Huichelachtige domme boeren.

 6. Ik denk dat we Limburg moeten uitroepen tot nationaal museum voor klootschieten, vendelzwaaien, vlaai eten en wat doen ze er verder nog? Ja, een bijzondere draai geven aan de Nederlandse taal. En zuur vlees eten.

  Het Nationaal Museum van de Nederlandse Bergbewoner? Ik zie subsidiekansen.

 7. Boze heks Schreef:

  Ik denk dat we Limburg moeten uitroepen tot nationaal museum voor klootschieten, vendelzwaaien, vlaai eten en wat doen ze er verder nog?
  (…)

  Ganstrekken, maar dat wil Bleker gaan verbieden.

Reacties zijn gesloten.