De burger is net een varken: hij vreet alles

En deze gaat niet over politiek, alhoewel ik hem daar ook wel van op toepassing vind.

Burgers annex consumenten willen geen megastallen, maar vinden biologisch vlees te duur. Dat stelletje trutten.

Wanneer gaan we eens beseffen dat dat stukje vlees op ons bord een gift is, gegeven door een dood dier. Geofferd op het altaar van ‘ons recht’! Dat dier heeft in 99% van de gevallen een waardeloos en schrijnend leven gehad en is gedood met een pin door de kop of een stroomstoot (en als hij pech had ging dat niet in een keer goed). Liefdeloos groot geworden en liefdeloos gedood. Waarom? Om bij zo’n mens op een bord te belanden en dan gedachtenloos voor de TV naar binnengewerkt te worden. Mens, ga je schamen!

10 gedachten over “De burger is net een varken: hij vreet alles”

 1. Ja,word vegetariër,dikwijls word het dier daarna nog niet eens opgegeten maar in de vuilnisbak gekieperd dat is helemaal erg.

 2. ikke Schreef:

  dikwijls word het dier daarna nog niet eens opgegeten maar in de vuilnisbak gekieperd dat is helemaal erg.

  Dat is een uiting van de Suprieure Westerse Cultuur , immers een van die kwade Moslim Hadiths zegt : “Al het voedsel dat je verspilt loopt achter je aan op de dag des oordeels , Als een getuige roepend : ” Hij/zij heeft mij verspild “

 3. hemeltjeliefheiligemariagenade!

  al hebben ze het gelijk aan hun zijde, zijn krapulisten allemaal overtuigde vega’s zonder boter op hun hoofd?

  mag een boterham met salami trouwens wel….van deze of gene…

  gr, joey the pig

 4. JoeyRamone Schreef:

  al hebben ze het gelijk aan hun zijde, zijn krapulisten allemaal overtuigde vega’s zonder boter op hun hoofd?

  Ik niet hoor ik ga met het grootste genoegen een whopper met bacon halen bij de Burger King.

 5. @5 Ik krijg trek. Maar zie nu steeds dat varken voor me, met tranen in die kleine kraaloogjes… en eromheen dansen allemaal ‘gutmenschen’ ,=)

 6. [“De burger is net een varken: hij vreet alles”]

  Dat Joden en moslims geen varkensvlees mogen eten is logisch. Behalve in de Katholieke kerk is kannibalisme overal verboden. 😀

 7. JoeyRamone: Dan is er toch nog hoop voor je 🙂 Maar ook ik ben geen vegetariër, maar probeer wel met respect met voedsel om te gaan. Zeker als het van dieren komt. Ik wil dat ze in ieder geval een prettig leven hebben gehad. En een mens hoeft echt niet elke dag vlees te eten, dat is onnodig en kost Moeder Aarde veel te veel. Waar wij in het westen een koe op groot laten worden kun je heel veel mensen van voeden. Is dus pure luxe,ten koste van de dieren en andere mensen.

 8. Beste lezers van Krapuul,

  Zoals jullie wellicht weten, wordt er op dit moment op de website http:/www.dialoogmegastallen.nl een uitgebreide discussie gevoerd over megastallen in Nederland. We willen jullie van harte uitnodigen om op die website jullie visie op megastallen (nogmaals) uiteen te zetten.

  Alvast hartelijk dank en vriendelijke groet,

  Tom, namens Team Alders

Reacties zijn gesloten.