7 gedachten over “Wanneer levert de PVV iets op?”

 1. Geert Wilders kent de grondwet maar al te goed. Hij houdt zich opzettelijk van de domme omdat hij een achterlijke aanhang heeft.

  Marcel Hulspas brandt Nout Wellink wel geheel terecht af.

 2. ‘Maar De Mos is niet aangenomen om na te denken. Hij is woordvoerder milieu om de milieubeweging te sarren. Hetgeen de vraag oproept: wat kost zo’n clown? En zullen we dat geld ooit nog terugzien?’

  Ca 100.000,– per jaar exclusief allerlei aanvullende voorzienigen alleen voor deTK, dan nog Den Haag als raadslid en misschien ben ik nog wel wat vergeten. Kortom,Richard hoeft niet rond te komen van de bijstand.
  Wel allemaal mogelijk gemaakt door ons, als belastingbetalers!

 3. “Die miljarden voor Griekenland, die zullen we inderdaad nooit terugzien. Alleen, kunnen we Griekenland niet uit de eurozone knikkeren, dat moeten ze zelf besluiten. En als ze dat in een vlaag van verstandsverbijstering doen (of we dwingen ze daartoe), dan stort dat land helemaal in elkaar en zien we nóg minder van onze centen terug.”

  Dit klopt niet. Hoe kun nog minder terugzien dan niets?

 4. Bookie Schreef:

  Hoe kun nog minder terugzien dan niets?

  Wanneer je behalve ergens niets van terugzien daardoor voor nog veel hogere kosten / problemen komt te staan.

  Willekeurig voorbeeld: stel, je moet eigenlijk naar het ziekenhuis, maar dan ben je je eigen-risicogeld kwijt. Dus ga je niet, maar een maand later moet je er met de ambulance alsnog heen en moet je been eraf. (Au.)

  Dan ben je én je eigen-risicogeld kwijt én je been in plaats van alleen je eigen-risicogeld.

 5. @8 inderdaad verkeerd opgeschreven door de journalist.

  Voor uit de euro stappen heb ik nog geen econoom horen pleiten. Voor deels afstempelen en je verlies nu nemen wel. Door de te kleine verdiencapaciteit van Griekenland kan de huidige schuld nooit helemaal worden terugbetaald. Van 150% bnp terugbrengen naar 80% of zo geeft Griekenland een kans op een doorstart.

Reacties zijn gesloten.